30 Декември, 2018 17:58 11 986 4

Преследваха младеж с автомобил и го заплашваха с убийство

  • венци пантов

Пантов на няколко пъти заплашвал Велизар

Преследваха младеж с автомобил и го заплашваха с убийство - 1

Истински екшън по улиците на Сандански стана в петък следобед. Криминалнопроявеният Венци Пантов и приятелката му Таня преследвали с автомобил Велизар В. и го заплашвали с убийство, съобщи struma.com.

Велизар успял да подаде сигнал до полицията и преследвачите са заловени и арестувани. При обиск в автомобила, в който са пътували под седалката ченгетата намерили и въздушен пистолет, използван за заплахите.

Последвал обиск в апартамента на Таня и там са открити наркотици. Двойката преследвачи са в ареста на полицията в Сандански, а мотивите за действията им се изясняват. Велизар е дал показания, но не е разкрил какви са отношенията му с Пантов и приятелката му и защо се е стигнало до този екшън.

Според запознати Пантов на няколко пъти заплашвал Велизар, но този път насочил и оръжие срещу него. Братът на Пантов бе в затвора за наркотици. Имат ли отношение наркотиците във враждата между В. Пантов и Велизар полицията ще изяснява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вуна

    18 8 Отговор
    Така ще бъде докъто групировката гроб е на власт !!!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Японеца

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Вуна":

    Много ти е къса памета, кой беше на власт до ГЕРБ!Кой разпродаде България и кой пусна наркотиците из държавата.ГЕРБ изобщо не съществуваха тогава помочко.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.