19 Януари, 2019 20:05 7 342 12

Ето коя оправда положителната наркопроба с френска любов

  • жена-
  • дрога

При тест с дрегер за наркотични вещества, апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин

При тест с дрегер за наркотични вещества, апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин

Преди дни изключително куриозен случай е шашнал бургаските ченгета. Млада и много красива дама е спряна за рутинна проверка от полицаи в центъра на града, направена й е проба за алкохол и наркотици, като полевият тест за дрога е дал положителен резултат. Пред ченгетата обаче дамата се оправдала по изключително куриозен начин – не била вземала амфетамини, но малко преди да се качи в автомобила си правила френска любов на гаджето си и погълнала семенната течност!

От "Дарик радио" излъчиха любопитен материал по темата, разкривайки допълнителни подробности. На 10 януари т.г. шофьорката, чието име е Силвия Пеева, се движила с лек автомобил "Фиат Пунто", когато към 1,10 часа на ул. "Митрополит Симеон“ в Бургас била спряна за проверка от полицията.

При тест с дрегер за наркотични вещества, апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин. Униформените останали озадачени, когато младата жена обяснила, че се връща от дома на приятеля си, с когото само минути по-рано се впуснали в разгорещена прелюдия към удоволствия в "хоризонтално положение".

Щедрата орална любов и последвалият бурен екстаз, до който довела партньора си, били гарнитурата в еротичното блюдо. Затова и полевият тест по слюнка дал такъв резултат. Макар описаната сюжетна линия да присъства често в мокрите сънища на силния пол, версията ѝ била отхвърлена.

Още повече, че подобен сценарий, полицаите вече били чували. От три други жени в рамките на месец, обявили се до една за страстни почитателки на "френския класицизъм". По случая е образувано незабавно производство по чл. 343б, ал.3 от Наказателния кодекс, който предвижда отнемане на книжката, дерегистрация на автомобила, до 3 г. затвор и глоба до 1500 лв. Извън чисто криминалната нишка и пикантните подробности, случаят разбива преградите между сладострастието на любовната игра и консервативното наказателно право. И поставя на дневен ред един по-важен въпрос:

Може ли жената да носи наказателна отговорност за погълнатата семенна течност. Коментарите по темата, един от друг по-ексцентрични, истинско пътешествие из света на медицината, криминалистиката, органичната химия, инженерната наука, и дори... кърменето. За еротика и интимност тук изобщо не се говори.

"Както бебето поема антитела от кърмата на майка си и тя трябва да е здрава, така има логика, вещества от телесните течности на един човек да преминат в друг човек. Не е ясно в какъв процент става това", коментират бургазлии.

"Зависи, ако това се повтаря многократно, защо да не отиде. Колко вещество - зависи от тръбопровода. Един може да има 1 милилитър, друг - 0,1 милилитър, и ако тръбопровода му е голям и с достатъчно сила...както с шланговете в бензиностанциите...“, смятат други.

Юристи отправят призиви да се направи следствен експеримент, за да се установи - предават ли се наркотични вещества при орална любов. И да се провери - ще отчете ли дрегерът алкохол в кръвта на жена, чиито устни са доставили наслада мъж, прекалил със спиртните напитки.

Колегите се допитват и до медицинско лице, което е категорично, че подобна опция, е напълно възможна.

"Всяко едно вещество, когато мине през бъбреците и се обработи, попада до всички течности, които се отделят от организма, включително и слюнката... Освен това има няколко вида метаамфетамин. Това не е чисто вещество. И трябва да се види за колко време се преработва и се появява в крайните участъци на мъжките тела, в какви нива и т.н. И и чак след това, може да се направи извод каква е първоначалната доза приета от мъжа...Все пак, за да бъде засечено с дрегер, той трябва да взел изключително големи количества. Да не говорим, че и нейния организъм също го е преработил още веднъж. Има си нива на полуразпад", категоричен е медицинският експерт, до когото са се допитали колегите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alpha_Lone_Wolf

    36 2 Отговор
    Медиите винаги сте ми били много интересни как разпространявате лични данни, снимки на хора. Де чули, де видели да си направим новината на гърба на някой.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    8 4 Отговор
    Да долази при мен после ще халца на спермолин
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 фжр

    15 1 Отговор
    Контролираният екперимент ще бъде проведен от доброволци в Студентски град, вече има 50% увеличение на записванията за студенти. УНСС и НСА изказват специалните си благодарности, защото ги дели една улица и една банкнота в рушветите )))
  • 6 Ало Факти

    21 1 Отговор
    Защо пишете името на жената? Сега ще се заформи опашка пред вратата и.
  • 7 Трябва

    12 0 Отговор
    Да има закон. Това е ненормално. Защо ченгетата не отидат при гаджето и да го закопчаят. И нея могат да я закопчаят. Защото е погълнала дрогата съдържаща в семенната течност. Ако това поколение прави деца с наркотична семенна течност само нездрави наркоманчета ще се раждат. И престъпници също. Психясали изрдчета. Ужас. Не ми харесва на къде вървят нещата.

    Коментиран от #8

  • 8 Размечта се

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Трябва":

    Гаджето , ако не е шофирал за какво да го прибират? Мацката е на топа на устата, защото за Закона няма никакво значение как си се надрусал, важното е че караш друсан. И за един професор със шпрей за гърло се отнася...
  • 9 James

    2 3 Отговор
    Кръвна проба и готово, що се правят на тъпи всичките?
  • 10 Порно

    2 0 Отговор
    Журналята не знаят граници в безочието си , само и само да вдигнат рейтинга. Имаше преди години един филм - "Телевизионна мрежа" да го гледат и да си правят извода, ако могат
  • 11 щщщщщ

    3 0 Отговор
    Абсолютна глупост.Никога не може да отчете стоиности при поглъщане на такива минимални количества.Овен ако не е изпила 10 литра семенна течност и то много скоро преди проверката.
  • 12 Люлин

    0 0 Отговор
    Що за заглавие...
    Не мога да повярвам колко некадърно е съставена цялата “новина”...
    Нищо не е написано правилно...
    Не ви ли е срам от това,което правите и начина по който го правите...
    Що за съвест...
    Преди време бях споменал една идея,да се сложат знаци,за гласуване на самата статия... Но разбира се,не се хареса,защото ще осъзнаете истинското мнение на читателите за начина по който живеете... Ваш избор и ваш живот... Дано някой ден осъзнаете делата си...!