Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 10:20 3 152 9

Осъдиха Софкин да плати 30 бона

  • георги софкин-
  • стара загора-
  • казанлък

Престоят в килията е отложен за срок от 4 години

Два съдебни състава в Стара Загора и Казанлък постановиха бившият президент на сдружението на малките хора в България Георги Софкин да плати общо 30 000 лв на частен съдия изпълнител от Града на липите за нанесени неимуществени вреди, пише "Монитор".

Два съдебни състава в Стара Загора и Казанлък постановиха бившият президент на сдружението на малките хора в България Георги Софкин да плати общо 30 000 лв на частен съдия изпълнител от Града на липите за нанесени неимуществени вреди. В продължение на седмици м.г. Софкин изпращал в късните нощни часове 8 нецензурни есемеси на дамата, като в голяма част от тях е имало недвусмислени закани за живота и здравето й. Сред най-невинните са изрази като:

„Триперлив пожар, махалата гори от теб, изчезвай п…о .. на хората ми парите си лапнала, в триперливата ти п…а… изчезвай от махалата, триперлив пожар .. всички знаят, че си с хроничен трипер … ща запалиш махалата ми, чорбаджийке. П…та ти на панделка ще стане … проклета да си!“.

Съдът в Казанлък в открито заседание от 19 ноември т.г. е признал за виновен инж. Софкин като е кумулирал в една и присъдите срещу него по две други наказателни дела от м.г: 2 години лишаване от свобода и обществено порицание, което да бъде изпълнено с излагане на присъдата на видно място в сградата на старозагорската община.

Престоят в килията е отложен за срок от 4 години. Освен паричната глоба към частния съдия изпълнител Софкин ще трябва да плати 3 600 лв за направените разходи по делото, към тях се прибавят и направените разходи от ищеца за адвокат и такси в размер на 2 500 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 boi boi

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ryty":

    Джуджаците са най-злите хора във вселената!!

    Коментиран от #4

  • 3 Просто гост

    10 1 Отговор
    Миришат ли му крачоците още?
  • 4 Биби

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "boi boi":

    Така е, виж само Наполеон и Путин, и веднага ти става ясно!
  • 5 Билбо Бегинс

    5 8 Отговор
    Евалата на Софкин!
  • 6 бай оня

    6 3 Отговор
    Той пък СМС ще праща, ами като има проблем с нея и иска да бъде разрешен да беше действал по-ефективно!
  • 7 стария вълк

    3 3 Отговор
    Софкин сигурно не и пускал порно клипчето си!!! Иначе веднага щеше да му обърне внимание!!! Хи хи
  • 8 Apple

    0 0 Отговор
    Дзак!!!
  • 9 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    ДОСТА Е ЗЛОБЕН ТОЗИ СОФКИН