Last news in Fakti

28 Декември, 2018 16:57 2 647 15

Отвлякоха турчин в Свиленград

  • турчин-
  • отвличане-
  • свиленград

Чужденецът е бил бит и ограбен

Отвлякоха турчин в Свиленград - 1

60-годишен турски гражданин е отвлечен от Свиленград. Това разкриват от Окръжната прокуратура в Хасково.

От съобщението на държавното обвинение става ясно, че пострадалият е подал сигнала в полицията на 25 декември.

В показанията си той е посочи, че е бил похитен на 22 декември. Нападателите били повече от двама. Откарали го в близко до града село и го заключили в къща.

Чужденецът е бил бит. Отмъкнали му 3 хил. евро.

След това бандитите го натоварили в кола и го откарали в посока Пловдив. Изоставили го в края на града на 23 декември след полунощ. Турчинът живее в България от година и половина. Все още няма задържани.

Похитителите се издирват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ключаря

    8 3 Отговор
    ами, ...таковали ли са го?Щото, ако са значи е Хасан!
  • 2 Аз не вярвам

    4 1 Отговор
    Турчин с българско самосъзнание , или българин с турско ?
  • 3 Абдул Азис

    0 6 Отговор
    Горкият човек, мислел е, че идва при свои.
  • 4 плевен

    12 2 Отговор
    Ако си уважаваме държавата, боклуците трябва да бъдат заловени.

    Коментиран от #9

  • 5 JPower

    5 3 Отговор
    Тоз е проиграл парите и сега прави театри!!!!!
  • 6 Alpha_Lone_Wolf

    8 2 Отговор
    В Свиленград Таки има 3 казина, тоя няма да е искал да плаща и е ял хурката.
  • 7 Хасан

    5 10 Отговор
    Да поискат помощ от Одринската полиция за нула време ще ги хванат ...все пак Свиленград е в Одринскуя вилает

    Коментиран от #8

  • 8 ключаря

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Одрин винаги е бил БЪЛГАРСКИ, името му е БЪЛГАРСКО, чалма пробита!
    БЪЛГАРИЯ граничи със себе си, разбери го, дете на нашественици по нашите земи!Ние сме тук от 7500 години - не слушай съчиненията на всепризнатите крадци на история - г.....е!

    Коментиран от #10

  • 9 коля

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "плевен":

    нищо,достатъчно е, че са го обрали.
  • 10 Кеворк Яшхуян

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "ключаря":

    Одрин не винаги е бил български , а по скоро гръцки....
    Αδριανουπόλεως ( Адрианополис) .... и въобще от гламав национализъм никой не печели

    Коментиран от #11, #12

  • 11 ключаря

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кеворк Яшхуян":

    Гръцки? - данайците се появяват по нашите земи -10 век пр.н. ера.Те - еврейските етиопци са в основата на елините, които се зоват такива от 7 век пр. н ера, а за името гърци се знае, че се появява 17-18 век. доста след името византийци, което се приема за първи път 1642 г. - т.е. много след изчезването на източно-римската империя.И ти искаш да потвърждаваш холивудската версия, че по време на Троянската война е имало и са участвали елини/гърци/ - ами няма как, просто ги е нямало по нашите земи, но за сметка на това трима мастити гръцки историци са написали в различни векове, че Ахил е бил начело на 3000 -дна мирмидонска армия и са уточнили, че мирмидоните не са нищо друго освен БЪЛГАРИ - прочети го и замълчи завинаги.БЪЛГАРИТЕ и МАКЕДОНЦИТЕ са исконното местно население, Троянската война се е водила между два тракийски рода за събиране на навлото в Дарданелите.Основателят на основния град на Троидите Троя е трак, казвал се е Ил, а градът се е наричал Бузан - на името на управляващия по това време чар/шар/ цар Бузан - исконно и до днес БЪЛГАРСКО име - от там Бузантион, ама нали заличилите ни всичко родно не могат да произнерсат звука означен с буквата "Б" могат само "В" или "П", та остава Византион, вместо Бузантион.Дардан също е тракиец, невежи, а за това, че БЪЛГАРИ и МАКЕДОНЦИ са единствени наследници на траките - това е доказано, както от език, така и от обичаи, а неграмотните и необразовани по онова време данайци са използвали линеар Б, като по-стара
  • 12 JPower

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кеворк Яшхуян":

    Преди да бъде завладян от римляните градът е носил името Ускудама, който е бил първата столица на Одриското царство. Тракийски е бил града, а траките са...... българи!!!
  • 13 ключаря

    7 1 Отговор
    линеар Б, като по-старата пеласгийско-тракийска версия е линеар А, който е разчетен, но заради крадците на история този факт се премълчава, макар и все по-трудно вече.
    Който и свещенник-грък да попиташ ще ти каже, че Ахил е БЪЛГАРИН, но не може да го произнесе официално.
  • 14 ключаря

    6 1 Отговор
    По дяволите тази техника - написах градът Константинопол - днешен Истанбул се е наричал на името на цар Бузан, но поради корекция, която правих, смесих два реда.
    Извинявам се на всички!
  • 15 Хасанчо

    2 0 Отговор
    Няма проблеми да се извиняваш, но не им отваряй очите на горните "Турци и Гърци " . Смешни са в шовинизма си и сами не си вярват . Изразяват някакви смесици от мечти ,фантазии и колкото да начешат егото си . Единият може и да получава нещичко човека за турска пропаганда ,ама кой ли му се вързва. Дразнят го хората и оня се пали. Хиляда пъти му казаха ,че е смешник ,ама то пише и възхваля. Без малко да си помисли човек, че е основния стълб на Дост .