Last news in Fakti

8 Декември, 2018 09:30 2 120 3

Луд скандал между таксиджии, единият мята брадва и камък

  • скандал-
  • брадва-
  • такси-
  • таксиджии

В основата на спора са неуредени финансови отношения

Таксиметров шофьор беше осъден от Районен съд – Варна за противозаконно повреждане на чужд автомобил, поверен на негов колега от същата транспортна компания. Самото деяние е извършено в условия на продължавано престъпление на 5 юни 2015 г. Подсъдимият 46-годишен мъж бил във влошени отношения със своя колега, поради спорни финансови проблеми помежду им, съобщи plovdiv24.bg.

Предиобед на посочената дата, в района на Ботевата градинка във Варна, той видял покрай него да минава таксито на колегата му с клиентка и направил опит да го спре. Тъй като колата го подминала, подсъдимият хвърлил камък и строшил задното панорамно стъкло. Клиентката побързала да плати и слезе от автомобила, а шофьорът веднага потеглил към полицията да подаде сигнал за случващото се.

Непосредствено след излизането си от полицията потърпевшият таксиметров шофьор се отправил към офиса на транспортната компания, за да остави автомобила за ремонт. Тогава по ул.“Д-р Пискюлиев“ отново бил засечен от подсъдимия, който хвърлил по колата малка брадвичка и строшил вече и задното дясно стъкло.

Според назначената по делото експертиза нанесените щети от деянията на подсъдимия са на обща стойност около 600 лева. 46-годишният мъж е с чисто съдебно минало. Районният съд във Варна наложи наказание от 4 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нимиц

    9 1 Отговор
    Тъпи паразити.
  • 2 Иванов

    11 0 Отговор
    Бакшишът явно е фен на Винету.
  • 3 Будалата

    3 0 Отговор
    С Боко Тиквата са чели Винету.