22 Януари, 2019 13:59 1 142 4

Издирват психично болен, пребил 84-годишен

  • психично болен-
  • побой-
  • дядо-
  • осен

84-годишният мъж е открит в центъра на селото с травми по главата

Психично болен е нанесъл побой на 84-годишен мъж от село Осен, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Враца.

На 21 януари в 16.30 часа в полицейското управление в Криводол е получено съобщение за лице в безпомощно състояние. 84-годишният мъж е открит в центъра на селото с травми по главата. Полицейските служители са установили, че около 16.00 часа той е бил пребит от психично болен мъж от същото село. Пострадалият е транспортиран в ЦСМП-Враца.

Извършителят на деянието се укрива и е обявен за издирване.

Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    6 1 Отговор
    Тоз е от контингента на Минчо Коралски - получава "инвалидна" пенсия, като психично болен, пък и не носи отговорност пред закона.
  • 2 балама

    7 1 Отговор
    Абе, "луд", пък "се укрива".
  • 3 Meganoob BG

    5 1 Отговор
    И за какво го издирват? Да го затворят зимата да му е топло и да го хранят добре 3 пъти на ден. За убийство в България получаваш човешко отношение, затова е се убива всеки ден.
  • 4 Беден съм

    2 0 Отговор
    А бе сега разбирам как се топим бързо. Продължаваме да се убиваме и от 7 милиона няма да остане нито един жив. Всички бг ще са в затворите. А циганите на вън ще се убиват и ще се лее кръв за пари и други подобни глупости. Кой ще ни рани тогава в затворите? То има ли място в затвора?