3 739 4

Нови разкрития за мъжа, открит мъртъв в колата на свещеник

Резултатите от аутопсията сочат, че мъжът е починал вследствие на сърдечно заболяване

Нови разкрития за мъжа, открит мъртъв в колата на свещеник
Снимка: БГНЕС
Тихомир Шумов

Резултатите от аутопсията на тялото на открития мъртъв в колата на свещеник Иван Янчовичин в Кюстендил благоевградчанин, 49-г. Красимир Колев, сочат, че мъжът е починал вследствие на сърдечно заболяване, пише Struma.bg.

Припомняме, че синът на свещеник Иван Янчовичин – Димитър, е открил мъртъв роднината си в опела на родителите си, проснат по очи на предната седалка, като краката му стърчали извън автомобила. При обаждането му на тел. 112 Димитър обаче съобщил, че не познава лицето, което е открил в колата, паркирана пред дома на семейството си на ул. “Бузлуджа” в Кюстендил.

На мястото е пристигнал екип от криминалисти, пред тях бащата и синът съобщили, че това е техен роднина от Благоевград. В четвъртък вечерта Кр. Колев гостувал на семейството на свещеника в Кюстендил и темата на разговор била наследствени имоти в Банско, откъдето е родом и свещеник Ив. Янчовичин. След разговора гостът си тръгнал и на сутринта бил открит мъртъв в колата на роднините си.

Въпреки че аутопсията показва, че причина за смъртта на Кр. Колев е здравословен проблем, остават неизяснени въпроси около смъртта му. Как е попаднал в опела, собственост на съпругата на свещеника, отключена ли е била оставена колата и други подробности, които следва криминалистите в Кюстендил да разкрият.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ванката
  Отговор
  1 11:46  11.02.19
  вчера го беше открил комшия днес сина а утре кой ли ще е ?
 • един
  Отговор
  2 14:56  11.02.19
  Разговор за имоти? Да не е бил спор? Защото малко отрова в питието и спорът е решен автоматично. Доста заплетена история, роднини, имоти, загадъчна смърт уж по здравословни причини, как се е озовал до половина в колата на свещеника? Не зная в кого човек може да е сигурен, че няма да извърши престъпление? Май в никого. Така че при една съвестна експертиза най-добре ще се разбере, кръвни проби също, има отрови, които действат директно на сърцето. При всички случаи жалко за човека и неговите близки.
 • Българин
  Отговор
  3 21:05  11.02.19
  Работата е ясна! Отчето е звънял на шефа си и му е казал,че има проблем с братовчед си! От там шефа е взел необходимите мерки!
 • trol
  Отговор
  4 06:08  12.02.19
  новичок е руснаците го убиха ама без мотив

Напиши коментар:


Публикувай