Last news in Fakti

30 Декември, 2018 17:32 4 601 9

Стрелбата в „Лозенец” станала заради забележка

  • кв. "лозенец"-
  • стрелба

Скандалът започнал след направена забележка от извършителя

Стрелбата снощи в столичния квартал „Лозенец”, при която беше ранен 24-годишен мъж, е станала при опит за кражба, твърдят очевидци на инцидента.

Според източници на bTV от МВР обаче причината за стрелбата е друга. Пострадалият мъж и негов приятел били прекалено шумни под въздействието на алкохол и след направена забележка от извършителя започнал скандал.

Стрелецът е задържан от полицията за 24 часа. Пострадалият е транспортиран в "Пирогов" за оказване на медицинска помощ. По информация от болницата той е без опасност за живота. Прострелян е в бедрото и е настанен в травматологията.

Той е бил в компанията на още един мъж. Неговата самоличност не е известна.

„Последното нещо, което чух от скандала, беше „Ела тук” и псувни. В следващия момент се чу пукот, най-вероятно от пистолет”, разказа пред bTV Борислав Антонов, свидетел на инцидента. „Момчето, което беше простреляно в крака, се свлече на земята и даже ние не знаехме какво се случва. Чу се, че ставало въпрос за кола. Според мен са били някакви джамбази и явно са решили да пипат по колите”, допълни той.

Работата по изясняване на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    34 3 Отговор
    Браво. Да го беше застрелял!
  • 2 Онзи

    32 10 Отговор
    Така ще е докато гупировката гроб и тиквата са на "власт" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #8

  • 3 Охо бохо

    23 7 Отговор
    Няма нищо чудно, до там води 10 години партия герб.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Вуна

    19 1 Отговор
    За съжаление ни очакват ОЩЕ по брутални простотий заради ЖАЛКИЯ живот който живеем в тази ГНИЛА държава заради ЛУМПЕНИТЕ наречени герб.
  • 6 Патриот

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    К*Р@ ми да те клопа по задните ти части за да останеш доволен.
  • 7 МИЛИЦИОНЕР

    10 0 Отговор
    ОНЗИ ДЕН ГЛЕДЪМ КЪК ИНИ СЯШНИ ПОЛИЦАИ СИ ГУКЪТ С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ С ШОФЕР НА ПРОВЕРЯВАН ОТ ТЯХ АВТОМОБИЛ. АКО НЯКОЙ Е ТОЛКОЗ ДЪРТ ДА ПОМНИ ДАЛИ МИЛИЦИОНЕРИТЕ СИ ДЪРЖАХА РЪЦЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ.??,
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.