3 Януари, 2019 11:11 3 242 8

Наглец направи обир за секунди на Нова година в заведение (ВИДЕО)

  • крадец-
  • заведение-
  • нова година

Апашът задигнал портмоне с пари и документи

Крадец влезе в затворено кафене в столичния квартал "Надежда" и обра жена. Престъплението се случи часове преди посрещането на Нова година.

На 31.12.2018 мъж влиза в затворено за клиенти кафене в столичния квартал „Надежда”, докато подготвяхме новогодишната вечеря в кухнята. Една минута, в която никой не е имало в залата, той влиза и бърка в чанта, оставена на стол в заведението. Взима само портмонето, което е пълно с много документи и около 100 лева. Toва разказва потърпевшата Галя Палавейска пред Нова тв и добави, че мъжът е влязъл към 16.45 часа.

„Точно 30 секунди са му необходими, за да отвори чантата и да вземе портмонето. Мъжът го виждам за първи път. На 1 януари отидох в полицията. Лицето е добре познато в районното управление. Снощи получих обаждане от съседно заведение в района. Бяха ми намерили портмонето в кошчето на тоалетната и са се свързали с мен от бележка от доставчик на куриерски услуги. Нямаше документи и пари”, обясни Палавейска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркел баба

    2 0 Отговор
    Лилаво
  • 2 El comandante

    4 11 Отговор
    Айде са ще ни занимават с глупости олигофрени не знаят да си държат парите в себе си, ни е ли сме виновни ? Да ги ограбят да видиш после как се научават да си скътават парите !!!

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "El comandante":

    Прост путинофил!
  • 4 qqqqqq

    4 1 Отговор
    На такъв трябва да му счупиш ръцете с чук без упойка и да видим следващият път дали ще пипа чужди вещи.
  • 5 Eee

    2 0 Отговор
    Вземал си е новогодишния подарък😂
  • 6 аспарух

    1 0 Отговор
    а крадеца е българин никой не го почертава интересно нали
  • 7 Манго Джери

    1 0 Отговор
    Нямало е амфа за нова година трябвало е да се действа драстично! Докато има балами някой друг ще шмърка за тяхна сметка, пак остави чантата без надзор!
  • 8 ишо

    1 0 Отговор
    Еми като е затворено за клиенти да си бяха заключили и вратата!
    Те пуснали вълка в кошарата сами и после се жалват - кой ми крадна овцете! То е се едно да си ходя по тъмна улица и да си броя пачка със стотачки по пътя ... и да си мисля, че никой няма да ми ги вземе...
    Гладни години докараха герберите и всеки се оправя кой както може!
    Да пуснат повече пари сред народа и ще намалее този тип престъпност!