Last news in Fakti

4 Декември, 2018 10:41 3 599 7

Спипаха Амбара след брутално престъпление

  • георги амбарев-
  • амбара

В съпругата му, която също е била арестувана за 24 часа, е открита дрога

Мъж е бил арестуван при специализирани операции срещу незаконното разпространение на акцизни стоки в Пловдивско. В петък в град Баня карловските ченгета установили, че 51-годишен водач от Сопот превозва с лекия си автомобил 200 литра наливен алкохол без български бандерол.

Проверка на Блиц установи, че арестуваният е всеизвестният скандален бизнесмен Георги Амбарев-Амбара. Освен, че е превозвал нелегален алкохол, бизнесменът е бил и дрогиран. Той е в ареста за 72 часа, предстои утре да му бъде поискана постоянна мярка за неотклонение.

Амбара в момента е в условна присъда за държане на цигари без акциз. Той ще бъде съден за същото престъпление при условие на повторност. Амбара има богато крими досие, той е съден многократно за кражби и държане на безакцизни стоки.

В съпругата му, която също е била арестувана за 24 часа, е открита дрога при претърсване в дома на семейството. Съпругата на Амбара също изтърпява условна присъда за шофиране с алкохол над 1,2 промила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БОБИ КОЧА

    10 0 Отговор
    Огън семейство, какви ли ще станат децата? !?!
  • 3 Немам думи

    6 0 Отговор
    Това ще да са новите демократични Българи Коч
  • 4 Синдикат на Ало Измамниците

    5 2 Отговор
    Шумов я отвори тълковния речник и провери какво означава брутално! Брутално ще да те хванат на улицата и да ти строшат ръцете и краката а главата ти да прилича на пакет кайма. А не някъв друсан селски бек, с 200 литра пукница.
  • 5 ванката

    9 0 Отговор
    не ви ли е срам да го наричате бизнесмен ??? или така ви учат да казвате на мафиотите и бандитите
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гад

    3 0 Отговор
    ООО, Шумка. Засегна се брутално некадърен "журналист" ли?