25 Ноември, 2018 21:04 3 304 4

Откраднаха колата на НИМ

  • кражба-
  • кола-
  • ним

Липсата ѝ е установена тази сутрин

Служебната кола на Националния исторически музей е била открадната, съобщи в предаването по БНТ "Денят започва с Георги Любенов" директорът на музея Бони Петрунова.

Липсата ѝ е установена тази сутрин, каза още Петрунова.

„Кой открадна колата на НИМ и защо? Нито е достатъчно стара, за да бъде експонат, нито е толкова нова, за да им бъде интересна. Просто нямам обяснение. Имаме две, но едната е, така... още по-старичка“, посочи тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    7 1 Отговор
    Не се казва каква е. Да не излезе някоя две годишна или пък някой Кайен, Туарег, Х5. Той е ректора на ВТУ казваше, че колата не била важна, но си купи веднага една нова, служебна Ц-класа, като в същото време отказваше проекти за популяризиране на университета и омаловажаваше труда на студентите с надпис: : "така не се прави", ама инак за нови мерцедеси има пари.
  • 3 бббббб

    2 0 Отговор
    И в други сайтове не пише ,каква е колата.Явно е някой поръчков джип.

    Коментиран от #4

  • 4 JEEP

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "бббббб":

    То не пише и от къде е открадната. Пред ним винаги има охрана + полиция, следователно или някой е проспал нещо или е ползвана за лични цели и не е ясно от къде е изчезнала....