9 Януари, 2019 10:10 3 722 10

Емилиян, който уби жена си с чук, отвлече децата си

  • чук за пържоли-
  • емилиян борисов

Той е лежал 6 години вместо 19

46-годишният Емилиян Б. от Кюстендил, добил скандална известност след като премаза черепа на съпругата си с чук за пържоли и я уби преди много години, отново се прояви.

Той взел двете си деца от новата си съпруга в Гоце Делчев на 4-ти януари и до вчера на обед от 5 годишната му дъщеря и 14-годишния му син нямало следа. Нито бащата, нито децата отговаряли на повикванията, съобщи struma.com.

Децата бяха обявени с телеграма за общодържавно издирване след сигнал на майката. Полицията бе вдигната на крак и по искане на колегите им от Гоце Делчев, кюстендилските полицаи проверили дома на Емилиян, където открили братчето и сестричето и ги върнали на уплашената им майка в Гоце Делчев.

Бащата Емилиян се оправдал пред полицаите, че не вдигал телефона на майката на децата си, тъй като му била паднала батерията.

Eмилиян излезе от затвора през 2011 година, където излежа присъдата си за убийството на първата си съпруга. Бе осъден на 19 години, но после присъдата му бе намалена на 6 години. До 2013 г. за него не се чу нищо, но през лятото той неочаквано се яви в съда като свидетел по дело за убийство, за което подсъдим е Асен Китанов-Психото, убил Кирил Малинов след скандал за голямо количество хероин.

Показанията на Емилиян Б. обърнаха процеса тогава, заковавайки категорично Психото като убиец, а двамата бяха дългогодишни приятели и партньори в извършвани кражби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 впечатлен

    24 0 Отговор
    Аз съм впечатлен от "новата му съпруга". Това, че е "лежал" само 6г., вече не ми прави впечатление.
  • 2 Ужас

    18 0 Отговор
    За убийство присъдата трябва да е до живот. Също и за катастрофа, причинена от пил алкохол или употребявал наркотични вещества.
    За тези жени нямам логични обяснения...
  • 3 Batushka

    15 1 Отговор
    Има и нова съпруга ....ех тез патки български...

    Коментиран от #4

  • 4 етно граф

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Batushka":

    Дали те са "български" и дали ти си "български" е въпрос. И изобщо има ли дебилизмът националност. И ако да - на кое място е турската, "националност".

    Коментиран от #5

  • 5 Ами нещо сме гузни

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "етно граф":

    Защо така?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Истината

    6 0 Отговор
    Само 6 години егати гаврата

    Коментиран от #9

  • 8 бай хой

    5 0 Отговор
    за убийство с чук се налага електрически стол
  • 9 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Както става ясно от статията, споразумял се е с прокуратурата. Това е общоизвестна практика.
  • 10 за пореден път

    1 0 Отговор
    Е хора, да убиеш жестоко човек с чук и да ти присъдят 19 години, а да излезеш след 6, си е чиста проба далавера. Нямам думи! Как няма да се развихри престъпникът? При тези леки присъди нашенски! Човешкият живот в България е евтин. Убиваш жена си, и решават, че 6 годинки са ти достатъчни. Защо да не се развихриш, лесно е! А после ревем, че намаляваме, не ратифицираме конвенции, защото проблеми нямаме, при нас всичко е такова, каквото трябва да бъде. Сигурно защото необходимост от такива като нас няма и Господ отдавна ни е взел акъла!