12 Януари, 2019 13:52 8 338 11

Митко убил младата си съпруга Юлияна заради скандално съобщение

  • стара загора-
  • кв. "железник"

Въпросният пост е от 31 декември

Яростта на 65-годишния инженер Митко Симеонов, който на 7 януари уби с нож 25-годишната си съпруга Юлияна, се отключила след като прочел в профила й в социалните мрежи признанието ѝ за любов към 28-годишният Николай Иванов от Попово, пише "Монитор", позовавайки се на неофициални коментари.

Въпросният пост е от 31 декември. В отговор на пожелание на Николай Иванов за успешна Нова Година, младата жена е написала, че е два пъти по-влюбена от него.

Убийството е станало най-вероятно спонтанно след скандал за взаимоотношения й, коментират разследващите. Те не изключват Симеонов преди това да я е заплашвал с отнемане на дъщеричката.

Запознати напомнят, че преди около година семейната двойка погребала първата си рожба, деветмесечно момченце и трагедията до голяма степен влошила взаимоотношенията.

Не било изключено малката Християна да е плод на греховна връзка, шепнат съседи. Детето се родило след като Юлияна се дипломирала като бакалавър в специалността Социални грижи при Медицинския факултет на Тракийския университет.

При случайни срещи с колеги-състуденти тя представяла съпруга си като татко.

Припомняме, че състав на старозагорския окръжен съд наложи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 65-годишния Митко Симеонов. В залата той заяви, че е действал в условията на самоотбрана.

„Не съм съгласен с прокурорската квалификация, първо тя ме нападна с нож и ме рани в ребрата!!!“, едва чуто промълви докараният окован с белезници на китките на ръцете и краката мъж. Той настоя да бъде пуснат под домашен арест в жилището на дъщеря си от предходен брак Даниела, за да се грижел за 8-месечната Християна от брака му с убитата.

Съдът обаче прие изцяло доводите на прокуратурата и го остави за постоянно в ареста. Тепърва предстои да бъдат изготвени множество експертизи, включително съдебно-психиатрични, но нараняванията по тялото на мъжа били съвсем повърхностни и не било изключено той да се е самонаранил с цел изграждане на защитна теза.

От местопрестъплението, коридор в ползван под наем апартамент на улица „Младост“ №23 в старозагорския квартал „Железник“, са били иззети два ножа- единият джобно ножче, а другия, който бил забит в гърдите на Юлияна е с 20-сантиметрово острие. Ножът е пробол смъртоносно сърцето на жената, като е преминал през палтото и роклята, с която е била облечена. Това говорело за особена агресивност и можело да се мисли в посока за убийство с особена жестокост, коментират психолозите.

Съдия Красимира Дончева припомни в залата, че 8-месечната Християна, за която Симеонов иска да се грижи, е била в съседната стая по време на убийството.

Трупът на жертвата продължава да бъде в моргата на катедра Съдебна медицина, защото все още никой не е представил документ за освобождаване и погребения, установи репортерска проверка.

Майката на Юлияна, 41-годишната Иринка Йорданова е настанена в ямболската МБАЛ „Свети Пантелеймон“ след тежка катастрофа на автомагистрала Тракия, станала вечерта на 8 януари. Автомобилът БМВ, с който е пътувала Иринка, 18-годишният й син Гюндоан и 21-годишният племенник е изгорял. Шестмесечен мъртъв плод е извадили при спешната операция от утробата на ранената хирурзите. Тепърва предстои да й бъде направена и операция заради счупени шийни прешлени. Състоянието е тежко, но стабилно, на този етап тя не е в състояние да се погрижи за погребението на дъщеря си, категорични са ямболските лекари.

Тялото не може да бъде освободено от пастрока Ереджеб, който живее в Долно ново село, община Братя Даскалови. Братът Гюндоан пък е непълнолетен, а сестра й Сувремен е извън страната.

Междувременно стана ясно, че дъщеричката Християна е настанена временно в приемно семейство от град Гълъбово, след като синът Павлин и дъщерята Даниела на Митко Симеонов отказали да поемат грижите за нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    16 0 Отговор
    Един СМС за 12ст.
  • 2 112

    11 3 Отговор
    След прехода хората са с психични заболявания, това е благодарение на ДС-тата които изкараха мутричките на сцената, отначало всички мязаха на мутрички, сега вече са психичноболни
  • 3 Клюкар

    28 2 Отговор
    Луда работа.65 годишен се жени за 25 годишна,на всичкото отгоре и дете.Бог да го прости момичето.Жалко за детето.
  • 4 Пешо

    39 5 Отговор
    Абе какво ни занимавате с тия турци? Гюндоан, Ереджеб, Сувремен .... Малко ли проблеми си имаме, та сега и турците да ги мислим. Достатъчни са ни цганетата.
  • 5 язовеца

    26 3 Отговор
    Трябва да си луд да се ожениш за 40 години по-млада от теб жена и да си мислиш, че ще ти е вярна :)! То нито на секс нито на визия ще можеш да и отговориш, па камо ли да я следиш!
    Зимаш я като вещ, плащаш и и не ти дреме с кой се боде и обяснява... Важното е като на теб ти се иска да може да си я дръпнеш - нали си плащаш...
  • 6 ПЕНКО

    4 9 Отговор
    ЗА ТОЗИ ,КОЙТО УБИЕ НЯКОЙ ,КОЙТО МУ Е ДОВЕРИЛ ПРИАТЕЛСТВОТО СИ ... НАКАЗАНИЕТО Е ЕДНО : " РАЗВЛЕЧЕНИЕТО НА ЯБУ -ОТ ШОГУН- НА КЛАВЕЛ" :- СВАРЯВАТ ГО ЖИВ БАВНО /ЗАЕДНО С ЕВЕНТУАЛНО ЖИВИТЕ МУ РОДИТЕЛИ-ИЛИ ЕДИНИЯ / !!!!
  • 7 SAAB

    20 5 Отговор
    Трябва да си много тъп или болен / душевно / .....да си на 65 г с 25 годишна жена !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бат Мишо

    3 2 Отговор
    Чай ся той ли тряя е тъп или тя да е с 40 г по голям от нея да го цица и лъже.....Сички ни връткат за пари кой на работа кой къде е за 8 часа на ден АМА СИ ИЗПЪЛНЯВАМЕ КЪТ СМЕ СЕ ПОДПИСАЛИ ВЕДНЪЖ .....Тая кът се е подписала да не би да и е опрял пушка в главата - и аз мойта да я фана и отлита през терасата самоубийство и 5 пари не давам
  • 10 kral

    5 0 Отговор
    не не се е омъжила за него за пари
  • 11 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Голем тъпан е този Митко...а тази кифла на 25 години дето се е хванала с дъртия пръч... и те по далеч не остава.