15 Януари, 2019 10:21 3 452 3

Собственик на хотел и трима авери на Митьо Очите остават в ареста

  • собственик-
  • хотел-
  • митьо очите-
  • арест

Крихтин осигурил гаражно помещение в хотела си

Собственикът на хотел „Кантилена“ в Слънчев бряг Александър Крихтин остава в ареста. Това е решил Апелативният специализиран наказателен съд (АСНС) в четвъртък. Определението е окончателно и потвърждава решение на долната инстанция, взето в първия работен ден на годината – 2 януари, показа справка на „Флагман“.

Припомняме, че руснакът бе арестуван с други трима на 20 октомври заради обвинения в участие в организирана престъпна група за печатане на фалшиви долари и евра.

Крихтин осигурил гаражно помещение в хотела си, където била извършвана престъпната дейност по твърденията на прокуратурата.

Обвиняемият като лидер на бандата Иван Тодоров до момента не е обжалвал мярката си „задържане под стража“, ако изключим първоначалното дело – 72 часа след ареста.

Другите двама обвиняеми – Димитър Ангелов и Петър Манев, пък бяха пуснати под „парична гаранция“ от въззивната инстанция.

АСНС е оставил в ареста и трима обвиняеми от групата на Димитър Желязков-Митьо Очите. Това са Венцислав Христов-Лавацата, Иван Пишиев и Калоян Колев. Те бяха сред арестуваните в началото на август м.г. за участие в група за изнудване, побои и палежи на територията на община Несебър.
В средата на декември Специализираният наказателен съд ги остави в ареста. Тримата са обжалвани пред АСНС.

Апелативният спецсъд обаче е потвърдил определението на долната инстанция на 27 декември и тримата остават в ареста окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mорук

    1 0 Отговор
    Нема страшно след време и обезщетения ше им платят
  • 2 Христов

    2 0 Отговор
    хотел „Кантилена“ не се намира в Слънчев Бряг. Поправете си статията, ако претендирате за достоверност.
  • 3 Тони

    0 0 Отговор
    И накрая Какво стана , уж беше намера огромна печатница в хотела , която се оказа , че е в Пловдив , оказа се ,че гаража в хотела е даден под наем и само заблуждавате хората с чути от някъде неща ,.оказа се също ,че и тоя хотел няма нищо общо с очите. Що за преса сте незнам ...