Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 09:55 4 124 15

Похотлив учител блудства с две момичета, едната пробва самоубийство

  • учител-
  • русе-
  • блудство

На този етап учителят не е решил дали ще се възползва от възможността за съкратено съдебно следствие

Учител от Русе бе изправен пред съда по обвинение в сексуални контакти и блудствени действия с две малолетни момичета, негови ученички. Делото се гледа при закрити врата заради възрастта на пострадалите.

43-годишният Ивайло Александров е арестуван през декември миналата година, когато родители подават сигнал до директора на ОУ "Иван Вазов“. Притеснени от поведението на дъщеря си, те са разбрали за смущаващите контакти на 13-годишната си дъщеря с преподавателя по физическо. В хода на разследването става ясно, че действията му са продължили повече от 4 години. Едното от пострадалите момичета е било обект на блудство още през 2013 г., съобщава rusemedia.com.

С една от ученичките учителят е имал на няколко пъти сексуален контакт, а друга от жертвите му е направила опит за самоубийство. Александров бе докаран с белезници от следствения арест в съда, където със защитата му са ангажирани двама адвокати. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 5 до 20 години затвор. Към момента от Министерството на образованието и Регионалното управление в Русе отказват всякакъв коментар, тъй като се касае за малолетни деца.

По същата причина и от прокуратурата, и от защитата бяха лаконични. "Вярно, че се касае за дело от висок обществен интерес, но се засяга нравствеността на гражданите, поради което ви моля и вие да ни разберете. Не можем да изнасяме пряко волята на съда информация за делото“, заяви прокурорът от Окръжна прокуратура Николай Николов.

Защитникът на подсъдимия, адвокат Ангел Стефанов, коментира, че квалификацията на престъплението е по-тежка, тъй като обвинението е за блудство с по отношение на две и повече малолетни лица. На този етап учителят не е решил дали ще се възползва от възможността за съкратено съдебно следствие, като признае фактите по делото, или ще има стандартен съдебен процес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ryty

    21 1 Отговор
    Ще му наместят чарковете в затвора, бати убития педофил
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТОА

    28 1 Отговор
    това да имаш дъщеричка и да знаеш че подобен урод си играе с психиката и се гаври с малкото и тяло, ааааааааааа не издържам ще го разкъсам тоа

    Коментиран от #13

  • 5 sadisty

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тръмп":

    изрод си е

    Коментиран от #6

  • 6 СссереМ

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "sadisty":

    Така е,дано сега в панделата да е килия с убийци и изнасилвачи и да му ремонтират д-то,а преди това да го пуснат на бащите на момичетата.
  • 7 пищова

    5 0 Отговор
    тъпак хвани някоя учителка,чистачка както пом. директорката на у-ще Любен Каравелов хванала си е параджията опашката кой ще я съди.
  • 8 Българска работа

    3 2 Отговор
    Срама нямате еййй
  • 9 Някой знае ли

    10 1 Отговор
    Каква му е религията и етносът на този православен българин?
  • 10 чистача

    0 0 Отговор
    сега след конкурса зам.директорката стане директор пешо опашката ще е първия параджия чукаш директорка
  • 11 Етноса

    2 4 Отговор
    Мо е ебач на котенца
  • 12 дипломиран историк

    7 0 Отговор
    Аз това нещо вчера по една телевизия го гледах и ми се стори познат отнякъде.Ами, той е същият, мой преподавател и класен ръководител.През 2001-2005г бях ученик в град Русе в ТИХ Баларев, после стана Техникум по биотехнологии и химични технологии...Та този човек тъкмо стана мой класен ръководител и тогава започна учителстването му, през 2003г..От Габрово е, не е от Русе, разправяше вицове и ми се стори веселяк човек, обаче нещо явно е изперкал.Още тогава се ожени за г-жата по английски от мойто даскало, черпи за сватбата(5000лв. каза че му излязло и т.н).След две години са се развели, не знам защо и чух от момиче от квартала ми за тези истории с една ученичка от химията, ама не мислех, че това е сериозно.Пък гледай, съдят го за сексуално посегателство, че и с второ момиче.Какво да коментирам повече, май града ни е малък вече.
  • 13 Чакалов

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ТОА":

    -идвам с Теб-нося лопата...
  • 14 Марийка

    4 0 Отговор
    Той и учителките въртял, ама и те големи перални, чакали на редичка и се карали за него. Особено една по-дърта люто се разсърдила на млада колежка като разбрала, че са в пряка конкуренция. Всичко ще се разчуе, спокойно. На никого не се е разминало.
  • 15 Ани Стойчева

    1 0 Отговор
    Да му се отрежат топките