Last news in Fakti

23 Януари, 2019 23:01 2 419 8

Закопчаха пенсионерка с контрабанда

  • цигари-
  • контрабанда

Над 6 000 къса контрабандни цигари са иззети

Над 6 000 къса контрабандни цигари са иззети след проверка на 67-годишна жена и дома ѝ в Драгоман. Това съобщиха от ОДМВР – София.

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР - София и РУ - Сливница проведоха на 22 януари полицейска операция срещу съхранението и разпространението на акцизни стоки без бандерол. В хода на акцията е извършена проверка на 67-годишна жителка на Драгоман.

След като у нея били открити 2 000 къса безакцизни цигари, служителите на реда пристъпили към проверка на домашния ѝ адрес.

Там заварили 47- годишния й син да изхвърля пликове на балкона на съседния апартамент. Установени и иззети са още 4080 къса цигари без български бандерол.

По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление. Майката и сина са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под наблюдението на районната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    26 0 Отговор
    Ми то с такава пенсия кво да прави?
  • 2 Тодик

    9 0 Отговор
    А бе Факти къде пак стъпиха управниците ни накриво по немското радио тръбят за едни пари за едни скандали Еврокомисия нещо късно се заглушат но в 23 часа ще разбера къде пак са се окрали нашите
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Асан

    7 0 Отговор
    Е пуши и се какво?
  • 5 Питам

    23 0 Отговор
    А десетките тирове с контрабандни цигари кой ще ги спре ?

    Коментиран от #6

  • 6 Жорже

    16 0 Отговор

    До коментар #5 от "Питам":

    За кокошка няма прошка, за милион няма закон! Демократична бг. поговорка от новите след 89г.!
  • 7 Именно

    6 1 Отговор
    били са за лична употреба. 6000 цигари не стигат и за половин година, а с тоя акциз ... ;)
  • 8 Простак

    4 0 Отговор
    крадците на 5- милиарда лева от КТБ банка защо не ги хванете , а се занивате със сиромаси за 200-300 лева