Last news in Fakti

17 Януари, 2019 11:38, обновена 17 Януари, 2019 11:41 32 781 32

Снимки на убитото момиче в "Банишора" и приятеля ѝ

  • банишора-
  • убийство-
  • софия

Основната версия на криминалистите за жестокото престъпление в столицата е ревност

Снимки на убитото момиче в "Банишора" и приятеля ѝ - 1

Продължава разследването на вчерашното жестоко убийство на млада жена в бл. 28 столичния квартал "Банишора". Извършител на тежкото престъпление е приятелят ѝ - 23 годишният Васил.

Влюбени и щастливи - така изглеждат до последно в социалната мрежа Facebook Калина и Васил. Младата жена непрестанно публикува техни снимки, общи са дори профилните им такива. По нищо не личи, че ще последва трагедията, при която Калина ще бъде убита брутално от Васил. Двамата се събират да живеят заедно на 21 октомври, но се познават отпреди това. Събира ги и страстта им към зимните спортове.

Снимки на убитото момиче в "Банишора" и приятеля ѝ

На 5 декември 2018 година Калина завършва Висше училище по застраховане и финанси и се дипломира. Тя и Васил прекарват и първата си Коледа заедно, а момичето публикува снимка на коледната трапеза, споделяйки колко е хубаво да си си у дома. На 28 декември Калина празнува рождения си ден, по този повод двамата с приятеля ѝ заминават за Банско, където прекарват няколко дни, пише "Блиц".

Красивата млада жена е бил известно време и модел за "Ивет моделс", но след това започва да работи по специалността си като счетоводител. Васил, който е от Русе, работи от две години като готвач в столичен ресторант. Развръзката настъпва между 15 и 16 януари. Привечер на 16 януари Васил се свързва с баща си по телефона и му разказва, че Калина е паднала и не проявява признаци на живот. Казва му, че ще се самоубие.

Съобщение с подобно съдържание изпраща и на друг свой роднина. Притеснен, първо бащата звъни на тел. 112, а после и жената. Сигналът е подаден около 18:00 часа, шест минути по-късно линейката е на адреса в столичния квартал "Банишора". На място се оказва, че жилището, където са били Калина и Васил, е заключено с метална врата и се налага викането на пожарна.

Снимки на убитото момиче в "Банишора" и приятеля ѝ

Когато най-накрая лекари, пожарникари и полиция влизат вътре, заварват потресаваща гледка. Калина е мъртва, цялата в кръв със следи от побой. Лекарите, които се озовават първи, признават, че убийството е извършено по изключително жесток начин. Калина е била блъскана, ритана, душена, насилвана.

В жилището е и Васил. Той твърди, че няма спомен за това какво се е случило. Казва на лекарите, че е пил уиски и успокоителни. Признава също, че е правил опит за самоубийство с въздушна пушка, но без успех. Медиците все пак го транспортират до "Пирогов".

До този момент основната версия на криминалистите за поредното жестоко престъпление у нас, завършило със смърт на жена, е ревност. Според тях между Калина и Васил вероятно се е стигнало до скандал и е последвал побоят. Съседи твърдят, че не са чували шумове от скандали, идващи от апартамента. Самата Калина не е подавала сигнали преди това за домашно насилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    68 8 Отговор
    Като се ровите из фейсбуците на хората, за Шерлок Холмс ли се мислите?
  • 2 Силвето

    141 7 Отговор
    Фейсбука до там води! Колко семейства раздели тоя сккапан еврейски фейсбук!

    Коментиран от #5, #29

  • 3 105

    88 7 Отговор
    Най-вероятната причина за убийството е синтетична дрога
  • 4 FUCK OFF

    141 3 Отговор
    КОГАТО ЕДНА ЖЕНА НЕ ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ С ТЕБ,ПРОСТО СИ ТРЪГНИ И Я ОСТАВИ НА МИРА,ПА СИ ГЛЕДАЙ КЕФА....

    ПОРЕДНИЯ ТЪПАНАР,КОЙТО СИ СЪСИПВА ЖИВОТА.......И НЕ САМО НЕГОВИЯ....
  • 5 гост

    131 1 Отговор

    До коментар #2 от "Силвето":

    Напълно съм съгласен, че е асоциална и завистлива мрежа. Всеки гледа другия, някой качил снимка от почивка, друг от забавление, а всъщност хората са гнили и може да направят 100снимки само и само да изглежда всичко наред на снимката, а реално отношенията в семейството са нетърпими. Другите пък гледат и цъкат, кой къде ходил, а пък те никъде не били ходили и се почва едно цупене, едно суетене, едно мрънкане, вместо да се радват на семейното щастие, което имат, но не го оценят от завист към повърхностни хорица.
    Пълен идиотизъм на един психясал евреин се превръща с порок на 21ви век, социална, ама реално асациална мрежа.

    Коментиран от #31

  • 6 Бай Благой

    32 2 Отговор
    Наркомане ми изглежда това момче..
  • 7 FUCK OFF

    60 0 Отговор
    ЛЮБОВТА НА 21 ВЕК ЗАПОЧВА В СКАЙП...
    ПРОДЪЛЖАВА ВЪВ ФЕЙСБУК....
    И...ЗАВЪРШВА С ,,БЛОКИРАН "
    В СЛУЧАЯ..УБИТ....
    КОЛКОТО И ДА Е ЗЛОВЕЩО....
  • 8 Киро

    22 2 Отговор
    Каква файда че ги показвате
  • 9 Batushka

    4 19 Отговор
    ВУЗФ ХАХАХАХАХ....и шеф на гурмету....изглеждат ми простовати и двамата...
  • 10 Гост

    67 9 Отговор
    Комплексар! Момичето е красиво, умно, успяло. Той - елементарен провинциалист, който така и не може да приеме, че половинката му е нещо повече от него. Почувствал се е застрашен и с показване на сила е решил, че може да я "убеди", че и той е на ниво. Абсолютен комплексар!

    Коментиран от #20

  • 11 дядо Добри

    52 2 Отговор
    Красиво момие, студентка вероятно щеше и да е с прекрасно бъдеще, работа, цели, голямо семейство, НО еи го на поредният ТЪП комплексар, ревнив, без цели в живота и всякакви принципи..Жалко найстина много красиво, младо момие...Поивай в Мир....
    А за този екзепляр, най-лошото, да се мъчи цял живот, там в ПЪКЪЛА !!
  • 12 незнайко

    28 2 Отговор
    Наркотик и уиски са НЕСЪВМЕСТИМИ !!! Последиците са налице.Неконтролируемо психическо поведение довело до смърт .
  • 13 s7un7

    39 0 Отговор
    Закон -> щастливи ли са двама човека във ФБ, значи са нещастни в действителност ;)
  • 14 Амк

    20 3 Отговор
    На 23 г пие вече успокоителни......, наркотиците не са за всеки
  • 15 Христо

    22 0 Отговор
    Лека и пръст на момичето. Тоя се е напил и надрусал и е изтрещял!

    Факти ровите във фейсбука им и правиъе някакви изводи... Сума хора познавам на които ако им гледаш фейса все накипрени снимки, все щастливи и усмихнати, а в действителносъ са само така за снимката...
  • 16 В Ютюб

    38 0 Отговор
    Не гледате ли документални филми. Че фейсбук ви прави намръщени , завистливи , депресирани , стресирани и тн. Защото гледате другите животи на хората колко добре си изкарват а вие мрете. И се стига до огромна истинска студена омраза готови да убивате наред. От ревност и тн. Фейсбук е причината за всички домашни насилия и всички други социални мрежи Туитър , тиндер , снапчатове тн. Ерата на смартфоните и на кибер зомбитата по улиците е факт. Ходиш по улиците втренчен в смартфона си. Гледай си пътя бре. Затова ли има много катастрофи блъснати пешеходци и тн. Ужас. Светът е изтрелял.
  • 17 Trump

    10 2 Отговор
    Язък за матриала.. тоя ръб... мазен селанин
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ники

    15 0 Отговор
    Да Фейсбука е яко зле ... аз не ползвам , както и Инстаграм ... но все пак Не знам колко треа си зле да си убиеш приятелката ...
  • 20 Кольо

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Провинциалист....хахаха.Големи лордове сте столичани!!!
  • 21 Bubbles

    15 1 Отговор
    На сила хубост не става, научете го най после тоя скапан урок!
    Какво значи ревност?
    Приятелката ви не е щастлива с вас?
    Е ами, оставете я да е щастлива с когото си е избрала, задържители я насила, ни вие ще сте щастливи ни тя.
    Тоя мизерник като е претрепал момичето какво е постигнал?
    Тя в гроба, той в затвора - щастие до небето!
    А ако сте някой тъп комплексар, по-добре стойте далече от всякакви жени!
  • 22 Public Owner

    19 16 Отговор
    Поредното грозно селско копеленце от русенския край. Един нормален не познавам от там, а имам десетки познати през годините. Дебели, грозни миекащи и завистливи селски комплексари. Като дойдат в София и са пълното олицетворение на поговорката "пази Боже сляпо да прогледа" ! Убил я от ревност, защото малкото му ограничено селско мозъче се е вкарало в поредният филм. Но и жената има вина, много софийски момичета се хващат с някой чехъл от провинцията защото го мачкат с феминизмите си и властват над него, пък той доволен, че се е интегрирал и вече не е в провинцията и на село и готов чехъл, но в крайна сметка нещата избиват на някъде и това се получава. Е в такива моменти се сещам за добрите страни на комунизма - закона а гражданство, сигурно едно от много малкото хубави неща на комунистическия режим.
  • 23 752

    4 0 Отговор
    ....ееее...и пак никой нищо не е чул.....търпеливи дебелокожи еничери - това сме...и заслужаваме да си тънем в мизерията........преди два месеца изтипосаха съседа с ехидната усмивка "абе два часа се чуваше ритмично тропане ...ама" ----тропане трима се гавраят с момичето и след това пребиват до смърт
  • 24 гооост

    17 1 Отговор
    Като е толкова влюбен и ревнив този п......ст и бабаит, защо не се самоуби, а отне чужд живот?! Не си Господ бре цървул....!!!
  • 25 Какъв малоумник

    15 3 Отговор
    От простия комплексиран готвач какво да се очаква, той няма как да задържи такова момиче като нея, затова малоумника решава че няма да е на никой и така!!
  • 26 GHOST 1

    8 1 Отговор
    На 5 декември 2018 година Калина завършва Висше училище по застраховане и финанси и се дипломира.Васил е готвач.
  • 27 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 2 Отговор
    Тея са от нулевото потоление дето стават само за донори на органи
  • 28 Боко

    5 1 Отговор
    100 години затвор!
  • 29 Туй то

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Силвето":

    Евала,все повече хора виждат негативното влияние на фейса,дамата е права до болка,съгласен.
  • 30 селяците да мълчите...

    5 8 Отговор
    оставихте си селата на циганите, продадохте си земите, плащате си данъците в дълбоката провинция и акате из цяла София.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сельою

    1 1 Отговор
    В село цигани нема.страх ги е даже говорят български!66