31 Декември, 2018 10:07 10 265 5

Убийството в Пловдив било очаквано

  • пловдив-
  • поли стефанов-
  • заварчик-
  • любовница

Заварчикът и любовницата му често влизали в конфликти

Убийството на 63-годишният заварчик Поли Стефанов е било очаквано и предизвестено. Това разкриха пред репортер на „ШОУ“ разследващи.

Въпреки, че жертвата, любовницата и нейния син Стефан не комуникирали със съседи, били затворени и студени, и никой не знаел нищо за битието им, ченгетата са стигнали до констатации и разкрития, че между Поли и 48-годишната му любовница имало често кавги и закани.

Те ескалирали, когато двойката се напиела, а тя го правела редовно. Тогава възрастният мъж, който бил единственият работещ в къщата, започвал да натяква на жената, че само го използват, че само той носи и изкарва пари и че тя не си помръдва пръста, за да живеят по-добре. В миналото на жената имало тъмни петна, преди години тя е била жрица на любовта.

Именно за това Поли често ѝ натяквал, че е свикнала на лесни пари и знаела да ги изкарва само като продава тялото си. Това много му тежало. Тази история била тайна за сина на жената - Стефан, който подочувал от време навреме кавгите, но майката отричала всичко и го успокоявала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каквото искахме това и получихме

    30 13 Отговор
    ДЕРМОкрация ! Всестранна разруха ! Пълно разложение.
  • 2 ИВО78

    14 33 Отговор
    ВЕДНАГА СЕ ОБАЖДАТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ,КАТО ДРОГИРАНИ СА!И ПРЕДИ И СЕГА СА СТАВАЛИ СЪЩИТЕ УБИЙСТВА!ДА НЕ БИ ДА СА ПИТАЛИ ЦК НА БКП УБИЙЦИТЕ ЗА РАЗРЕШЕНИЕ?!АМАН ОТ РУСКИ ШПИОНСКИ ПРОСТОТИИ!!!НА КОЯ ПЛАНЕТА СТЕ БЕ??!!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.