Last news in Fakti

16 Декември, 2018 19:05 6 069 2

В Германия съдят мъж от Петрич за наркотрафик

  • германия-
  • съд-
  • мъж-
  • петрич-
  • наркотици

В заседанието са представени данни

В Германия съдят мъж от Петрич за наркотрафик - 1

Петрички земеделец бе задържан след европейска заповед за арест на германските власти. Васил Захов е установен в дома му от местните полицаи, на които оказал пълно съдействие. Оказало се, че той се издирва във връзка с разследване за наркотици в Германия, където пребивавал преди време. След като е задържан, е доведен в Окръжен съд – Благоевград за определяне на мярка за неотклонение, съобщи сайтът „Струма“.

В заседанието са представени данни, че той има постоянен адрес, семеен е, няма опасност да се укрие или извърши друго престъпление, което е натежало при преценката на съдия Величка Пандева, която му е наложила парична гаранция от 1500 лв. Делото по европейската заповед за арест предстои да се гледа от тричленен състав на Окръжен съд.

Преди няколко месеца, пак по искане на германските власти, бе задържан земеделец от петричкото село Самуилово. Кирил Иванов бе обявен за издирване с европейска заповед за арест, издадена от областния прокурор на град Карлсруе. Той е обвинен, че участвал в банда, занимаваща се с търговия на наркотици в значителни количества. Алъш-веришът бил развъртян през пролетта на 2015 г., като ролята на петричанина била да осигурява камиони, в които хероинът бил транспортиран в специално пригодени тайници. Бандата, в която участвали българи, турци и албанци, е разбита от германските власти след продължително разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 главния секретар на ме ве ре

    4 2 Отговор
    ха , земеделци тия с комбаина ли жьнат кокаина и канабиса