Last news in Fakti

11 Януари, 2019 09:56 20 657 98

Командоси: Ако държавата не се оправи с циганите, ще го направим ние

  • цигани-
  • войводиново

Командоси излизат на протест във Войводиново в подкрепа на пребития военен Валентин Димчев

Командоси излизат на протест във Войводиново в подкрепа на пребития военен Валентин Димчев. Протестиращите се обявяват срещу насилието. Пред Нова телевизия колеги на пострадалия заявиха, че подобни демонстрации трябва да има и на други места в страната, за да се покаже на ромите, че трябва да спазват законите.

„Идват хора от военноморските сили, от пехотата, от специалните сили на МВР и много цивилни, които се свързаха с нас“, каза Тодор Станков. „Мотото е „Не на циганизацията на държавата“, добави той.

Илия Пехливанов, приятел на Валентин, разказа, че последната мисия, от която се е завърнал командосът, е била в Косово. „Преди това има две мисии в Ирак с много голям професионализъм. Също е бил много пъти награждаван. Лично аз като негов приятел, той е наш брат. Всички ние от парашутната бригада сме едно голямо семейство. Лично аз знам колко добре той е подготвен и че е ако е тръгнал за някаква саморазправа, в момента в медиите щеше да е, че настоящ командос подронва авторитета на армията като смачква двама цигани. Той е бил изненадан и той не е тръгнал да се саморазправя“, каза той.

По думите му, извършеното от братята цигани е опит за убийство.

„Нападението над когото и да било е нападение срещу държавата. Само военният министър каза истината за ромите – че са станали изключително нагли. И, ако държавата не вземе нещата в свои ръце, ще го направим ние”, заяви Станков.

Валентин Димчев все е още е в болница, а двамата му нападатели бяха задържани и обвинени в нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Инцидентът стана повод и за проверка и събаряне на незаконните постройки в ромската махала в селото.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бой

    193 5 Отговор
    бой и пак бой на тези боклуци, дето ни прогониха децата по чуждите държави, за да дивеят тука безнаказано

    Коментиран от #26

  • 2 А дано

    135 19 Отговор
    ама надали!? И военните вече станаха чиновници, не могат и военен преврат да направят, отвсякъде сме загазили!

    Коментиран от #36

  • 3 Цуки

    142 3 Отговор
    Крайно време е да се почва.

    Коментиран от #76

  • 4 Политолок

    59 4 Отговор
    Идват избори .
  • 5 Асен

    158 14 Отговор
    Значи ако пребият някой командос или кука нападението е срещу държавата и се изтипосва целата българска мижава армийка на местопрестъплението подкрепена от дебели политици ,медии ,танкове,луноходи и т.н..А ако пребият някой обикновен човечец той тихомълком си понася последствията и нито прокуратурата нито която и да е било организация на държавна кърмилка си мърда пръста.Така ли ? Не съм за такава скапана държава мерси !

    Коментиран от #11, #85, #96

  • 6 БайСашо

    112 2 Отговор
    Държаавата сме ние! И ако машината не работи правилно заради нечии интереси, то ние можем да променим това по един или друг начин ако действаме заедно!
  • 7 Ханко Брат

    61 13 Отговор
    Съмнявам се,по-скоро държавата(мафията) ще се разправи с вас.Кои сте вие та ще им разваляте рахатлъка?
  • 8 Eeee

    95 4 Отговор
    Бойко защо няма мнение по-въпроса, все още мълчи и дума не обелва,нали е главата на страната?

    Коментиран от #53, #54, #89

  • 9 Модее

    21 2 Отговор
    Ша изтривам това което си искам.
  • 10 Баси

    8 1 Отговор
    Много бърже пишете Хахаха
  • 11 136

    47 1 Отговор

    До коментар #5 от "Асен":

    Наистина не си. Разликата е там, че тези хора са излезли да подкрепят техен колега. А ти от кого търсиш да излезе, когато пребият "обикновен човечец", освен други такива хора "обикновени хора"?

    Коментиран от #21

  • 12 У4ЕЯ56

    38 26 Отговор
    ТОВА СТАНА СЛЕД 9 .10 44.С ОГРАБВАНЕ И ЗАГРАБВАНЕ СОБСТВЕНОСТА И ИМОТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ПРЕВРЪЩАНЕТО ИМ В ОБЩОДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОКТ МАЛЦИНСТВОТО СТАНА СОБСТВЕНИК И СЕ СЪЗДАДЕ ОГРОМНА ХРАНИТЕЛНА БАЗА ЗА МАЛЦИНСТВОТО.РАВНИЯ ДОСТЪП ДО БЛАГАТА,ХРАНИТЕЛНИТЕ РЕСУРСИ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,СОЦИАЛНИ ПРИВИЛЕГИИ И ПОМОЩИ ГИ РАЗМНОЖИХА ОТ МАЛЦИНСТВО ДО БОЛШИНСТВО.ДОСТА ОТ ТЯХ ДАЖЕ БЯХА ИЗДИГНАТИ ДО ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ,КМЕТОВЕ ДАЖЕ И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ.ВСИЧКО ТОВА СА МОЩНИ СТИМУЛИ ЗА РАЗМНОЖАВАНЕ И ЕФЕКТА Е НА ЛИЦЕ.

    Коментиран от #14, #18, #22, #58, #66

  • 13 Хасан

    18 14 Отговор
    Военен преврат ли???стига де ...едва се спасихме в Турция сега и тука..
  • 14 Аврора

    69 6 Отговор

    До коментар #12 от "У4ЕЯ56":

    Не си прав. Соца ги правеше хора. Со кротце со благо и малко
    кютек влизаха в час. Сега са гаврошовци които няма какво да губят.
    Ще стават още по опасни.

    Коментиран от #65

  • 15 Batushka

    2 27 Отговор
    Палячовци!
  • 16 Хайл

    29 0 Отговор
    Само бой ги оправя...м.в.на БТР от ВВ си търси бтр...
  • 17 не син

    74 1 Отговор
    Трагичното е, че трябва да бъде размазан българин и то военен за да се пристъпи към абсолютно задължителни законни мерки за разчистване на кокошарниците и арест на човекоподобни престъпници !
  • 18 НАТО ВЕЦ

    29 3 Отговор

    До коментар #12 от "У4ЕЯ56":

    И да "крещиш" истерично, пак си написал абсолютна глупост. Хората още помнят. Все пак 30 години не са толкова много, имайки предвид и средната възраст на населението.
  • 19 не син

    63 1 Отговор
    А какво правим с мангала от Германия, който псува българите и се заканва на жителите на Войводино !?

    Коментиран от #82

  • 20 ванката

    39 28 Отговор
    горките командосчета като ви гледаме възможностите направо сте за срам един "командос" неможе да набие двама 20-годишни манговци?!? що за командос е това да не е компютърен командос нещо да тренира на компютъра бойни изкуства немога да проумея как така човек от спец части неможе да се оправи с двама цигани какви мисии ще прави тоя човек че и другите и те щеши да се справят с циганите ?!? не ходете там че нямаме толкова места в близките болници да ви лекуват после по-добре оставете на някой по-способен от вас да се справи има много по-кадърни организации от вас в това отношение то футболни агитки то рокери то спортисти то побеснели мъже от циганската наглост.... така че не се напъвайте момчета по медиите само шум може да вдигнете да ви датат по някое предаване и толкова не случайно си има една поговорка "куче което лае не хапе" така че не лайте мишки а докажете мъже ли сте или съм прав за вас!!!

    Коментиран от #63

  • 21 българин

    45 2 Отговор

    До коментар #11 от "136":

    Армията и полицията са структури, създадени да защитават гражданите на страната както от външни посегателства, така и от вътрешно безредие. Това значи, че не е необходимо да си им колега, за да са солидарни с частната ти трагедия, а трябва да се възстановят понятията "армия" и "полиция" в техния изконен смисъл и да се защитава всеки гражданин на РБ, когато е застрашен от беззаконие и посегателство над гражданското му достойнство. И така - накратко казано не съществува поняти "обикновен човек" и не трябва да се допуска подобно разграничение, все пак живеем с претенции за демократично общество.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Mорук

    12 21 Отговор
    И вие ако сте като колегата си "командоси"бая бой ше изядете
  • 24 Пиания Майстор

    18 10 Отговор
    Изведнъж станха нинджи и те! С каво ще ходят в махалата с базуки и АК 47 ли? Те ония там 20 гидишните са много страшни ще знаят,, елитарните бойци"! Видя се колко са нинджи дигнсли му якето орез глвата две деца на кръстовището и го наритали!

    Коментиран от #78

  • 25 Шерлок Холмс

    31 3 Отговор
    Питам: ЩОМ СА ГО БИЛИ ЦЯЛА ТЪЛПА МУРГАВИ КОМАНДОСА ЗАЩО СА ЗАДЪРЖАНИ САМО ДВЕТЕ ДЕЦА КАКТО ИЗЛЕЗЕ И ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ? ПИТАМ:ИМА ЛО ЛИ Е РАЗГОВОР МЕЖДУ офи лица и свидеъелите на случката?

    Коментиран от #35

  • 26 Истината!

    49 3 Отговор

    До коментар #1 от "бой":

    Не циганите изгониха децата ни, а политиците пт последните 30 години, че ги оставиха да си правят каквото си искат, а именно да финансираме множенето им, да нехаем за образованието им, да нехаем за престъпните им дела и да няма стратегия за справянето с тези проблеми! Неможе дете, което няма вина, че се ражда в престъпна обстановка, да стане свестен човек ако не се намесят външни фактори-държавата. Циганската раждаемост е геноцид и трябва да се ограничи със закон подобно на Китай!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Киро

    13 17 Отговор
    Тези двамата се правят на яки само да се правят на интересни иначе всичко е прах в очите.
  • 29 Кирил

    16 22 Отговор
    Що за командоси са тия като две 17 и 20 годишни циганчета ги въргалят
  • 30 ами сега

    37 0 Отговор
    Ами айде де, какво чакате още........то дела трябват, не думи!
  • 31 Дедо Йоцо

    45 1 Отговор
    Нещо намирисва като на гражданска война!Българина е насъбрал толкова че мъничко му трябва да избухне!Опасни игри са тези които сътворяват кукловодите!
  • 32 Дувари

    18 7 Отговор
    Скъпоплатените градинари са нашите военни!
  • 33 Бесен Язовец

    48 5 Отговор
    Господа командоси, държава няма и затова няма какво да се обяснявате, направо действайте, ако трябва и ние ще помогнем, за нула време, само аз мога да събера 9-10 доброволеца.
  • 34 ДОКО

    31 2 Отговор
    ОКАЗВАМ ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА КОМАНДОСИТЕ..500 КИНТА ОТ МЕН..
  • 35 Хитър Петър

    35 2 Отговор

    До коментар #25 от "Шерлок Холмс":

    Защото циганите и по-точно тарторите им са ги посочили. Обикновено така правят, при масови мелета и последвал разпит, посочват или малолетни или тези с най - чисто досие.
  • 36 МИ ТИ ВИДЯЛ ЛИ СИ КЪВ

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "А дано":

    ИЗКУФЯЛ ДЪРТАК Е ШЕФ НА ВОЙСКАТА НИ. ПРОСТ КАШИК ЧИ И НЯКВИ ТИКОВЕ ИМА ПО ЛИЦЕТО .ТРА ГЕ ДЕ Я....
  • 37 Командоситеее

    32 0 Отговор
    Само дрънкате празни приказки ,избийте едно цело гето и ще се оправят нещата ....и ще го пишем съатистика

    Коментиран от #38

  • 38 варна

    10 19 Отговор

    До коментар #37 от "Командоситеее":

    ЕЙ КОМАНДОСИТЕ ЕЛАТЕ НА ВАРНА НА МАХЛАТА ДА ЯДЕТЕ БОЙ
  • 39 Някои съображения, както

    3 6 Отговор
    Казваше, Т.Ж. , за цигаската престъпност, през соца! За София, кварталите където не можеше да премине българин, военен, милиционер-освен месният РИ и ОР, но с РИ са: “ Факултета”; гетото в Ж.к. “ Сердика”; гетото на ул. “ Суходол” 1; кв. “ Христо Ботев” ... грабежите, домовите кражби, дърпане на златни синджирчета, зула и кукли измами и обмяна на валута и разплащания, джебчийски кражби...
  • 40 Циганин

    5 31 Отговор
    Идват избори а патриотите знаят че няма как да ги спечелят ако не яхнат вълната на ксенофобията. Но няма как вече да налапат кокала. Не може пиян военен да напада деца, а после да бутате къщи. Няма да има вече герб във властта дотук бяхте, поздравете новият си премиер... Мустафа Карадайъ.
  • 41 Какво ще оправите,

    6 12 Отговор
    Командосите? Ще избиете циганите, по сталински маниер, ли?
  • 42 Тези

    6 1 Отговор
    Като Ердоган, срещу кюрдите! Иска ги разоръжени! Нашите “ юнаци”, нямат тоя проблем!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Динко

    32 1 Отговор
    Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??

    Коментиран от #73

  • 45 Дони

    24 0 Отговор
    Булгария-страната на свободата: всеки може да бие лекари,учители,просто така някой ,който не му е харесал на спирката или в парка,можете да биете със сопи даже полицаи особенно ако сте циганин с нищо няма да ви ограничат правата и свободите,особенно се толерира биенето придружено с псувни на пътя и магистралите-някой ако ви пречи да карате свободно и пречи на вашите правила, също се дава голяма свобода да крадете и мамите-така ,че статуята на свободата скоро трябва да я преместят в София,мисля ,че Тръмп няма да има нищо против!
  • 46 Крум

    30 0 Отговор
    Не става с багери,а със ЗАКОНИ! Глоби и събаряне за тяхна сметка на незаконно строителство върху общинска земя, ако се закупува земята -по пазарни цени,но след събарянето...новото строителство с архитектурен проект одобрен от общината и всички държавни и общински такси внесени.Създаване на затвори за длъжници както е било навремето.Никакви детски помощи за майки под 16год. ,които нямат осигуровки и законен брак. Глоби и затвор за всякакви кражби-ток,вода,имущество. приравняване към параграф-ТЕРОРИЗЪМ:-кражбата на съоръжения и метали от пътища,жп линии,ел.проводници, нападение над военни,полицаи,държ.служители. ЗАКОНИ за всички граждани на БЪЛГАРИЯ! Никакви програми за интегриране и привилегии на етническа основа.Въвеждане на смъртното наказание за тежки случаи на убийства и тероризъм!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 незнайко

    12 2 Отговор
    Някой гледал ли е филма "10 минути преди полунощ" с Чарлз Бронсън ?
    Това трябва да се случи е в БЪЛГАРИЯ !!!
  • 49 Войскар

    8 2 Отговор
    Това, че двама мургавели са пребили командос, предполага, че се отделят малко часове за тренировки.
  • 50 Ivane

    9 3 Отговор
    Незнам как командос яде бой две дребни циганче не учат ли да защидават
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 коравия

    18 0 Отговор
    Желая бързо и успешно възстановяване на пострадалия командос.
  • 53 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Eeee":

    Ми щото чека да краде още милиарди затва щото при мангавите е заровено псето затва щото без мангавите нема манипулация на изборите щото на приматите им дай хазис и кюфте и вече е зомбиран кво кае главния примат тва праи и ходи и гласува зааа 7 що така му е казано щото тиквата без пари печели изборите и така като управлява краде милиарди затва
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    22 2 Отговор
    Единственното решение на назрялия остър проблем е преврат и същевременно избиване на приматите
  • 56 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    17 1 Отговор
    Никакво приобщаване и интеграция не е възможна приматите са ракови клетки се едно лекара да ти каже нема да ти унищожаваме раковите клетки ами ше ги интегрираме муахахахахахха щото иначе не е хуманно и допустимо муа ахаххаха
  • 57 Гост

    13 5 Отговор
    Това са просто приказки, 30 години българетата само си приказват и нищо не правят.
  • 58 И ана че изтървана

    31 3 Отговор

    До коментар #12 от "У4ЕЯ56":

    До 1988г Бай Тошо като държавник , и България като суверенна държава бяха тези , който можеха да се похвалят с успешна интеграция на циганският етнос . Аз знам , тогава имаше само едно циганско семейство от 16 000 град , което получаваше социална помощ. Всички други цигани бачкаха , строяха си масивни сгради , гледаха си децата, и имаше РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД РЕД , такива гета , и цигански развъдници на болести , наркотици , престъпления , проституция , и педофилия - нямаше. Полицай като влезеше в махалата , всичко се изпокриваше , или замръзваше на място . Виждал съм сам полицай , как кара в редичка 5 циганина пеша към управлението , и те му се молят да не ги кара там , щото ги чул да пеят на цигански.

    Коментиран от #59, #60, #74, #79

  • 59 Доктор Ох Боли

    6 24 Отговор

    До коментар #58 от "И ана че изтървана":

    ....аве ..... стига си "блестяла"... ха хаха...... Бай Тошо бил държавник.... ха хаха...... зиеми си ликарствата... ногу та мола..... Тва е един простак.... негромотен.... бутан от СССР... години.... и Горбачов ни гу хареса...... вика ... тоа ни стаа... ноу е прос.... ха хаха и.... са преустрои..... хах аха....и така.... Относно България..... през соца....суверенна държава.... ха хахаа....ааааа...... оуеуе... ха хаха.... Простоооооо....... немам думи.... ха хаха.....
  • 60 Доктор Ох Боли

    4 13 Отговор

    До коментар #58 от "И ана че изтървана":

    ..... хах ахах....у западна Европа ... хората търсят помощ от полицаите.... и те помагат.... те са за това ... да помагат..... разбириши мъ а?... .а.... такива като тебе.....кога видат поуицаи... трее се плашат..... ха хахаха...... Тва е вируса на соца....разбириши мъ ъ?... ха хаха.... Ти си поразена.... ха хахаха....ааа

    Коментиран от #61

  • 61 Бат Ваню

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Доктор Ох Боли":

    ... особено италианските полицаи..... как обичат да упражняват английския.... хах хаа.....
  • 62 Консерватор

    2 1 Отговор
    Ето разказ на очевидец, всеки да си отговори сам на въпросите, зададени, или по-скоро незададени :


    https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Potresavasht-razkaz-ot-purvo-lice-za-ciganskata-zhestokost-Byaha-nasturveni-kato-divi-zverove-momcheto-kurveshe-otvsyakude-840732?fbclid=IwAR1D-grpow10dpPt1fwzgLj-NIeutYKeq-inqyK4EAkFNv5aMQnEgtqkdvk
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Доктор ДЖАГЕРС

    8 0 Отговор
    Само ПРИКАЗКИ. НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ И ВИЕ САМО ЕДНИ ПРИКАЗКИ.
  • 65 Соца

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "Аврора":

    Никого не правеше човек, превръщаше хората във войници, служещи на шепа терористи, под манипулацията че се грижат за Народа? Видяхте ли как се погрижиха, като го окрадоха. Това е схема, пирамида за забогатяване и източване на средства. Ако соца беше променил и частица в тяхното съзнание, нямаше сега да има такова поколение от уж превърнати човеци! Соца унищожи вярата в Бог, сега много соцадсжии откриха Бог, но признаха ли какво са вършили?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Дали

    4 0 Отговор
    ЕС ще отпуска някакви пари, за интеграция на ромите? От къв зор, иначе , тази активност?!
  • 68 Алооу

    2 6 Отговор
    Командосите!!!! Кога сте пияни ,дрогирани и неадекватни,стойте си мирно и тихо под чехъл на женорята!!!Щото такъв от бой ще го спуква ,кръв щи плюе и с протести нещата ще доизкусурява!Некадърници, смятащи се се за богопомазани!
  • 69 me be re

    11 0 Отговор
    Спираме парите (помощите) на приматите, спираме корупцията (примата не може да чете, но има диплома за 8 ми клас и книжка) и почваме да СПАЗВАМЕ законите ( примата се размножава преди да навърши 16 години и не учи до 8 клас което е задължително по кнстируция) и след 5 години всичко ще е ОК

    Коментиран от #70

  • 70 me be re

    6 0 Отговор

    До коментар #69 от "me be re":

    Ма нема политическа воля за това ..
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Тралала

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "Динко":

    Чудесна идея! Аз и автобуси ще дам, но за жалост още на сръбската граница са ни спрели и ще ги върнат. Телепортиране му е майката! Компромисно решение би било, технически неизправно превозно средство (но ние това уж не го знаем) и ще обвиним пътната настилка, климатичните условия или най-добре шофьора. Та може да падне в Искърското дефиле при целокупното преселване на цяло едно гето в северозабадна България с цел икономическото развитие на тази част от страната. Така хем няма да ни обвинят в нарушаване на човешките им права или пък, че не сме искали да ги интегрираме в обществото, хем броят им ще намалее. Ей такива едни неща може да се случат. Съдба, можеш ли да се бориш с нея??!!??
  • 74 Изкуфял дъртак

    16 1 Отговор

    До коментар #58 от "И ана че изтървана":

    Самата истина. На времето работеха по заводите и то съвестно/след 30години, едва ли някой ще повярва/. Аванс, заплата, храна от кухнята/10ст. супа, 20-мусаката/,децата/2бр./ на училище ... Затвориха заводите. Всички на улицата -''вървете, крадете'. И от кого. От тия с мин. заплти и пенсионерите - няма на кого да се оплачат. Ами, ония, ''другите''. Работеха в ТКЗС-тата. Не знаеха и две думи на 'майчин език'. Тях ги инвалидизираха. Цели села от ТЕЛК-аджии. Да ги издържат пак ония, с мин. заплати. И сега ... електорат. Гласувайте за тия, дет'ва 'гърбят'.
  • 75 Skaut for funn

    6 2 Отговор
    Иде време момчета иде време ще ги смажем и ще ги мачкаме докато не станат на филийки
  • 76 Александър

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Цуки":

    Аз съм готов братя Българи,за унищожението на циганите,само кажете кога.
  • 77 бай хой

    2 0 Отговор
    кво чакат
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 бай хой

    9 1 Отговор

    До коментар #58 от "И ана че изтървана":

    и бай тошо ги галеше с перо нужна е цялостна евтаназия на приматите/до крак
  • 80 Хасанчо

    15 0 Отговор
    Браво Българи , браво военни ,но май трябва да пребият депутат и съдия за да се сети някой ат тях, че не са богове . Да признаят ,че са ни докарали работещия бедняк да живее в условия на цигански тероризъм. Да страх за живота, здравето и имуществото на възрьстни и децата ни . Да не могат спокойно да отидат до магазина на селата ,защото там висят по 10 такива индивида и само гледат кого да прогонят с Какво правиш на центъра ,ходи си в Българската махала и хвърлят камъни и вадят ножове. Възпитавани са от бащи ,майки и турските телевизии докато им се наливат пари и облаги за да са на училище. В селата вече почти няма Българи които да не ходят с някакво оръжие дори и до нивата или да хвърли боклука ,но тези са като глутници. Винаги са на тумби и помощ трябва във всяко село. За новомюсулманите цигани няма Турчин,Евреин ,Руснак и т.н. ,но най-много мразят тези които всъщност ги хранят с данъците си. Спрете им парите и питайте от къде имат такива за три етажни къщи .Да докажат как става номера род потомствено безработни тънат в лукс. Забрана за гласуване с по-малко от 10ти клас.
  • 81 Колю

    7 1 Отговор
    От когато съществуват "делегирани бюджети " в образованието , започнаха да се появяват масово то селските училища завършили основно 7 ми клас без да можгат да си напишат името.През цялото това време учениците получаваха и пари и помощи. В това време крадът из дворовете,полето и гората . Ходи от време на време ,но учителите за да вземат заплата и да не закрият удобното им местенце само се молят деня да свърши по-бързо ,да се качат на рейса и хайде в големия съседен град. Те не са от село и не им пука какви изродски неща се случват от възпитаниците им. Пишат си дневниците,отсъствия оправят и класните стаи празни. Само за вече оправената им доволно заплата. Който иска да изучи децата си намира начин и средства и транспорт. Това в селата е пародия на образование. За тройка по немски е достатъчно да рекне " Гутен таг ". А за български .. всичките са поне с 4 и 5. Наравно с децата от града ,спуквани от учене и плащане на частни уроци ,вземат диплома коята им отваря врати за бъдещи престъпления. Всичко това е от нашия джоб и много малка част от европа, които пак ние ща връщаме. Наливате вода в морето.
  • 82 МАК

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "не син":

    Направо ти казвам - тихомълком ликвидиране в десятката!!! Трябва да се почне тихо ликвидация на циганските кланове и постепенно редуциране на бройката освен така и чрез законово отрязване на всякакви помощи за тях
  • 83 НАРОДЕН

    5 1 Отговор
    НАСТАНА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО.ВРЕМЕТО НА ПРИКАЗКИТЕ СВЪРШИ.ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ.ТОЛЕРАНТНОСТТА В ЕДИН ЗВЕРИЛНИК Е РАВНА НА САМООБИЙСТВО.ИЗГУБИМ ЛИ РОДОПИТЕ ГУБИМ БЪЛГАРИЯ.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Всичките

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Асен":

    Всичките са Палячовци, командоси, мвр и т. Н боклуци до един, когато нас ни бият и ограбват каде са тези измислени командоси и мвр та? У някоя миша дупка а сега държавата е била с тях? Коя държава? Властта ли? Тези корумпираните боклуци? Ние сме сами! Нека и те да са сами, не им се връзвайте да ходите по протести! Те не дойдоха когато ние протестираме да ни подкрепят а пазиха държавните мафиоти! Има много за казване! Корумпирани или ТРОЛОВЕ изобщо да не пишат! До като не падне главата на бойко няма да се оправим!
  • 86 Гошко

    7 0 Отговор
    Милиционерите пазят циганите /убийците /интересно бандити пазят бандити а обикновения Българин кой да го пази в това безвремие време е Българино да се събудиш и да покажеш че не си овца и да размажеш това бандитско управление. ......
    .
  • 87 Вела

    2 7 Отговор
    Това което се случва в България не може да се напише с един коментар
    Но защо винаги когато се случва някакъв проблем обвиняват циганите и се раздухва ако някакъв българин беше направил това ще се ли да се раздухва така.ето така почва омразата и разделението но това се е друга тема
    Нека се чуе истината и виновните да се получат наказанието Аз съм циганка и се гордея че живияв България а тия дето са в парламента и тия патриоти са повече тъпаци от нашите цигани от гетото
  • 88 Българин

    7 1 Отговор
    Т.Живков-1/2 циганин по майчина линия.Затова ги развъждаше,че и ги внасяше от Румъния и Сърбия.
    Ако Бойко му е незаконен син,това обяснява всичко.
    Целта на юдеите е подмяната на българският народ с примати.
    Тази земя е СВЕЩЕНИЯ СЪТВОРЕНЧЕСКИ ЗЕМЕН РАЙ!
  • 89 Али не е главата

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Eeee":

    друга част е, ама ако я напиша, ще ме баннат:)
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 неутрален

    4 0 Отговор
    хубаво беше при соца , но само ако си артист,футболист или турчин комунист
  • 92 Малии

    1 5 Отговор
    Ако ше са распраате шса напълнат болниците с командоси по добре бягайте на мисии на които нищо не правите
  • 93 Ник Гешев

    1 0 Отговор
    от толкова много писания наистина прочетох нещо смислено с вас съм момчета отивам за драгу......че нещо го хвана патината,, идвам
  • 94 АНГЕЛЧЕ

    6 0 Отговор
    Политиците не бива да се страхуват за гласовете на циганите. АКО се справят с циганската напаст българите ще гласуват по-активно за тях! Все пак българите сме повече от всеки друг етнос все още!!!!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ЛККККК

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Асен":

    БАЛАМУРНИК ИЗЛИЗАЙТЕ НА ПРОТЕСТИ
  • 97 Бивш служител на МВР

    1 0 Отговор
    Напълно съм съгласен с казаното от г-н. Пехливанов, по-горе. Крайно време е народа български да се вземе в ръце срещу циганските набези и безчинства. Само армията, полицията и специалните части биха се справили с тях. Циганите трябва да си знаят мястото в обществото. Те са боклуците на Българската нация
  • 98 Адолг Хриплер

    0 0 Отговор
    Всички са цигани особенно политиците ни айде малко да се поизясним, че до сега се облягаха на маг.Сара всичките !