20 Януари, 2019 11:51 3 592 7

Намушкаха момче в корема

  • момче-
  • нож-
  • болница

Пострадалият е в тежко състояние

Намушкаха момче в корема - 1

Момче на 17 години от Исперих е намушкано с нож в корема от 22-годишен младеж. Случката се е разиграла в Градския парк в Разград около 23:50 часа на 18 януари.

По първоначални данни 22-годишното момиче предизвиква скандала между двамата. След което той е извадил нож и нанесъл порезни рани на опонента си по горните крайници и корема, съобщават от ОДМВР-Разград. Впоследствие избягал и се укрил във Варна.

Пострадалият е настанен в МБАЛ-Разград с опасност за живота.

В хода на образуваното досъдебно производство по чл.129, ал.1 от НК са предприети бързи издирвателни действия. Със съдействието на служители от ОДМВР-Варна 22-годишният беглец и 21-годишната му приятелка са задържани и приведени в полицейското управление в Разград. Работата по случая продължава, допълват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    25 1 Отговор
    Нека позная всичко е заради момиче. Лелее какво става с хората. Жените са като трофей които искат да бъдат спечелени. И мъжете се бият до смърт. Който победи ще се счита за силен от жените и те ще са негови. Това не е нормално да се биеш за момиче , жена. Бая мъже умряха заради тези кучки.

    Коментиран от #7

  • 2 ДЪРжавата спи

    20 2 Отговор
    ОТНОВО "ЕТНОСА" , ДЪРЖАВАТА НЕ НАКАЗВА ОПЛОЖДАНЕТО НА МАЛОЛЕТНИ ЦИГАНКИ И СЕГА СЕ РАЗМНОЖИХА КАТО НЯКАКВИ ИЗВЪНЗЕМНИ - ЗА 20 Г СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ 10 ПЪТИ, НАКРАЯ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА
  • 3 555

    5 16 Отговор
    Какъв етнос ли? Със сигурност са българи. Всички убийства са от българи, българи бяха в Пловдив, в Дружба, българин е и Васил, който уби Калина.
  • 4 хаха

    3 16 Отговор
    Яловите българи завиждат на ромите.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Миро

    20 1 Отговор

    До коментар #4 от "хаха":

    На паразити може ли да се завижда бе ром. Все едно да завиждаш на бълхи и кърлежи че се въдят бързо.Не е завист ами е отвращение, на това отгоре ги развъждат с пари от наще данаци.
  • 7 Гого

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мхм":

    Така е в природата. Самецът де бие с претендентите , за да спечели правото да опложда. В бг разумът напусна хората и на негово място се засажда животинския инстинкт. Това е резултат от 30години демократична корупция и наглост +45години комунистически-социалистическа корупция и наглост.