Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 10:22 1 646 5

Окончателно: 1,5 г. затвор за циганин, пребил служителка на ВиК

  • бутан-
  • враца-
  • вик-
  • циганин

Севдалин Иванов е признал вината си пред съда

Окончателно: 1,5 г. затвор за циганин, пребил служителка на ВиК - 1
Снимка: Shutterstock

Съдът определи 18 месеца затвор при първоначален "строг режим" за бияча от село Бутан, който на 2 декември нападна и преби с лопата инкасатор на "ВиК" във Враца. Ефективното наказание беше наложено на Севдалин Иванов след споразумение с районната прокуратура в Козлодуй.

Освен за нанасяне на лека телесна повреда обвиняемият е нахлул в чужда собственост и е отправил към Дочка В. заплахи за убийство, съобщиха още от държавното обвинение.

От прокуратурата допълват, че Иванов е нахлул в дома на инкасаторката и друга негова съседка към 20:00 часа на 2 декември. Със силен натиск отворил заключената входна врата и нападнал длъжностното лице - отчетник измервателни уреди във „ВиК“ ООД - Враца, по повод изпълнение на службата му.

Подсъдимият нанесъл удар с метална лопата за смет, както и такива с ръце, в областта на лицето на пострадалата, и я блъскал.

Присъдата не подлежи на обжалване, а Иванов е признал вината си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    34 0 Отговор
    А,защо не е осъден за опит за убийство?!?!?
  • 2 Гост

    30 0 Отговор
    закани за убийство, въоръжен с лопата. отделно, не е отишъл сам!
    Ако жената се бе опитала да се защити по някакъв начин, щяха да я убият.
    Имаме опит за убийство и съучастници!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    13 0 Отговор
    Поне 5г. и да бачка,а не да си лежи на топло и да го храниме
  • 5 Илия

    10 0 Отговор
    Ще кажеш че нямат капацитет разследване. Вече почти всяко престъпление върви с признание и намаляне на присъдата. Това е грешно! Но явно МВР няма потенциал или така му е по лесно. 1/3 намаляне на наказанието само заради това че си признава и допълнително при нас няма сумиране на наказанията ами се избира най-тежката присъда. Голяма глупост! Значи ако съм излязъл да трепя някой, мога спокойно да върша и други по-леки престъпления и щото накрая ще ми повдигнат обвинение за убийство, което аз ще призная и чисто съдебно минала ще изкарам незаконно ниска присъда.