28 Ноември, 2018 10:42 17 138 12

Известна фигура от бургаския "ъндърграунд" сред задържаните от ГДБОП

  • румен темелков-
  • софия запад-
  • фен клуб-
  • кокаин-
  • наркотици

Румен Темелков от фен клуба на "Левски" в града се спряга за основен разпространител на кокаин

Известна фигура от бургаския "ъндърграунд" сред задържаните от ГДБОП - 1
Снимка: Флагман

Румен Темелков – известна фигура от бургаския "ъндърграунд" е бил сред задържаните при вчерашната акция на ГДБОП в града срещу група за наркоразпространение.

Темелков е знаков играч - стар познайник на органите на реда, многократно осъждан за въоръжени обири, грабежи, а сега се очаква да бъде изправен на съд и за разпространения на наркотици, съобщиха от местното издание "Флагман".

Припомняме, че вчера полицията арестува Тодор Атанасов - Томи Черния. С него са задържани и двамата му синове – Томи и Илия.

Румен Темелков е един от тарторите във фен клуба на "сините" в Бургас, а лицето му може да бъде разпознато в сектор „Б” на много от мачовете на футболния отбор. Счита се, че той е основен играч в групата. Предстои да се уточни и каква всъщност е ролята на Черния и дали той има пряко участие в групата.

Разследващите се разбили добре изградена структура за пласиране на кокаин, научи още "Флагман". Фен клубът на Левски в Бургас на ул. ”Хаджи Димитър” е използван за фасада, а основните фигури от структурата на привържениците са се занимавали с разпространението на кокаина.

Подобна престъпна група, изградена около други хулигани на "сините" – „София Запад”, беше разбита преди няколко години. Тогава се подозираше, че тя работи с протекциите на Христофорис Аманитидис - Таки.

Вчера (27 ноември) арести бяха извършени и в София по същата разработка. Според разследващи групата е възобновила престъпната си дейност, но допълнителни подробности ще бъдат съобщени на предстояща пресконференция на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    47 0 Отговор
    Ужас, всичката мафия в Бургас е събрана, като се почне от Митьо Очите та до Бенчо Бенчев,а казват че бил най добрия град за живеене.
  • 2 Съвест

    20 2 Отговор
    И как тази новина ни изненадва? Та няма продавачката в магазина да е замесена, я.
  • 3 Ееее

    18 3 Отговор
    И кой ги създаде тия у държавата,пак от САЩ .
  • 4 Истината синко

    53 1 Отговор
    Боже каква ни стана държавата, то не бяха мутри, вратове, прякори, татуирани, гледащи като демони, готови да те заколят, прибият, убият, заличат като плюмка...И някои излиза и казва аз искам мойте деца да израстнат и живеят в тази държава, милата ни татковина..Абе вие serious ли сте??..Я погледнете какви елементи са на чело..Утре пускаш детето си на дискотека и един ей такъв седи до него, на 2 метра..Молиш се на Господ да не му се случи нещо....Такава измет е тази България, такъв гнилоч сме вътре и мутреене, че нямам думи да го опиша..Родолюбци, войводи, палководци, стражари, генерали,, динковци, перовци...само гледай брате, систре що продукция е излязла в БГ, какви заформени маймуни сме отгледали и пуснали на свобода...Пази Боже от тях!!!!!!!
  • 5 Беее

    0 15 Отговор
    Нещо ти хлопа.
  • 6 СссереМ

    3 7 Отговор
    Спонсорите на фърчатия намаляват,сега как ще си купува гащи фърчатата?

    Коментиран от #7

  • 7 ааа бъркъш съ

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    Серсем, тия са от вашите спонсори, как мислиш си получаваш тролската заплатка?
  • 8 гост

    16 2 Отговор
    Тия в Бургас само престъпници и разбойници. Постоянно има нещо в крими бюлетините за тях, та даже и на много високо ниво. Бенчо, Митьо, сега Темелков и още цяла колонка от имена. Или имат много добра полиция или много лоша.
  • 9 Пуйо

    2 0 Отговор
    Сектор Б НА КАФЕВОООО!!!
  • 10 Дедо Поп

    9 0 Отговор
    Господ да ги накаже тези наркодилъри, децата им да станат наркомани дано! Амин.
  • 11 Именно

    1 0 Отговор
    Нищо чудно! За да си фен на който и да е бг отбор трябва да си на досата дрога :D
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.