21 Януари, 2019 14:29 2 851 26

Живко Мартинов в следствието заради скандала със суджука

  • живко мартинов-
  • суджук

Бившият депутат ще бъде съден за изнудване

Живко Мартинов в следствието заради скандала със суджука - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов се яви в следствието като подсъдим по така наречения случай "Суджукгейт", предаде БГНЕС. Днес Мартинов пристигна с двама души, най-вероятно негови адвокати и не се спря пред медиите.

Бившият депутат ще бъде съден за изнудване. Според разследването, той е изнудвал търговец на месо да даде 4 тона суджук, 30 килограма филе "Елена" и 30 килограма телешка пастърма за премиера Бойко Борисов. Впоследствие е установено, че нищо от тази пратка не е достигнало до министър-председателя.

Живко Мартинов ще отговаря за това, че в периода от м. януари 2012 г. до м. януари 2013 г., в гр. Добрич, при условията на продължавано престъпление - с четири деяния, с цел да набави за себе си имотна облага, принудил А. П. П., чрез заплашване, изразяващо се в отправяне на закани да извърши нещо противно на волята му- да му предостави 4 (четири) тона суров суджук, 30 (тридесет) килограма филе „Елена“ и 30 (тридесет) килограма телешка пастърма, и с това причинил на А.П.П. значителни имуществени вреди в общ размер на 36 168, 20 лева, представляващи равностойността на предоставените вещи.

Определената мярка за неотклонение на Мартинов е парична гаранция в размер на 20 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан баба кючек

    23 1 Отговор
    Бойко приготвил съм ти суджук лично от мен произведен в кенефа
  • 2 Салама

    31 0 Отговор
    Бате Живко дано да те черпят редовно със салам в затвора !
  • 3 ТИККВОСТАН

    14 1 Отговор
    Само говорят за следствие и разпити докато изтече мандата на главният прокурор и хората забравят за тия долни изнудвачи.Прокуроритетрябва дасе избират на избори мажуритарно от хората и ако не вършат работа да могат да се сменят.
  • 4 човекът от Банкя

    16 0 Отговор
    Важното е да не се разбере, къде отиде суджука

    Коментиран от #5

  • 5 Дедо ви

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "човекът от Банкя":

    4 тона суджук той не ги е изял. Изяли са го мургавите гласоподавали. Така добре ги хранят та да имат сили да ни крадат и бият. Няма къща по селата неограбена поне по 4 пъти.
  • 6 Гост

    10 0 Отговор
    ама за какво го съдят не разбрах, че го е взел насила и чрез заплахи от човек или че не го е доставил до Боко ?
  • 7 123

    18 0 Отговор
    Тоя само като му видиш мутрата спокойно може да му дадеш едни15 годинки

    Коментиран от #20

  • 8 Townboy

    8 0 Отговор
    Ако българите не гласуваме, циганите пак ще ни сложат Боко тиквата и крадливата му банда на власт и после 4 години ще плюем по форумите и социалките!
  • 9 Наблюдател

    13 0 Отговор
    Само Цв.Цв. е по-грозен и с по-нагла физиономия .
  • 10 Народна Гордост

    9 0 Отговор
    Историята трябва да помни такива постъпки и имена - това са стожерите на народната власт, хора за пример и уважение във всяко Правителство. РБългария НИКОГА не е била, толкова горда със своите избраници! Добре дошли в страната на тиквите, суджуците, БМВтата, чалгата и шкембе чорбата - винаги ще се намерят от тъмнозелените да ви поискат пари пред всяка църква, гара или площад... Радвайте се бели хора, доживяхте светлото бъдеще за което се жертваха дедите Ви...
  • 11 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ДА ОТКРИВАТЕ НЯКАКВА ПРИЛИКА С ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ДРУГИ ПРОИЗВОДНИ НА БИВШАТА ДС ???
  • 12 Тодоров

    9 0 Отговор
    Ама съдят го, защото нищо от суджука и пастърмата не е достигнало до Бойко Борисов ли ?
  • 13 Sarcoptes scabiei

    1 6 Отговор
    Върне ли се БСП на власт ще е още по-страшно! Режим на тока, купони за бензин, тоталитарно управление на вмирисани ушанки! Руските слуги ще съсипят държавата!

    Коментиран от #14

  • 14 Народна Гордост

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Sarcoptes scabiei":

    Че кой ти изка ушанките на власт бе, подлого?! Или понеже има само Тикво-Суджуци и Ушанки, да вземем да се откажем от Държавата, така ли?? Това петно на картата си иска оправия и я иска НАРОДА, а не жидомасонските рептили и ушанките!!! Или да търпим всяка отрепка, която ни изнудва, бие и ребри, а??...
  • 15 Готвача

    11 0 Отговор
    КАПАМА: 8 самолета Ф16 отгоре се редят 4 тона суджук 10 шепи корупция+1 къща в Барселона за вкус след това се реди евтини плочки от Патриарха +една фалирала банка отгоре се реди асфалт с варовик и се вари на тих огън най отгоре редите демогравски сриф и мизерни заплати и пенсии!
  • 16 Реалност

    8 0 Отговор
    В "Днес' трият и блокират, ако хората пишат против циганите и ГЕРБ.
  • 17 гост

    9 0 Отговор
    В град Добрич е нещо страшно.

    Корупцията движи всичко в пропадналия областен град Добрич.
  • 18 Пенка

    6 0 Отговор
    Окръжния прокурор на град Добрич -г-н П. Николов е виновен за Суджука той знаеше защо не уведоми навреме Главния прокурор. Мълча години наред... Алчността е по голяма от личния морал това е причината да мълчи до последно ....
  • 19 Т34

    3 0 Отговор
    За суджука няма закони за кокошка няма прошка
  • 20 Све

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Всички свидетели са фалирани и смачкани от институциите и мутрите без държавата да ги защити. И те ще осъдят България е европейския съд , а всички ние ще плащаме. Честито
  • 21 случаен

    1 2 Отговор
    Пълни глупости! Човекът още не е осъден, тези искани от него тонове суджуци и луканки трябва да се докажат. Спомням си касапите с ужасни физиономии, които се появяваха по различните телевизии да свидетелстват кой знае защо не там, където трябва. Тепърва ще се разбере кой е крив и кой прав. Никога не давайте имотите си под наем на касапи! Гледам че комунягите канибали вече са сложили казана на огъня. Ако искането за тоновете го няма черно на бяло, нищо няма да излезе, уважаеми привърженици на партията столетница.
  • 22 Чичо

    1 0 Отговор
    Е-хе-е. Тоя, оздравя. Действайте, докато не го е тръшнала Мишовата ,''болест''.
  • 23 Реалист1

    0 0 Отговор
    Какво чакате, демократи? Тоя щеше да е в Белене по времето на Живков
  • 24 гост

    0 0 Отговор
    За да се достигне ДАНС да сигнализира спешно Бойко Борисов за Рекета над граждани от името на премиера значи има доказателства а щом има доказателства значи Ж. Мартинов ще търка нара в Централния Софийски Затвор там го чакат .......
  • 25 заката

    0 0 Отговор
    е това е Бай Суджук гербаджийски
  • 26 вили

    0 0 Отговор
    има лии Суджуци и рабойници у Герб якооо