10 Декември, 2018 15:05 2 300 17

Разгневен мъж застреля куче, защото лаело

  • стрелба-
  • куче-
  • пушка

Мъж, прострелял и умъртвил с въздушна пушка куче, е задържан в ареста на Районното управление на полицията в Пазарджик.

Случката се разиграла в петък вечерта на улица в пазарджишкото село Алеко Константиново. 41-годишен мъж се прибирал към дома си, когато кучето на 62-годишния му съсед изскочило на улицата и започнало да лае срещу него и съпругата му. Това вбесило мъжа, той взел от къщата си законно притежавана пневматична пушка и прострелял животното. В резултат на това то е починало, съобщават от ОДМВР-Пазарджик.

На мястото са пристигнали служители на полицията, които са иззели пушката и са задържали нейния притежател. Спрямо него е образувано полицейско производство, предаде Канал 3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про

    35 6 Отговор
    Та за какво му е тази пушка .. да трепе мухи с нея ли ...И коя пушка е незаконно притежавана.. Това да не е Танк бе господа Гробари ...за да се регистрира ...Много шизофрения от този Герб бе ...откакто са на власт .И колко ще е глобата ...господа мутри

    Коментиран от #4

  • 2 Кученце

    53 3 Отговор
    Ами ако нямаше пушка? Ами ако жена му е била сама? Ами ако е нечие дете. Кучето изскочило и това е вече нормално, така ли!?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СссереМ

    5 27 Отговор

    До коментар #1 от "Про":

    Куха червена лейка си,има регламент за притежанието и съхранението на подобни пневматични оръжия и той не е от вчера,ама нали трябва да спечелиш копейките и сереш.
  • 5 Drittes Reich

    29 3 Отговор
    Тежката форма на скотолюбие е новата социопатична патология на човекомразието. Незабелязани и страдащи хора издигат жовотното на пиедестал.
    Точно така, в състояние на афект и на все още съществуваща опасност - кучето е било на вън, агресивно и изпуснато гражданинът е упражнил правото си на неизбежна самоотбрана. Жена му е стресирана, има загуба на апетит и сънува кошмари. Живота на цялата кучешка популация не стерва колкото стресовите травми на един човек! Накрая ще се научите как се гледат кучета...
  • 6 Сериозно

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Това, което си описал отнема поне половин месец, пускай си кученцето да лае семейството ми на улицата пък после искам да си позволиш и да ме обидиш отново !
  • 7 Баба от село

    13 1 Отговор
    До кога кучешкият живот ще е по-важен от човешкия? Едно голямо псе ми налетя преди време и такъв страх и ужас изживях, че още ме държи. Ако имах пушка щях да го гръмна. Вие акъл имате ли , бре? Пазете хората , не псетата, глупаци сбъркани!

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Антонн

    1 13 Отговор

    До коментар #7 от "Баба от село":

    Куче не напада без причина.
    Защо лаят цигани,пияни и подобни.
    Това че го е лаело не означава че го е нападнало,хората са казали куче което лае не хапе.Дали щом му е съсед не го е дразнел умишлено това куче,и сега просто е имало възможност да се срещнат от близо.Това не е диво животно не случаино е най-добрия приятел на човека.Какво значи просто така да застреляш куче,то колко хора има за трепане преди животните.

    Коментиран от #11, #12

  • 9 Друга баба

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Баба от село":

    +++++++++++++++++++!!!
  • 10 Гост

    10 1 Отговор
    Държавен разпад . За куче в ареста . За убийство , изнасилване , кражба ако си циганин няма проблеми .
  • 11 Ботев Пловдив

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Антонн":

    Преди двайсет години, една мъстия лаеше в нощта под моя прозорец. Гадно лаеше, със злоба, проклета кучка беше, разгонена. Тогава излезнах с арбалета, а тя страх няма, животинска злост само лае та се дере, улази пред мене с вой - забих и го в зяпналата помиярска паст. Започна да вие от жлъч и болка, и пак налита, но сега устата и е пълна с кръв. Свлече се и притихна. Убих я. Беше в онези дивите години. Само помня че се изкефих от качеството на арбалета, и въздъхнах с облекчение че сега ще мога да спя. Минаха години преди да премахнат кучешката напаст в Пловдив. Вече бях навънка.
  • 12 Фашист

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Антонн":

    Това лято докато си карам велосипеда и мен често ме лаеха и нападаха групи кучета. Тъй като нямам пушка, бях подготвен за поредната среща, с 5 едри камъка... Използвах само 2-та камъка за 4 бягащи към мен кучета. С първия пропуснах, а с втория преспах едно куче и другите избягаха. Сега като ме видят, пак си лаят понякога, но бягат в обратната посока...

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 за пореден път

    2 3 Отговор
    Законно притежавано оръжие?! И пак културата на българина свети с ярка светлина. Горкото куче защо е имало възможност да излезе на улицата? Стопанинът му носи отговорност. Колкото до убиеца, типично български манталитет, от който косата ти настръхва. Интересно по какви критерии, на какви хора се дава право да носят оръжие? Хора, които не се владеят, наркозависими, алкохолици, психически неустойчиви. Стрелят и не им пука! Ненавиждам ловните дружинки, съставени от пияници! Диво племе канибалско, това сме ние!
  • 15 Антонн

    0 2 Отговор
    #11 и #12
    Това е садизъм,щом може с лекота да отнемете живот на куче и не само.
    Така утре ще посегнете на човешки живот с лекота.
    Всеки си знае какво прави,рано или късно всеки си плаща за греховете.
  • 16 ЪРП

    1 1 Отговор
    В ДЪРЖАВАТА НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ , НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ ЗАЩИТАВАЩИ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО СИ И НА СЕМЕЙСТВАТА СИ, СА ТОТАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАСЛУЖАВАЩИ ЗАТВОР!!!!!!!!
    ТОВА Е РЕАЛНОСТТА В ДРЪРЖАВАТА НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОТДЪРЖАЩИ ГИ ПОДЛОГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 17 ЪРП

    3 1 Отговор
    ЧОВЕКА ЗАТРЕЛЯЛ ТЪПОТО ПСЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАГРАДЕН С МЕДАЛ И ПАРИЧНА НАГРАДА!!!!!!!!!!
    АКО ТОВА КУЧЕ Е БИЛО БОЛНО ОТ БЯС ПРИМЕРНО, ТО ТОЗИ ЧОВЕК, Е СПАСИЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!!!!!!......ЯСНО ЛИ ВИ Е ТОВА ГОСПОДА ПОЛИЦАЙЧЕТА ОТ ПАЗАРДЖИК???????????
    ВЪОБЩЕ НАЯСНО ЛИ СА "ЕКО"-ПОЛИЦАЙЧЕТАТА ОТ ПАЗАРДЖИК, ЧЕ ПРИ ЗАРАЗЯВАНЕ С ВИРУА НА БЯС СМЪРТНОСТТА Е 100%-ТОВА???????