Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 11:19 3 153 9

Зловещи подробности за убийството в Старо Оряхово

  • старо оряхово

Двамата мъже, които употребили значително количество алкохол в местната кръчма се скарали още по пътя към вкъщи

Прокурор Росица Георгиева разкри зловещи подробности около смъртта на 70-годишния дядо Недялко от Старо Оряхово, съобщи Varna24.bg.

Според показанията на свидетели от селото, двамата мъже, които употребили значително количество алкохол в местната кръчма се скарали още по пътя към вкъщи. След възникналата свада 23-годишният Тодор нанесъл множество удари с ръце по съседа си, а след това започнал да го налага с дървен кол.

"Имаше основание за искане на най-тежката мярка "задържане под стража", независимо, че лицето се води неосъждано. Самият закон презумира такава опасност, когато е налице такова обвинение за тежко престъпление лицето да се укрие или да извърши друго престъпление. Установено е, че са нанесени множество удари по тялото, които са в жизненоважни органи и от тях е настъпила смъртта. Имало е и умисъл за това, което се е случило, предварително е взето решението. В етап на установяване е с какво точно са нанесени ударите. При този първоначален етап на разследване ние все още събираме доказателства, включително и за различни хипотези. Той е направил самопризнания и е споделил, че го е извършил. Съжалява и относно начина, че е нанесъл побой с дървена пръчка и с ръце", разказа прокурор Георгиева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя сега защото е българин

    5 7 Отговор
    Каракачанската "концепция" не го ли лови?

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Фотограф

    6 0 Отговор
    Снимка на ”тоя сега защото е българин”, моля.

    Коментиран от #3

  • 3 Мангуста е 100%

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фотограф":

    Къв Българин бе, чист бразилец от ромски произход!

    Коментиран от #4

  • 4 Любопитен

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мангуста е 100%":

    Анджък! Дали е от ''ром''ски или ''коняк''ски произход ще се изясни като му показват свтлия (или не толкоз светъл?) лик, а и такива като #1, дето са го нарочили за ''българин'', ще спрат да се правят на интересни.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 И да го затрият пак коментара -

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя сега защото е българин":

    истината няма как да ce скрие!!! В др. сайтове има снимки на убиеца, от чийто естествен тен е видно колко е "българин".
  • 7 копанка

    2 0 Отговор
    В този район копанарите са най-гадните цигани . Има итурчеещи се махали с много работливи и не правещи золуми махали. Тяхните имена са други и различни от Димо,Тодор,Димитър ,Ивайло . Най-гадните са от копанарските родовете вСиндел,Гроздьово,Дъбравино и Старо оряхово. Правят се на християни ,слушат и гледат само циганско и турско , пияници и крадци нанасящи се по изоставени къщи или уж за малко под наем . Завличат те с тока и водата и де що има наоколо е окрадено. Материали от къщи ,печки ,телевизори и въобще каквото може да се продаде. Жените проститутки ,мъжете пияници и наркомани . Безработни по презумпция и на помощи всякакви. Децата им с остригани глави с перчами отпред ,черни и миризливи. Изключително нагли и безпардонни защото не живеят на едно място дълго време. Когато и да затриеш такъв ,все ще е на време. Един да пуснеш в селото и той довлича още 20 от друго място и се започва тормоз над местното население без значение на етнос. Те просто са си гадове и мръсници без причина.

    Коментиран от #8

  • 8 А ти просто си мърша копанка

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "копанка":

    384
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.