Last news in Fakti

24 Ноември, 2018 08:08 4 771 5

Дивна отива на съд за катастрофата с Кристин Илиева

  • дивна-
  • кристин илиева

Кристин все още се възстановява

Районната прокуратура в Левски е внесла в съда обвинителен акт срещу младата певица Дивна. Това съобщава в. "Посредник".

Според акта Дивна е нарушила Закона за движение по пътищата и е причинила катастрофата, при която пострада приятелката на певицата - манекенката Кристин Илиева. В документа се казва, че в деня на произшествието Дивна е управлявала автомобила си Toyota Corolla със скорост 124,42 км/ч при ограничение 90 км/ч.

Вследствие на това е причинила по непредпазливост средна телесна повреда на Кристин Илиева. На 12 март двете млади момичета пътуват от Русе за София. На пътя Бяла - Ботевград Дивна предприема изпреварване на друг автомобил, но вижда насрещно движещ се камион и завърта волана, за да се прибере в лентата си за движение. Тя загубва контрол над автомобила и се удря в мантинелата.

При катастрофата пострада менекенката Кристин, която все още се възстановява. Лечението ѝ продължава месеци наред и тя все още се придвижва с патерици въпреки многото операции, на които се подложи в Турция, за да може отново да ходи самостоятелно.

Преди време в интервю Кристин сподели, че е простила на Дивна, а случилото се я е превърнало в много по-добър човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фундаменти на материализма

    8 1 Отговор
    За годините си Дивна е видяла цялото сеирджийство и чалгарство което има в БГ , онзи - бащицата хубаво я е научил още от малка
  • 2 гоце

    6 0 Отговор
    На всеки може да се случи такава беда /ако си на свобода/

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "гоце":

    На всеки който се силка и кара със 130км/ч на лош междуградски път, съгласен съм. Ако е карала спокойно и не е изпреварвала дали са щели да се ударят, може би, но при други обстоятелства и не по нейна вина, ако е в законовите ограничения. Аз съм се завъртал със скорост в ограничението поради форсмажорни обстоятелства на пътната настилка и знам какво е усещането, но ако караш с 40км/ч над ограничението какво може да очакваш освен риск, който се вижда до какво води.
  • 4 ванката

    8 3 Отговор
    вие знаете ли разтоянието между бяла и ботевград че давате толкова точна информация?!?!?
  • 5 гощо

    4 0 Отговор
    Нерде Бяла нерде Ботевград