Last news in Fakti

23 Януари, 2019 10:10 2 629 4

Виждали ли сте този сериен крадец на телефони (ВИДЕО)

  • крадец-
  • телефон-
  • фризьорски салон

Продавачка в магазин за цветя разказва, че и тя е потърпевша от същия мъж

Мъж с кафяво яке, усмивка и брада обра фризьорски салон в центъра на столицата. Крадецът е задигнал телефон, който е бил оставен на рецепцията на салона за красота. След това необезпокоен си записва час за фризьор.

„Чакахме го и бяхме подготвени. Имахме лютив спрей. Не вярвахме, че ще дойде за часа, който си записа. Надявам се да бъде заловен", заяви управителят на салона Валя Кръстева пред камерите на Нова телевизия.

Продавачка в магазин за цветя разказва, че и тя е потърпевша от същия мъж. Той се е опитал да открадне телефона й от магазина, в който тя работи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 0 Отговор
    Беден народ - бедни душици са и крадците. Тоя счупи тъпометъра и поведе класацията за най-тъп крадец за годината. Да видим дали някой ще го бие. Има още 11 месеца и малко :)
  • 2 huha

    6 0 Отговор
    Дребен мишкар, който едва ли за първи път посяга... Минцифаите на Мето-Шофьорът дали са го виждали? Или докато муат банички могат само да чакат ранното пенсиониране?
  • 3 Аман от разбирачи

    3 3 Отговор
    Добре де , ами тази мома толкова ли е тъпа за да си остави телефона на другият край на София и да очаква че съвестта на гражданите ще и пази имуществото?
  • 4 Scout for funn

    3 0 Отговор
    спокойно дами това не е сериен ебач успойте циците най много да ви гепи телефона .