21 Януари, 2019 16:50 4 980 3

В Плевен осъдиха жена, теглила 37 пъти пари от чуждa сметка

  • теглене-
  • плевен-
  • банкова сметка

Титулярът бил жена, която починала през 2016 година

В Плевен осъдиха жена, теглила 37 пъти пари от чуждa сметка - 1
Снимка: БГНЕС

По обвинение на Окръжната прокуратура в Плевен е осъдена жена, теглила 37 пъти неправомерно пари от чужда банкова карта общо за близо 13 000 лева, съобщиха от прокуратурата.

Обвиняемата Х.С. се е признала за виновна, че е извършила престъплението през периода 25 септември - 30 декември 2016 г. в италианските градове Нола, Джулияно ин Кампания, Трентола - Дучента, в Афрагола, Република Италия и в София и Плевен в България.

При условията на продължавано престъпление подсъдимата е използвала 37 пъти банковата карта с титуляр Г. М., починала на 14 август, 2016 г., без съгласие на наследника на титуляра. Осъдената е изтеглила и извършвала плащания общо в размер на 6 379.50 евро, с левова равностойност - 12 477.22 лв.

За извършеното деяние на обвиняемата Х.С. е наложено наказание шест месеца лишаване от свобода, изпълнението на което се отлага с изпитателен срок от три години. Имуществените вреди от престъплението са възстановени. Споразумението има последици на влязла в сила присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pompev

    6 0 Отговор
    как са възстановени бе,върнала парите ли
  • 2 патриотъ

    5 0 Отговор
    И само 6 месеца за такова престъпление?!И сигурно е циганка!
  • 3 Вервайте ми

    4 0 Отговор
    А наследника на титуляра къде е дремал, та не е прехвърлил сметката н свое име. Ако сметката беше в България, непотърсена от наследниците в разстояние на една година "държавата“ щеше да я лапне.