Last news in Fakti

17 Януари, 2019 08:36 4 797 7

25-годишната Калина убита по особено жесток начин в "Банишора"

  • банишора-
  • убийство

Бащата подава сигнал на тел. 112

25-годишната Калина убита по особено жесток начин в "Банишора" - 1

Продължава разследването на жестокото убийство на млада жена в столичния квартал "Банишора", предаде „Нова телевизия“.

Убитата жена се казва Калина. Спешните медици казват, че е убита по особено жесток начин. Насилвана е и вероятно е душена. Задържаният за убийството е нейният приятел Васил. Двамата са живеели заедно от около 4 месеца. Съседите обаче не са чували да се карали помежду си. Не е имало и предишни сигнали за домашно насилие.

Задържаният твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина. В момента той е в „Пирогов” в стабилно състояние. След като убил приятелката си, 23-годишният мъж написал съобщение на баща си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му и, че възнамерява да се самоубие. Бащата подава сигнал на тел. 112. Все още се изясняват мотивите за престъплението.

Калина е била счетоводител, а Васил – готвач. Двамата са били сноубордисти.

Жената беше открита в апартамент с множество следи от насилие, включително и от душене. До нея е бил и приятелят ѝ, който се опитал да се самоубие.

От полицията предполагат, че убийството е станало след скандал между двамата. По първоначални данни 25-годишната жена и 23-годишният мъж живеели на семейни начала, но близките им не знаели да имат проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 3 Отговор
    На сапун
  • 2 Сиромаха

    13 2 Отговор
    Що така Повечето Сноубордисти обичат " Белите писти " !!!!! Аз лично Мразя зимните спортове , Защото струват нереално Скъпо разбира СЕ .
  • 3 Batushka

    0 3 Отговор
    Може да е BDSM излязъл от контрол...тая е мазохизка явно ...готвач...хаххахх...те вярно ги дават по телевизоро и са шеф и са вип ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Е така е

    3 3 Отговор
    Скъп е спортът. Но за готвач и счетоводител с бакалавър не е нищо скъпо. И двамата са супер над линията на бедност. И така да свършат? Е гати сценария. Честна дума аз ако изкарвах толкова пари като тези двамата едва ли щях да правя такива изцепки.
  • 6 Мими

    3 1 Отговор
    Всички потенциални жертви да се стреснат малко,ида вземат нещата в свои ръце!Най–добрата защита е нападението!
  • 7 ОНЯ СЪЩИЯ

    6 0 Отговор
    ВЕРОЯННО РЕВНОСТ В КОМБИНАЦИЯ С ДРОГА....
    ОТГОРЕ НА ТОВА И ТОЯ Е ГОЛЯМ ПЪЗЛЬО.....МОЖЕ ДА ПОСЯГА И УБИВА ЖЕНА...??? ДОРИ НЯМА СМЕЛОСТ ДА СЕ САМОУБИЕ....