Last news in Fakti

10 Декември, 2018 14:20 2 358 1

Заловиха мъж, опитал да напусне България с голямо количество наркотици

  • наркотици-
  • видин-
  • дунав мост-
  • амфетамин-
  • хероин

54-годишният благоевградчанин е заловен с амфетамин и хероин на ГКПП "Дунав мост - Видин"

Заловиха мъж, опитал да напусне България с голямо количество наркотици - 1
Снимка: Гранична полиция

Гранични полицаи са задържали мъж с голямо количество амфетамин и хероин. На ГКПП "Дунав мост - Видин" на 7 декември за излизане от страната пристигнал лек автомобил Volkswagen, управляван от 54-годишния Н.И. от Благоевград. Това съобщиха от Главна дирекция "Гранична полиция".

Поведението на водача се сторило съмнително на граничните полицаи. Те отклонили автомобила за допълнителна проверка в митническото хале. С рентген в акумулатора на колата са открити пакети с прахообразно вещество. Сформиран е разследващ екип от Гранично полицейско управление-Видин за извършване на процесуално следствени действия. Извършен е оглед, при който граничните полицаи установили 2 найлонови пакета с вещество, което реагирало на амфетамин и един пакет с прахообразно вещество, което при полевия наркотест реагирало на хероин. Общото количество амфетамин е 709 грама, хероинът е 544 грама.

Н.И. е задържан за 24 часа, образувано е досъдебно производство. Уведомена е Окръжната прокуратура. Задържаният е разпитан и му е повдигнато обвинение. С постановление на Окръжната прокуратура му е наложена мярка за неотклонение задържане под стража за срок до 72 часа в следствения арест. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо ти

    6 1 Отговор
    КОЛЕДА ИДВА !!!!! Пара трябва!!!