19 Февруари, 2019 20:35 3 119 9

Нови разкрития за четворното убийство

  • нови искър-
  • четворно убийство

Години наред семейството се бори за здравето на сина си

Нови разкрития за четворното убийство - 1
Снимка: БГНЕС

Нови разкрития за четворното убийство в Нови Искър. 25-годишният мъж е признал пред разследващите, че е извършил престъплението. Родителите, баба му и брат му бяха намерени мъртви в дома им на улица "Светлина", съобщи бТВ.

Пред разследващите той е казал, че е извършил четирите убийства още в петък вечерта. Използвал е брадва и нож. Започнал е от брат си Александър, който в момента на престъплението бил заспал. После е причакал в къщата първо баба си, след това майка си и баща си.

Телата на цялото семейство Ранови са намерени в къщата, завити с одеяла и затрупани с възглавници. Съседите не са чули нищо. Направило им е впечатление само, че през цялото време в къщата и в двора цари странна тишина.

Години наред семейството на 25-годишния мъж се бори за оцеляването му – става ясно от публикациите на майка му Ирена в социалните мрежи.

Съседите ги описват като добри и скромни хора:

„Когато сме могли, сме им помагали. Събираше пари миналата година, защото и двамата бяха болни, от туберкулоза, казваше, че са болни”, разказа съсед.

В Нови Искър са потресени след убийствата на улица "Светлина". Нищо в последните дни не предвещавало трагедията в семейството, разказва приятелка на загиналата Ирена.

„Във вторник я видях, каза че се оправят, че са добре. Хвалеше се че синът ѝ е в ремисия, че е весел, че се смее... Не мога да повярвам, че е той, не мога”, каза приятелката на Ирена.

Мъжът е направил признания пред разследващите, но отказал да говори с психолозите без адвокат.

„При отиването на служителите от МВР, извършителят на деянието е бил в къщата и е отворил вратата с филия, намазана със сирене, от която е хапвал... Обяснявал е нещо за МИ-6, за психотропни оръжия", каза градският прокурор на София Емилия Русинова.

На задържания са назначени психиатрични експертизи, които да дадат отговор дали той може да носи наказателна отговорност за извършеното.

Оттук нататък вариантите са два: ако психиатрите излязат с решение, че той е с психическо заболяване, прокуратурата ще настоява съдът да го настани в болница за 30 дни, за да бъде изследван. Ако обаче може да носи наказателна отговорност, за него прокуратурата ще поиска постоянен арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mark Haynes Rukaisho

    11 0 Отговор
    Ех защо в България има толкова много психопати
  • 2 666

    17 10 Отговор
    ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ И ПАРТИЯ ГЕРБ ДРУЖНО ПОД ЗЕМЯТА-ОТ МИНИ ПЕРНИК

    Коментиран от #3

  • 3 Митко

    7 12 Отговор

    До коментар #2 от "666":

    Смени си псииатъра.Сегашният ти очевадно не става.

    Коментиран от #4

  • 4 Вятърът на промяната

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Митко":

    А ти - и партията, освен психиатъра. Сегашната ”устийчиво” и ”стабилно” не става.

    Коментиран от #6

  • 5 ха-ха-хаааа....

    7 1 Отговор
    А полицията твърдеше,че опитал да прикрие убийствата.Как бе като ги е покрил с възглавници ли бе?
  • 6 Коз

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Вятърът на промяната":

    А ти каква партия предлагаш комунде?

    Коментиран от #8

  • 7 Гербестан

    8 4 Отговор
    "...Обяснявал е нещо за МИ-6, за психотропни оръжия" На никой ли не му прави впечатление това !?!? Наскоро точно писах, че по медиите се прекалява с тези "новини" и "информации" за скрипали, гебревци и т.н. На всеки здравеомислещ е ясно, че ни заливат с британските "циркове" хем да им угодят във войната им с руснаците хем най-вече да се отмести вниманието на българските граждани от мизериите, които върши ГЕРБ с изборните закони, машинациите с обществрни ооръчки, здравното обслужване и т.н. и т.н списъка е безкраен ! Случаят с избитата фамилия е ясен липса на здравни грижи, тотална мизерия, оскотяване все резултати от "успешното" управление на ГЕРБ, какво да коментираме повече ? Сега няколко фанатизирани герберастчета, ще ми пляснат няколко минуса, но какво от това няма да променят грозната действителност !!
  • 8 бял

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Коз":

    Партията на гробищни паркове,където ти е мястото гербав
  • 9 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 1 Отговор
    Тва е новото време което бленувахте муахахахахахах до преброяването през 2022 нема да има живи хахахаах