Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 21:28 2 046 1

Дрогиран открадна автомобил, катастрофира след броени метри

  • шумен-
  • дрогиран-
  • кражба-
  • катастрофа

25-годишният мъж опитал да задигне возилото от автосервиз

Дрогиран открадна автомобил, катастрофира след броени метри - 1

25-годишен неправоспособен мъж е причинил катастрофа минути след като откраднал автомобил, шофирайки с положителна на амфетамин проба, съобщиха от ОДМВР-Шумен.

Инцидентът станал около 10:00 часа на 18 ноември. Мъжът се е блъснал в метална решетка на фирма на ул. „Цветан Зангов“ в Шумен. Минути преди да се блъсне, водачът е извършил кражба на Volkaswagen Passat.

Автомобилът бил в автосервиз, на метри от мястото на инцидента. Водачът е неправоспособен, а след тест станало ясно, че управлява под въздействие на наркотични вещества. Отчетено било наличие на амфетамин. Отказал е да даде кръвна проба за анализ.

Нарушителят е задържан за срок до 24 часа в РУ-Шумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Студент"

    1 0 Отговор
    да не си бил ти?