9 Януари, 2019 17:49 15 265 108

Ето ги циганите, пребили жестоко командоса във Войводиново (СНИМКА)

  • цигани-
  • войводиново

Хората във Войводиново настояват за изселване на всички незаконно настанили се роми

Районен съд – Пловдив гледа искането на Районна прокуратура за вземане на мярка "задържане под стража" спрямо Асен и Борис Пакетови, които на Богоявление пребиха командоса Валентин Димов във Войводиново, съобщи plovdiv24.bg. Двамата братя от ромската махала в селото - съответно на 21 и на 17 години, бяха доведени под конвой в съда.

Двамата са привлечени като обвиняеми за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Пред съда обвиняемите изложиха друга версия за случилото се, като казаха, че са били нападнати от военния. Адвокатът им поиска да бъдат освободени с мярка за неотклонение "подписка". Съдът обаче реши, че няма съмнение, че двамата са нанесли побоя над пострадалия.

"Желая да изляза от тук и да нямам работа с такива неща", каза Борис Пакетов преди магистратите да обявят решението си. Асен Пакетов пък заяви: "Направихме беля, извинявам се. Искам да сме свободни".

Разпитани са седем свидетели, един от които пострадалият.

Хората във Войводиново настояват за изселване на всички незаконно настанили се роми в селото. Отричат протестите в селото след жестокия побой да имат етническа или политическа окраска.

Днес в селото започна подписка с искане за максимална присъда за двамата биячи.

Пострадалият военнослужещ Валентин Димов е със счупена ябълчна кост на челюстта, поради което трудно говори и трудно дъвче, показва медицинската експертиза.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    197 8 Отговор
    На въжето тия уроди

    Коментиран от #6

  • 2 SS totenkopf

    80 7 Отговор
    Ciganite се извиняват не искат разпрвии!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Zax

    171 4 Отговор
    Трябва ли да излизаме на протест за да се сети прокоратурата да повдигне обвинения за опит за убийство по особенно жесток начин ?
    За някой има ли съмнение че ако не са се били притекли хора на помощ тази ситуация щеше да завърши подобно на тази в Русе ?
  • 5 Зайко Байко многознайко

    239 5 Отговор
    Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Циганите се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и винетки, вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х.й не е.е"! Стига с сте писали роми, та роми.:" Ром се пие, циганин се бие"!

    Коментиран от #86

  • 6 Морук

    76 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    24 часа и са вън,да живее джендърска идеология на ши,,,,,та соросоидна демокрация ако бях власт имащ тез щяха да са посинели и гипсирани
  • 7 Хем

    115 3 Отговор
    Хем били невинни, хем после единия се извинява, че са направили "беля". Късно е за евроинтеграция, нищо не става от тия, закъсняхме с десетилетия....
  • 8 Манго Джери

    24 1 Отговор
    „Цигански барон“ е оперета в 3 действия
  • 9 Манафов

    52 2 Отговор
    Една нощ с мен, а тези после сами ще си сменят пола.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Манго

    41 3 Отговор
    Аз предлагам да ги вземат за командоси циганора. Дано се оправи войника ама ... чудя се няма ли пищак бокс нож ръце.
  • 12 съдията

    55 2 Отговор
    В каменоломната до второ нареждане !
  • 13 гражданин

    86 6 Отговор
    Във всички НОРМАЛНИ държави посегателство над военни,полицаи и граничари се тълкува като посегателство над държавата и се наказва като такова! Само,че нормалните държави не защитават евро-атлантически ценности "на всяка цена"(за да се оправдае разрухата и разграбването).Нормалните държави отстояват националните си интереси и защитават своите граждани.В нормалните държави,нормалните граждани-данъкоплатци имат както права,така и задължения.
  • 14 Има много въпроси

    20 52 Отговор
    Как се изважда здрав прав мъж от автомобил? Направете опит! Как този мъж, с опит, се е оказал с гръб към циганетата? Трезвен ли е бил? Или с отключена агресия, от Богоявление?

    Коментиран от #18, #64, #89

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 chopar 62

    61 10 Отговор
    Те циганите,че не стават за нищо е ясно,само престъпления от тях.НОООООООО има едно голямо НО ,това ли е Армията ни ,която трябва да ни пази от врагове.Така нареченият "командос" ,какъв командос е като не може да се справи с двама кирливи циганина и то дали имат по 50 кг. Ако командосите ни са като него,защо поддържаме армия.Армия ли имаме или заплатаджии.Такава армия не ни е нужна,моля ВИ господа политици да я разпусните така наречената ни армия.Замислете се добре за какво се дават парите.

    Коментиран от #24, #40, #48, #62

  • 17 Алфа Ромео

    37 1 Отговор
    Примати, еволюцията ги е подминала като малка гара.
  • 18 софиянец

    50 6 Отговор

    До коментар #14 от "Има много въпроси":

    Направил е грешката да излезе от колата. Към всички, които драскат как успяли двама циганина да пребият войник от специалните сили. Ми може, ако го изненадат с удар с нежко тежко. А свидетели казват, че за минути се е събрала глутница орки, и момчето е нямало никаквъв шанс на земята. По принцип в залите учат в подобни ситуации да пазиш главата, да се търкаляш и риташ с крака. Но едно е в залата, съвсем друго да си заобиколен на асфалта от човекоподобни примати. Боецът щеше да има шанс, ако беше въоръжен. Като гръмне двама трима в краката, останалите може и да се замислят.
  • 19 Batushka

    16 4 Отговор
    Хахаха....ех свободна циганска душа иска свобода ...а робите българи на други българи искат само да си живуркат и да не ги бият... ха-ха-ха...бой трябва за това робско племе БОЙ...циганите са инструмента на еволюцията....
  • 20 Алфа Ромео

    35 1 Отговор
    Абе тия трябва да ги скопяват кат направят по едно-две деца, вместо това изстрелват по 5-10 и им дават хиляди левове помощи за да ги изпият. После тая паплач нито може да чете, нито да пише, нито ще работи, само ша правят простотии, за какво са и тези индивиди на една държава, ама нали са лесно маниполируеми гласоподаватели....
  • 21 Иии

    56 3 Отговор
    А другите гнусари що не ги показват? И изобщо някой търси ли ги???
    Според свидетелката са били много - над 20-30, въоръжени с тояги, брадви. Хора, това не е битов скандал и средна телесна повреда. Това е необявена война срещу българите, българското и България. А в конкретния случай е опит за убийство и заплаха за убийство на военнослужещия и хората, които се опитвали да му помогнат. Държавата трябва спешно да вземе нещата в свои ръце. Стига само моркови за циганите, да покаже и тоягата. Ето че можело в това село да се направи това, което се направи - за съжаление след този случай. Така трябва и навсякъде! Викат се циганите и му се казва Ей циганин мръсен, ако още един път има оплакване срещу теб даже и за това че си се изплюл на улицата те спукваме от бой и теб и цялото ти племе. И бой, и бой, и бой! Всеки ден, профилактично! В това гето, в другото гето и така навсякъде и всеки ден! Който не спазва законите - трудови лагери! Знаете ли колко работа има... Как работодателите казват, че даже и овчари и лопатари не могат да намерят, а има толкова цигани без да работят... Или ще работят или сами ще избягат! И никога повече да не се допускат да се връщат, като им се отнемат паспортите и гражданството! Но има ли такива политици да го направят?!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Направо на бесилото

    38 1 Отговор
    какво ни занимавате с тези мангусти? Циганин не може да се интегрира с думи, а само с бой!
  • 24 Военен

    18 4 Отговор

    До коментар #16 от "chopar 62":

    На всеки може да се случи! Армия почти нямаме с изключение на някои поделения, едно от тях е парашутната бригада! Тези момчета са добре подготвени за война, а не за селски битки...
  • 25 Цацаров

    9 1 Отговор
    Да си вземат вазелинчето.....................
  • 26 Букова глава

    40 3 Отговор
    Прав си е бил Хитлер и то много прав!
  • 27 Иван

    28 1 Отговор
    Само бой и смърт за паразитите.без прошка
  • 28 Един друг

    16 24 Отговор
    Браво на циганите - 50 кг келеши, а този "командос" - изненадан. Сега да го разжалват това снайперстиче, дето е обикновен мотосрелковак заспал... За какво им плащаме заплатите на тия тюфлеци свлечени?! За да ходят все "изненадани". Пак добре, че само в буквалния смисъл са го изненадали, а не и в преносния. Циганите да отнесат нещо за хулиганство, а този - на военен съд за уронване престижа на армията.

    Коментиран от #34

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 swordfish

    31 3 Отговор
    До стената, откоси с повторения
  • 31 РАМБО

    29 2 Отговор
    САПУН
  • 32 НАТО ВЕЦ

    23 1 Отговор
    Ой на чичи талибанчетата! "Беля" били направили. Свободни искали да са.....
  • 33 Drittes Reich

    24 3 Отговор
    Две орки по 60 кила са пребили командос? Тва е майтап, на тия им вадя панкреаса за 30 секунди.

    Коментиран от #75

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Христо ботев

    14 8 Отговор
    Абе що за командос е тоя пак ,с двама шопара да не мое са оораи

    Коментиран от #43

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Е къв е тоя командос бе ???

    15 8 Отговор
    От Едни келемета да не може да се защити !!! А ако не е смеел да ги бие щото са младежи ....добре са го бийнали !
  • 38 Един друг

    20 9 Отговор

    До коментар #34 от "Пророк":

    Ей, мозък, този е слязал от колата да се разправя с тези въшльовци. Той нещо там тактика, ситуационен анализ, пласиране, такива неща не е ли чувал? Този 17 годишният е 50 кг, бе! Другия път може и циганки с чавета да го пребият този мухльо. Мен трудно ще ме изненадат, защото те преценят кога насреща си имат нещо сериозно и кога - въздухар със заешко сърце. Аз не с 2-ма келеши, ами с 4-ма възрастни циганина съм се оправял и то без да се стига до бой даже. Този ако беше свалил с един удар 17 годишния и след това премазал и другия, никакви цигани с колове нямаше да дотърчат - те скачат, когато номерата им минават, а когато видят, че отвинтваш главата на някого и не ти пука от последствията се изпокриват. Ти кога си чувал за някаква циганска армия и нейни успехи на бойното поле? Пълен позор и браво на циганетата, че са го изобличили този "командос". Останалите "батки", дето вадили кръста и се правили на бабаитиотишли да протестират, ама жандармерията ги била спряла, правили си красиви жестове - едните свалили каските, другите ги аплодирали и така по мухльовски. Във Франция колко са убитите и ранените от тяхните протести, бе?! Като не могат да минат през жандармеирята, изобщо да не ходят да се излагат и циганите да ги виждат и да им идва куражът какви малодушници имат насреща.

    Коментиран от #46, #47

  • 39 Димов

    19 3 Отговор
    Тия келеши- на строг режим на кариерата, за 10г. Като изтекат - изселване от страната без право на връщане. Тоя, дето ги защитава в съда - народен враг. Изселване и за него.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Реалността

    18 1 Отговор
    Хубаво че публикувахте снимки! Добре изглеждат, грижили са се за себе си, били са на държавна издръжка, защо са били толкова агресивни и озлобени, явно не са осъзнавали какво получават на фона на това което дават? Ясно е, че са здрави и силни, работата им ги прави физически много здрави. Наистина са нагли. Ако бяха в ЕС как ли щяха да се държат? За пореден път се убеждаваме, че циганите не оценяват България, не я харесват, защо остават да живеят тук? Защото българите сме глупаци, нашите закони и закончета ги отглеждат, а те са спящи биологични единици за убиване. Луди ли сме или някой ни е изпил мозъка? Разните политически световни влияния не ни оставят на мира, обработват умовете ни и не ни позволяват да мислим с разум и достойнство.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Булдок

    2 1 Отговор
    Коментари коментари
  • 45 По една случайност

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "Един капитан":

    Дали точно изброените не стават бизнесмени и се ползват от труда на циганите? Знаейки че са на върха на контрола, и няма кой да контролира тях, смятам че създават условия за липсата на реален ред в държавата или по-скоро създават такъв който ползва само тях. Ей така става, и хората усещат тази корупция и не вярват във военните.
  • 46 Балканец

    9 8 Отговор

    До коментар #38 от "Един друг":

    Ти много опасен ша излезеш бе биткажия. Кой та знай къв клавиатурен сурикат си с девствен мустак. Личи си че дрънкаш измишльотини и дори шамар не си удрял ама пък бая си изял. Навремето един от най големите килъри в италия го гръмна едно пишлеме. Всеки може да бъде ивненадан. Точно това е станало тук. А и като е със семейството си човек гледа да не влиза в бой. Ама то от кънтъра не се научава това.

    Коментиран от #58

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бай Шиле

    9 2 Отговор

    До коментар #16 от "chopar 62":

    Не си прав.По снимката тия двамата няма да затруднят дори мен.Само че на бой повече от една минута - двама срещу един,ясно е.Така,че удар "на поражение" е единствения му изход.А сега си представи,че български военен счупва черепа на 17 годишно момче и то умира.Кво праим? БХК ще поставят въпроса пред ООН и НАТО.
  • 49 ДОП

    10 1 Отговор

    До коментар #40 от "Един капитан":

    Така си е военната паркоратура и тез ВКР та кво друга да бачкат. А е тръгнал да са защитава , а са тръгнали след това проверки, обяснения, дознания, протоколи всякакви. Затова веки воин и полицай са предварително стресирани и по добре бит и убит отколкото да си има работа със прокурори, съдии и един куп службички на ясла.
  • 50 Голем смях

    12 1 Отговор
    Каквато ни е държавата,такива са ни и командосите.И то срещу двама нисички и слаби мангусти.Вместо да ги прати в болницата ,те пратили него.
  • 51 Обикновен Бг

    5 2 Отговор
    г-н Антонов, само вие може да спасите България от този бич - циганската престъпност. Помним как смачкахте циганската престъпност в Пазарджик. МОЛЯ ВИ НАПРАВЕТЕ ПАРТИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО ХОРА ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ КАТО ЗНАЯТ, ЧЕ САМО ВИЕ МОЖЕ ДА СМАЧКАТЕ ТОЗИ НОВ БИЧ - ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ. ПОМИСЛЕТЕ ГОСПОДИНЕ, НИЕ ЩЕ СМЕ С ВАС. А за хората които мислят, че не може да се реши проблема с циганските гета и престъпност нека прочетат статиите на този адрес - https://bultimes.com/kak-bareti-pomlyaha-30-hilyadno-tsigansko-geto-v-pazardzhik-predi-24-godini/ , и https://bultimes.com/На-мургавите-в-Пазарджик-им-пресъхваш/
  • 52 Един друг

    8 0 Отговор

    До коментар #40 от "Един капитан":

    Г-н капитан, щом така стоят нещата (както е и в полицията) този какво прави в такава прогнила и продънена институция? А, заплатка получава... А, и на "мисии" ходи по Ирак още пари да влачи от нас, щото тези мисии са от нашия бюджет в крайна сметка... Е, ясно - паразит на държавна издръжка, също като и циганите, които са го били. Ама те поне могат нещо да свършат, а именно - да набият някого. Нашият даже и това очевидно не може. Направо от съда да ги зачисляват в армията на негово място тези, барем да знаем, че някой в армията може и да набие някого, вместо все да умува откъде може да му дойдат проблеми и затова да се скатава максимално докато бута службичката към пенсия, след която да мисли как да се закрепи някъде в администрацията да паразитира още, докато му плащаме пенсията и заплатата. А пропо, помите ли го случая с тримата американски туристи от морската пехота във френския влак? Някъв джагал извадил ножове да прави терористичен акт и те без много да му мислят го вързали на възел. Ранил ги, нарязал ги, ама са го смазали. При това тези даже не са били "командоси" като този нашия...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Не глеам таувизия

    5 0 Отговор
    Кога казахте, че ще либерализират неизбежната самоотбрана... На първо време само това трябва...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 1234

    13 1 Отговор
    същото да им се приложи и на тях или СМЪРТ ! Иначе няма да спрат да бият случайни хора.Престрашете се най после,вижте в Щатите как е,в Китай и в др държави е така,щом е започнал да го убива какво има да му приложите същия подход бой ,бой докато стане на същото дередже.Докато властта ги закриля те ще ни избиват за забавление.Или прегледайте закона и го поправете или ние да ги почваме от единия край докато не ги изчистим.Писна ни от цигани и от политици,и едните и другите ни убиват.
  • 60 Бат Саше

    15 2 Отговор
    Желая бързо възстановяване на пребития! И след това да си проличи дали е истински снайперист или е въздух под налягане! Отстрелването на няколко циганина на месец трябва да се превърне в основна мисия на живота му. Поне аз бих постъпил така. Ако е добър професионалист, няма да го разкрият никога.
  • 61 Кур за циганите

    11 1 Отговор
    Ех, с нетърпение чакам да се роди новият Хитлер, че да събуди германците от зимния сън и да разпали пещите. Колко материал за гореме има само...
  • 62 някой

    17 1 Отговор

    До коментар #16 от "chopar 62":

    Първото за което се сещам е, че закона вързва ръцете на пострадалия! Закона преследва ли граничарите, които застреляха турски бракониер за риба? Преследва ги! Полицай или военен, както е в случая, ще бъдат клиенти на военна прокуратура и не се знае дали накрая няма да бъдат осъдени! А циганите си имат свои разбирания за живота, несъвместими с тия на обикновенните хора и хич, ама хич не им пука!

    Второ- пострадалия човек има млада (и чаровна!) жена с две малки деца(и то дъщери!). И смятате ли, че ако той ги бе напердашил, ще има бял ден за семейството му? Че няма да се повтори случая с русенската Вероника?!? Ще кажете- ами да си смени местожителството. Работа с тая професия-снайперист, трудно ще си намери, а някъде се промъкна инфото, че има и кредит да изплаща. Въобще, все неща, които той трябва да съобразява как да постъпи. Най лесното е да не е отговарял на провокацията, но де да е знаел човека какво го чака! И всичкото това безсилие на държава и закон, които са нарочно практикувани, създава чувството за безнаказаност при циганите и нещата ескалират.

    Коментиран от #67

  • 63 Ааасан

    11 2 Отговор
    Добре де какъв е тоя командос че двама 19 г го пребиват?!...сигурно имаше щат с хубава заплата и той се уреди там ...поне някой юмрук да беше им ударил ..зъб избил..

    Коментиран от #65

  • 64 Станьо

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Има много въпроси":

    Въпроса е ти трезвен ли си , и вижзаме че си на 16 чашка пред компа .
  • 65 Цуци

    4 4 Отговор

    До коментар #63 от "Ааасан":

    Такъв е , възпитан , добър и не посягащ , все непонятни за теб и останалите примати поведения .

    Коментиран от #90

  • 66 стоянов

    15 1 Отговор
    Не ми показвайте циганите. Просто ги напръскайте със зарин и после пишете, че района вече е чист!
  • 67 Един друг

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "някой":

    Така, де - един куп съображения. Почнеш ли да съобразяваш, изтърваш инициативата и я предаваш на противника. Като има дъщери, кредити, кариерни съображения, да си кюта, а дъщерите като му доведат циганин за зет, да целува ръка и това е. Работата е изключително проста - циганите, а и не само те, уважават силата и презират слабостта. Ако този тюфлек ги беше откъртил тези, вероятността после да има кой знае какви проблеми не е чак толкова голяма. Най-вредното е, че ще ги емне някой български адвокат да ги подкукуросва, но и на това има чалъм. В общината, с която се разправям със земи, а следователно и с безчинствата, които ме касаят, циганите вместо да ме мразят, стоят настрана от мен или ме уважават. Пък нашенците, дето им се лезят или си крият ги мародерстват най-безочливо. Закономерно, аз - българинът, презирам сънародниците си там, а циганите не ги мразя, така както не мразя и чакалите, които вечер се въртят наоколу. Всичко е много по-просто, отколкото изглежда, но на българина все му се струва много сложно и страшно и затова е на такъв хал.
  • 68 Гандалф

    8 0 Отговор
    Орките са тумор
  • 69 Крадец

    8 4 Отговор
    Да го ... в командоса,щом тия смотани цигани са го били !
  • 70 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор
    ".............. В този момент жената успя да помогне на момчето да се изправи на крака. Докато той се олюляваше и се опитваше да изчисти кръвта от лицето си, цялата група цигани /10-15 индивида/, отново се насочиха към него. Повалиха го за втори път на земята... и докато ние приближавахме и спирахме колата, виждахме как циганите СЪС ЗАСИЛВАНЕ го шутираха в горната част на тялото и ОСНОВНО В ГЛАВАТА! През това време успяхме и най-после се свързахме с тел.112. По най-бързия начин слязохме от автомобила и буквално тичайки се насочихме към циганите, с цел да ги спрем, да помогнем на момчето и на жената, която също бе в голяма опасност..."

    Коментиран от #71

  • 71 Drittes Reich

    6 0 Отговор

    До коментар #70 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    За това КНО с два пълнителя. От затвор се излиза, от гроб-не!
  • 72 Аз Клавдий

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Асен и Борис Пакетови?
    Интересно как се казва дядо им?
    Оня пък от Русе беше Надеждов... :Р
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор
    Пак манипулации... Тея двамата са ги сложили за прикритие, защото единият е непълнолетен и освен това побоя от тълпата цигани може да мине за битов случай!!!
    Публикувано във факти.бг: ".............. В този момент жената успя да помогне на момчето да се изправи на крака. Докато той се олюляваше и се опитваше да изчисти кръвта от лицето си, цялата група цигани /10-15 индивида/, отново се насочиха към него. Повалиха го за втори път на земята... и докато ние приближавахме и спирахме колата, виждахме как циганите СЪС ЗАСИЛВАНЕ го шутираха в горната част на тялото и ОСНОВНО В ГЛАВАТА! През това време успяхме и най-после се свързахме с тел.112. По най-бързия начин слязохме от автомобила и буквално тичайки се насочихме към циганите, с цел да ги спрем, да помогнем на момчето и на жената, която също бе в голяма опасност..."
  • 75 Николай

    10 2 Отговор

    До коментар #33 от "Drittes Reich":

    Вадиш, ама докато излезеш от колата единият ти се перчи а другият те прасва с нещо в гръб. И това става за една две секунди. Брус Ли да си няма даже да разбереш откъде ти е дошло. Това не са честни и доблестни бойци, а подли и страхливи животни. Треньорът ми на времето казваше: да пази господ да те бият страхливи.
  • 76 Германците как правят...

    13 1 Отговор
    Напил се манго, надул се в метрото и срита момиче в гърба - колко съм силен! А то със счупена ръка, стрес, уплаха... Манго бяга ама не може да се скрие, намериха го. СЪД- Две години ефективно, направо в затвора. А там - заплашват ме, страхувам се за живота си и хоп в друг затвор. Да ама Не, пък в другия бой, бой, бой, манго в болница лежи и реве... Ще ме убият! вика.... Помнете БЪЛГАРИ! Железни закони и здрави ръце трябват!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 българин

    5 2 Отговор
    еееех,ако беше оня с малките мустачки какъв ред щеше да има,А?
  • 79 Алооо

    8 0 Отговор
    Чисто визуално си личи, че нямат общо с хомо сапиенс, та даже и с предшественици на хомо сапиенс.
  • 80 Пустиняка

    4 0 Отговор
    9мм жилезо решава генерално проблема...панимайш
  • 81 гост

    9 0 Отговор
    "Направихме беля, извинявам се. Искам да сме свободни".
    Това само едно антисъщество и абсолютен нагъл изрод може да го каже .
    Ама явно са попаднали на някой женчо за да успеят да смелят така . Те в София на психотеста за кадроваци умишлено ги подбират мишки .
    Преди години у нас в двора бяха влезнали да крадат двама точно като тия . Сварвам ги и ония вместо да бягат , тръгнаха да ме бият с колове . Взех и аз един кол и го помлях , счупени ребра и крака . От зор направиха една дупка в дървена врата и искаха да минат едновременно и се заклещиха , тогава ги намлях както трябва иначе мърдат не стоят .
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Вгъуохг

    9 1 Отговор
    На наближаващите извънредни избори ще гласувам за този, който твърдо и категорично обещае че всички цигани с присъди и регистрации в затворите, трудови лагери за всички с неплатени данъци, глоби, осигуровки , а и всички циганчета ще ходят на училище със специален режим, където учителите ще бъдат с с неограничени права и под закрила на държавата. Забрана и цензура на медии пропагандиращи цигански "традиции и култура", както и забрана на чалгата и всякакви долнопробни предавания и медии със закон!

    Коментиран от #84

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Вгъуохг

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Гост":

    Абе умник... Милиони викаш тъпаци... Може и да е така щом избираме такива да ни управляват... Ми кажи как бе кат си толкова умен? Ама конкретни, реални предложения, а не общи приказки...
    А като знаеш как стават изборите - ти да не си председателя на ЦИК или председателя на предизборния щаб на ГЕРБ? А иначе можеше и аз да напиша "С.мърт на патладжаните!" и сигурно вече вече щях да съм "умен" като теб?
  • 86 Айде Яша

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Зайко Байко многознайко":

    Много интересен коментар,подкрепям на 100%
  • 87 Стария ред

    7 4 Отговор
    Ще търсите стария ред... Фашизъм или комунизъм. Няма значение.
    Но тази демокрация ни убива.
  • 88 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    ЛАТИНОСИ СА ТЕЗИ
    ИСПАНСКИ МАЧОВЦИ
    ЩАСТЛИВИ СА ЧЕ ГО НЯМА ГОЛЕМИЯ ТОДОР ЖИВКОВ
    ПОСЛЕ МИ КАЗВАТЕ ЧЕ НЕ БИЛО ХУБАВО В КОМУНИЗМА
    АМА КАКЪВ РЕД ИМАШЕ И ДИСЦИПЛИНА ЧЕ И БОЙ
    МАЛЕ МАЛЕ
  • 89 ussr

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Има много въпроси":

    Не са били само тези двамата,цяла глутница са били.
  • 90 Хасан

    4 5 Отговор

    До коментар #65 от "Цуци":

    Командос е бе човече !!..ако иска да бъде примернн и вежлив да стане банков чиновник...бил ми културен !???..да не работи в библиотека???
  • 91 GORD TSIGANIN

    6 7 Отговор
    A BE VIE BILHARITE MNOGO STE STRAHLIVI .NASTE DETSA BIYAT VASTE KOMANDOSI SMIATAY BRAT.......😀😀😀😀😀😀

    Коментиран от #94, #98, #105, #107

  • 92 eferrrrgr

    2 1 Отговор
    NA SAPUN VEDNAGA
  • 93 Групировка сик Танасова

    0 0 Отговор
    Ако двамата красавци бяха непълнолетни ,щях да се обеся от срам.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Mммм даааа

    4 0 Отговор
    Истината е,че у нас законът се занимава с всички останали, но не и с циганските изцепки. Освен ако някой не повдигне въпроса. И да попитам - колко цигани карат МПС в последно време? А колко цигани сте виждали да карат учебни коли? Защото аз виждам все повече цигани със собствени автомобили, но за последно съм виждал циганин в учебен автомобил преди 1990 г.
    Тази сутрин имаше репортаж как на някакво българско момиче някъде в Родопите, социалните са му взели детето и са го дали в дом за деца, защото видиш ли майката нямала нормални условия да го гледа. На колко непълнолетни и неуки циганки са им отнели няколкото чавета, при положение, че живеят в далеч по-големи коптори и на всичкото отгоре ги учат единствено да крадат? Докато българската държава е мащеха за българите и майка за циганите, оправия няма да има. Това е. Факт!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Дядо Грую

    3 0 Отговор
    Какво чакаме още? Да излизаме и да ги омитаме!!!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 добри

    0 2 Отговор
    Това са добри хора, надали са направили нещо, без да са били правокирани! Изглеждат свестни хора поне по снимките...

    Коментиран от #100

  • 100 Va60

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "добри":

    Ма ти сериозно ли?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ДГГ

    0 0 Отговор
    Не мога да си представя какво чудо щеше да е ако командоса беше трупясъл циганетата!? Колкото до качествата му като командос от страни е много лесно да се съди !
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Кичка

    0 0 Отговор
    На съд и този които му даде диплома за осми клас и диплома за шофьор! Тези хора са наи големите престъпници. Това да ни кажат народните представители а не Тинтири- Минъери!
  • 105 vasik atanasova

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "GORD TSIGANIN":

    ами вярно е
    като ги гледам момчетата
    слаби дребни
    като деца
  • 106 asdf

    0 0 Отговор
    20 години не успяха да се интегрират абе я смърт бе мама ви деба циганска прогнила няма да ни липсвате бързо ще бъдете забравени живота ви не е важен
  • 107 asdf

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "GORD TSIGANIN":

    Ела да ти покажа Хитлер какво е правил
  • 108 Пит

    1 0 Отговор
    Пиан със самочуствие на командос бес униформа поиска да покаже на женаси какво може но алкохола му изигра лоша
    шега