Last news in Fakti

13 Декември, 2018 14:34 2 679 2

9 години затвор за украинеца, убил младо семейство на "Тракия"

  • станислав пислар-
  • украинец

В началото на лятото Станислав Пислар помете лекия автомобил на бременно момиче и приятеля ѝ с камиона си

9 години затвор за украинеца, убил младо семейство на "Тракия" - 1
Снимка: Plovdiv24

9 години затвор е присъдата, постановена от Пловдивския Окръжен съд за украинския шофьор Станислав Пислар, причинил тежка катастрофа на магистрала „Тракия" в края на май 2018 г., съобщиха от TrafficNews.

При фаталния сблъсък загина младо семейство. Инцидентът стана на 122 километър на магистралата в посока София. Преди да се вреже в лекия автомобил на Ивайло и Северина, камионът, управляван от Пислар, е блъснал аварийна количка за ремонт. След удара преминал през мантинелата и така се стигнало до фаталния сблъсък.

Северина е била бременната в 7-я месец.

Съдът реши още, че в продължение на 10 години Пислар няма да има право да управлява МПС.

В наказателното дело близките на Северина и Ивайло не са предявили финансови претенции. Искове обаче предстои да бъдат предявени към застрахователя на камиона.

Станислав Пислар ще лежи присъдата си при първоначален общ режим. Той ще обжалва наказанието през Апелативен съд. Наблюдаващият прокурор заяви, че ще прецени дали да протестира присъдата, след като се запознае с мотивите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Министър

    6 1 Отговор
    НАЛИ БЕШЕ ПУШИЛ КИТАЙСКИ ЧАЙ
  • 2 гост

    13 2 Отговор
    Абе то и сервизно камионче нямаше, ама ей го на пред свършен факт признават, че всъщност е имало. Свидетелите още тогава казаха, че е имало сервизно превозно средство в крайна лява лента, без да има индикация, предупреждение и каквото и да било и тира не е имал пряка видимост и е връхлетял на колата. Да, ама никъде не се споменаваше това, свидетелите казваха, че кат са отказали да им вземат показанията ако са твърдяли присъствието на сервиза там като причина за катастрофата. Това го споделят свидетелите. Забележете, че за украинеца има ефективна присъда в рамките на 6 месеца, а на Московски убийството 8 месеца не "проумянват" кой да го гледа.