Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 20:43 4 082 3

Разкрития за драма с изневяра и ревност, довела до убийството в Труд

  • труд-
  • убийство-
  • с. труд

Отдавна Костадин имал жена в живота си. Преди 10 години тя била болна от рак

Местни хора разкриха, а разследващи потвърдиха пред Блиц страшни драми в живота на семейство Веска и Костадин Хаджиеви от пловдивското село Труд.

Припомняме, че в средата на миналия месец 67-годишната Веска уби 73-годишния си съпруг. Мъжът е бил ликвидиран в банята на общата им къща. Бил е многократно удрян с тъп предмет, вероятно с брадва, след това е бил душен. След това Веска измила банята, за да заличи следите, а на другия ден отишла на работа. Трупът бил открит от приятел на жертвата, който отишъл в къщата, защото не можел да се свърже с Костадин.

Местни хора разказаха, че отношенията на семейството се влошили още на младини. Веска тренирала волейбол, отборът бил на лагер в Бургас. За да изненада и зарадва младата си съпруга, Костадин отишъл на внезапно посещение при любимата си. Водил и малкия им син. Там обаче разкрил, че Веска и треньорът имат любовна връзка. Оттогава отношенията между двамата се влошили. Няколко години по-късно починал и синът им и това на практика сложило край на брака. Двамата не се развели, живеели в обща къща, но от дълго време разделени.

Отдавна Костадин имал жена в живота си. Преди 10 години тя била болна от рак, но мъжът ѝ помогнал-дал пари за лечение, водил я по болници.

Така жената се излекувала, а връзката между тях продължила. Веска е знаела това, не спирала да упреква мъжа си в прелюбодейство.

В деня на убийството скандалът е ескалирал заради тази жена. Цял ден се карали, докато се стигнало до леталния край на Костадин.

В Труд всички определят мъжа като скромен, работлив и тих. Имал си градинка в двора, за която се грижел. Везните на местните клонят в полза на Костадин, те не спират да жалят за него и заявяват, че Веска било тази, която постоянно създавала скандали в дома им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    13 3 Отговор
    Абе, ИК защитава ли мъжете. Или техният отстрел е разрешен целогодишно.
  • 2 Гост

    9 0 Отговор
    Сега да отива в Сливенския затвор да си кара пенсията.
  • 3 Бах го

    1 0 Отговор
    Искам само да забележите оръжието на убийството:

    Тъп предмет - брадва!