5 Декември, 2018 14:09 4 140 4

Разбиха група за кражба на оръжие от Арсенал

  • гдбоп-
  • оръжия

При акцията на ГДБОП са намерени 17 автомати "Калашников" и 15 пистолета със заглушители

Разбиха група за кражба на оръжие от Арсенал - 1

Организирана престъпна група, изнасяща оръжия, е задържана в Казанлък. При акцията на ГДБОП са намерени 17 автомати "Калашников" и 15 пистолета със заглушители. По случая са задържани седем души, съобщи радио „Дарик“.

Очаква се да бъде назначена проверка от главна дирекция “Национална полиция” в завод “Арсенал”, тъй като има данни, че оръжията за износ са произведени там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАНИЦА

    5 1 Отговор
    МАЙКО ГОЛЯМА РАБОТА ХВАНАХА СМЕШНИЦИ
  • 2 ГОСТ

    0 0 Отговор
    АААА ИНАЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМ ОСТАНАЛИТЕ ОРЪЖИЯ ДА СЕ ПРАЩАТ НА ТЕРОРИСТИТЕ В ДЪРЖАВИ КАТО СИРИЯ И С ТЯХ ДА СТРЕЛЯТ ПО ЦИВИЛНИ ТАМ НАЛИ ????????????
  • 3 Иван

    0 0 Отговор
    КРИЙТЕ ГИ ПО ДОБРЕ БЕ АМАТьОРИ . После що ги хванали . Кат не можете да крадете така ще е .
  • 4 Арсенал Казанлък

    0 0 Отговор
    Тези оръжия от 30-чех. Не се произвеждат в нашето предприятия.А и няма как да откраднеш и пирон, а камо ли патрон или оръжие.