Last news in Fakti

17 Ноември, 2018 16:21 2 253 6

Пиян помете полицай при опит да избяга

  • полицай-
  • русе-
  • пиян

Униформеният е ранен

Пиян неправоспособен шофьор връхлетя с колата си върху полицай в Русе, блъсна го и нарани, съобщиха от ОД на МВР. Служителят не е пострадал сериозно.

Инцидентът е станал около 2 часа в нощта срещу 15 ноември на ул. "Райна княгиня" до бл. "Боряна" в Русе. 30-годишият не е спрял на полицейско разпореждане, за да му бъде извършена проверка, а при опит да избяга, изгубил контрол над автомобила си и блъснал и ранил униформен служител от Второ РУ, причинявайки му лека телесна повреда.

След инцидента, мъжът успял да избяга от местопроизшествието, но малко по-късно е бил установен от полицията. Оказало се е, че той е неправоспособен водач, а проверката за алкохол е дала положителен резултат от 0,51 промила. Полицаят е прегледан от екип на ЦСМП, при което му е установена охлузна рана и контузия на лява подбедрица и след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

По случая във Второ РУ е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КОН

    18 1 Отговор
    ПАЗЕТЕ СЕ ПОЛИЦАЙ НАЙ ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРИ СЕМЕЙСТВАТА
  • 3 Американски закони

    9 0 Отговор
    А,смее да бутне Полицай,белезниците и в затвора. Без значение политик, богат или дебил !
  • 4 Закони на джунглата

    2 6 Отговор
    Да беше се върнал да повтори за по-сигорно,че куката не шава и тогава да беше си заминал и нямаше да го открият...ама наистина е бил неправоспособен неудачник...
  • 5 гост

    3 0 Отговор
    Това е равно на предумишлено убийство. Как ще му протече делото и каква условна ще получи?

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Зависи , ако е българин ще го отнесе. Ако е циганин ще се размине само със мъмрене.