17 Декември, 2018 16:09 1 665 4

Експертиза ще доказва вменяем ли е осъденият за убийството на Никол

  • експертиза-
  • никол-
  • иван

Родителите му продължават да твърдят, че е невинен

Експертиза ще доказва вменяем ли е осъденият за убийството на Никол - 1
Снимка: БГНЕС

Допълнителна съдебно-психиатрична и психологична експертиза ще доказва вменяем ли е обвиненият в убийството на петокласничката Никол от Бургас. 16-годишният Иван обжалва присъдата си от 8 години затвор.

Обвиняемият и този път остана безмълвен. Родителите му продължават да твърдят, че е невинен и че мъж с качулка е пробол момичето с нож, съобщи бТВ.

Петокласничката беше открита в асансьор на жилищен блок в края на миналото лято. Малко преди да издъхне, момичето успяло да набере телефона на майка си, но не могло да се обади.

Според прокуратурата няма доказателства за участието на трети човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bubbles

    7 1 Отговор
    Ба изкарайте го луд, дайте му да пие лекарства и го пуснете по живо по здраво, какво толкова че е убил дете, еее я щу деца има навънка, току виж пък претрепе още едно две, с третото може и медал и за храброст да му връчите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ужас

    4 2 Отговор
    Дрогата не прощава. Дрогата те прави луд. Как не измислиха дрога която кара хората да не убиват да не психясват а обратното да са щастливи и да са културни и да помагат. В ерата на дрогата сме. Тез коит са с бръснати глави и ъм нали знаете мачо сигурно 99% взимат наркотици и марихуана и наргилета. А 1% са се втренчили в компютрите и не излизат да комуникират да се запознават с нови хора. Сигурно от страх че има такива типове на вън. От страх да не пострадат или да станат един от тях.
  • 4 Баба Гицка

    1 0 Отговор
    Какво значи невменяем - че не е човек?