1 823 3

Луд скандал между таксиджии, единият мята брадва и камък

В основата на спора са неуредени финансови отношения

Таксиметров шофьор беше осъден от Районен съд – Варна за противозаконно повреждане на чужд автомобил, поверен на негов колега от същата транспортна компания. Самото деяние е извършено в условия на продължавано престъпление на 5 юни 2015 г. Подсъдимият 46-годишен мъж бил във влошени отношения със своя колега, поради спорни финансови проблеми помежду им, съобщи plovdiv24.bg.

Предиобед на посочената дата, в района на Ботевата градинка във Варна, той видял покрай него да минава таксито на колегата му с клиентка и направил опит да го спре. Тъй като колата го подминала, подсъдимият хвърлил камък и строшил задното панорамно стъкло. Клиентката побързала да плати и слезе от автомобила, а шофьорът веднага потеглил към полицията да подаде сигнал за случващото се.

Непосредствено след излизането си от полицията потърпевшият таксиметров шофьор се отправил към офиса на транспортната компания, за да остави автомобила за ремонт. Тогава по ул.“Д-р Пискюлиев“ отново бил засечен от подсъдимия, който хвърлил по колата малка брадвичка и строшил вече и задното дясно стъкло.

Според назначената по делото експертиза нанесените щети от деянията на подсъдимия са на обща стойност около 600 лева. 46-годишният мъж е с чисто съдебно минало. Районният съд във Варна наложи наказание от 4 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Варна / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • нимиц
  Отговор
  1 10:13  08.12.18
  Тъпи паразити.
 • Иванов
  Отговор
  2 10:14  08.12.18
  Бакшишът явно е фен на Винету.
 • Будалата
  Отговор
  3 13:05  08.12.18
  С Боко Тиквата са чели Винету.

Напиши коментар:


Публикувай