28 Декември, 2018 12:32 14 016 31

Убийство разтърси Пловдив

  • пловдив-
  • мъж-
  • любовница

Любовница уби партньора си

Убийство разтърси Пловдив - 1

Около 23 часа снощи на тел. 112 постъпил сигнал за убит 63-годишен мъж на адрес в Пловдив.

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая са задържани две лица. В Четвърто РУ е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Окръжна прокуратура.

63-годишният мъж, убит снощи в дома си в центъра на Пловдив, е станал жертва на разярената си любовница, съобщи TrafficNews.bg. Той и 48-годишната му приятелка седнали да се почерпят след празниците. Изпили голямо количество алкохол, но след като пресушили бутилка водка, между тях избухнал скандал.

Мъжът се нахвърлил с обиди върху жената, като не пропуснал да ѝ припомни "древната ѝ професия". Побесняла, тя започнала да троши чаши и бутилки.

С една от строшените чаши тя посегнала и и я забила в него. Нащърбеното стъкло прерязало голям кръвоносен съд и мъжът издъхнал за минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коледна идилия

    41 3 Отговор
    По български 🙄

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Густо Майна

    38 7 Отговор
    Много поздрави на Тотев и цялата му рода !!! ПОЛОВИНАТА ГРАД Е ЗАТВОРЕН !!! Хората полудяха , Вие ми говорите за НЯКВО КИРТАШКО УБИЙСТВО !!!
  • 3 Хаси, нчо

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "Коледна идилия":

    Къде пише че е Българин ??????????? Аз даже чух че е станало в СТОЛЮПИНОВО , Не знам тука ЩО пише " център " !!!

    Коментиран от #5

  • 4 Порно

    41 2 Отговор
    Пенсионирана проститутка заклала пенсиониран сводник ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Коледата невъзможна

    18 2 Отговор
    Весело посрещане на Новата Година.
  • 7 Мунчо

    17 3 Отговор
    Коледна идилия в Пакистан. Пардон В Бантустан
  • 8 kick

    14 1 Отговор
    ДЕ-ГРА-ДА-ЦИ-Я....
  • 9 Хайл

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Коледна идилия":

    По цигански
  • 10 Хасан ибн ал Невежи

    18 9 Отговор

    До коментар #5 от "Станало е в България":

    Изберете какви сте Българи , Цигани , Турци ????? А не СПОРЕД СЛУЧАЯ !!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Viktor

    4 3 Отговор
    Защо я е обиждал ?Каквото си е търсил си е намерил!

    Коментиран от #13

  • 13 АзВечеСъмТе

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Viktor":

    Защо да я е обиждал може да е казал истината човек а истината боли
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Добре че падна Соца.

    19 5 Отговор
    Боже как сме живяли тогаз, невежи, захлюпени с мечти и блянове ограничени. Умирахме с отворени очи за Запада и Света. А сега ТЕ СА ПРИ НАС ! Щастие, идеали, свободи , криминални проави,,свирепост, бруталност, озлобеност, пренебрежения, корупция, мизерия, нищета, разруха ! БОЖЕ , КАК СМЕ ЖИВЯЛИ ПРИ СОЦА ? То и там имаше ВУНЯ но не бе на такваз ВИСОТА !
  • 17 А може би вината в

    9 2 Отговор
    Самите над ? Седим, четем, слушаме, гледаме но се гушкаме в панелката и мълчим. Унижени, обезверени отчаяни и почти неудушевени ! Днес ние не цъфти и не знаем а ферментирал мрем и гинев. НЕЩО СТАНА С НАЗ ? Пише го на фасадата на Народното Събрание. СЛЕПИ ЛИ СМЕ ЧЕ са ни отписали ? Навсякъде де що имаше участието на Негово Величество НАРОДА е отречено, и отречено и променено. Остана само Парламента - където и там НАРОДА се изхвърля и замества с национално събрание, национа.ни избори. СЛЕПИ ЛИ СМЕ ЧЕ НАРОДА вече е отписан ?! Нима Паисий, напразно проплака - " О, о, о....неразумний Юроде, защо се срамиш да си " - да се считаш достоен за Човек и БЪЛГАРИН ?! Кой днес в Парламента, МИН. СЪВЕТА и Президентството е българин НАРОДЕН ? НЯМА такъв ! ЛОШО братя, лошо време се задава ЕНИЧАРСКО !
  • 18 Разлагането на народа

    10 1 Отговор
    ОСЪЗНАТ , ЦЕЛЕНАСОЧЕН ПРОЦЕС който да обезличи и обезцени съществуванието на на нацията !
  • 19 Манчо

    12 5 Отговор
    Все повече се убеждавам ,че не случайно 45 г. сме били с ДС зад врата ,а преди това 500 с ибрици в ръцете...Нашата нация не е за свобода, изкривихме демокрацията с порно и насилие, нали бяхме умни, интелигентни и трудолюбиви???
    Доносите в ДС, кой ги носеше, за такива неща съседи са погубвали рода и др. съседи, за едното нищо.. Добри ли? До ден днешен се мразим от сърце, а усмивката ни е на лицето ,само ако имаме далавера от човека до нас... Мръсни човечета сме и си живеем живота който сами си осрахме...Истината боли...Жалко е...

    Коментиран от #21

  • 20 НАРОДА има

    4 1 Отговор
    Анти НАРОДНО и анти Националн ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ ! УПРАВАТА са агенти на чужди и криминални наши структури и интереси. ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ Е НЯМА ! Тя е в историята , в миналото ! Скоро ще се окаже че живеем в чужда територия и собственост. И у дома ще се връщаш но БЕЗДОМЕН. Ще се окаже че сме купени от някого заедно с панелките и къщу.ките по селата ! Не вя.ваш ? А кой набучи - "Вятърните " еко електрогенератори в частните селски земи, без собственика да се уведоми ? А ? Собственика - дядо Ганчо . Та него, БАЙ Ганчо, кой го е...а за човек ? На хартия всичко е перфектно, но на яве. Сърцето ти ще заплаче. Добрич ! Ех Радост, радост !
  • 21 Емил

    1 9 Отговор

    До коментар #19 от "Манчо":

    Манчо, сбъркал си една буква в името си - вместо "ч", трябва да пишеш "г"! Родоотстъпническата ти теза показва невежество. Трябва да четеш книжки, а не руска пропаганда. Да плюеш род и Родина е най-голямото предателство, но ти вероятно си циганин или руснак, така че ти е простено!

    Коментиран от #23, #29

  • 22 Защо казват на образованието "СРЕДНО"

    0 0 Отговор
    Какво научихме за ролята на Френската революция? Какво остана у нас за винаги от " Илиада " на Омир ? Какво остана в нас от Ги дьо Мопасан чрез " Дон ке Хотел " Кой е Хегел, Маркс и т.н.П. Матев, Хайтов, И много много нататък. ОСЪЗНАХМЕ ли се че ние сме ФАКТОР ОПРЕДЕЛЯЩ СВОЯ ПРОГРЕС ? Нима ЗАТОВА се оценява и образованието ни като СРЕДНО с голяма на тежки и снизхождение.Накои го наричат - У Г З / Удовлетворил с Голям Зор / . Както искате така мислете - но профукахме живота и шанса си на таз земя и дъ.жава !

    Коментиран от #24

  • 23 Манчо

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "Емил":

    ДО ЕМИЛ:
    Руснаците ги недолюбвам ,а ромите бих ги пратил в трудов лагер.
    И какво другарю съм излъгал в поста си???
    Той и Хитлер е славил третия райх, това прави ли го родолубец-светец?? Българино - всезнайко... Поради фактите се срамя да се хваля че съм българин, да да бях ром или руснак, щях да имам причина, но сега причината са фактите, а слепите за тях доведоха БГ до клоаката която е...Всезнайковците блъскащи се 1300г. БГ, ни докараха до тук. САЩ са малко над 200г. и командарят Света, ние с теб явно сме по-умни за да се гордеем с най-бедната страна в ЕС и не само...Иди преточи зелето и се оплачи на съседа...Комита си ти Булгарикус:)

    Коментиран от #26

  • 24 Да се чете

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Защо казват на образованието "СРЕДНО"":

    НЕ Дон ке Хотел а Дон ке Хоте. Софтуера и той е дермоКратичен.
  • 25 жан

    6 1 Отговор
    Най много 10=15г давам и Турция ще граничи с Албания, а Българските гробове ще станат футболни игрища !!!
    Запомнете това !!! Вие пак си стойте кротко и не предприемайте нищо.
  • 26 Манчо , ти си със "СРЕДНО " образование

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Манчо":

    СЕДНО с У Г З. Млък бе ряпо !

    Коментиран от #27

  • 27 4oko

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Манчо , ти си със "СРЕДНО " образование":

    Хубава държава ,но зле населена...
  • 28 Наличието на Манчо/ Санчо

    0 3 Отговор
    Те принуждава да има диктатура, Белене, убеждение с принуждение ! Манчо - цвета на българската нация. Манчо ти уби всичко позитивно и обнадеждаващо за НАРОДА ни у мен. Пропусна да цитираше думите на Динко - Бат Бойко е мъжкар и ПИЧ ! В 21- ви Век да си такъв дънер и кютук ! Манчо ! Мунчо !
  • 29 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Емил":

    Защо??????Защото казва истината ли????
  • 30 Скумрия

    0 1 Отговор
    Пияници.
  • 31 незнайко

    0 0 Отговор
    Двама алкохолици по малко. Единия на оня свят другия в затвора !!!