Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 11:02 3 250 17

Пиян хасковлия преби полицай, "провалил" семейния му скандал

  • полицай-
  • хасково-
  • побой-
  • пиян

Служителят на реда се отзовал на сигнал за битов скандал

Пиян хасковлия преби полицай, "провалил" семейния му скандал - 1

Мъж на 27-годишна възраст е задържан за причиняване на телесна повреда на полицай. Инцидентът е станал около 22:20 часа снощи на ул. "Симеон Стоянов" в Хасково, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Бил подаден сигнал за причиняван от момиче и момче висок шум с подозрението, че двамата се нараняват. На място е бил изпратен автопатрул, който установява в жилище задържания заедно с 33-годишна жителка на София. В хода на разговора с тях служителите констатират, че младият мъж е във видимо нетрезво състояние. Той отправял обиди и се държал агресивно при проверката, без да изпълнява нарежданията им.

Това довело до употребата на физическа сила за задържането му. При воденето му към патрулния автомобил, мъжът буйствал и ударил с глава по главата младшия инспектор, а по-късно към сградата на управлението отново му посегнал с крак по главата. Тестът с дрегер отчел наличие на 2,42 промила алкохол.

Мярката му на задържане е до 24 часа по образуваното бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    36 3 Отговор
    полицаите толкова ли нямат поне една масажна палка - да го покръстосат малко това леке - за изтрезняване !
  • 2 БайСашо

    32 1 Отговор
    Не казвам, че полицията ни е праведна, но за подобно отнощение трябва да има и експресно производство, за ден в панделата и на другия ден присъдата и по живо-по здраво с 5000глоба и общественно полезен труд!

    Коментиран от #16

  • 3 Ggffff

    5 17 Отговор
    Няма ли да викате багерите да събарят нещо. Военния двама бяха го били, този един, или да вадим двойния аршин

    Коментиран от #7, #8

  • 4 гост

    15 5 Отговор
    Посегателството над полицай трябва да е задължително с ефективна присъда и общественнополезен труд от стотици часове, да чисти градинките. Вкарваш го за два месеца в затвора, после две години да работи в парковете и след това ще се замисли дали иска да го повтори това нападение. Ама полицията нямат права да се защитят нито им защитават правата след инцидент. Хайде отиди в САЩ и нападни полицай да видим дали ще се измъкнеш жив от ситуацията.
  • 5 БОЙ

    16 0 Отговор
    ДА ГИ БИЯТ КАТО НЕ ГИ БИЯТ НА ОТРЕПКИТЕ ГАЩИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ЗАЛЕПВАТ ЗА ЕБАНИТЕ ЗАДНИЦИ ПОЛИЦАЙТЕ ДА ГИ БИЯТ ДО НАСИРАНЕ НО ТО НЕ ОСТАНАХА ПОЛИЦАЙ САМО НЯКАКВИ ЛАПЕНЦА И КИФЛИ
  • 6 Лошият

    10 2 Отговор
    Защо не опита този бабаит да посегне на американски полицай.Не че трябва да го гръмне но трябва да има респект от полицая...Да го сложи в инвалидна количка е достатъчно...
  • 7 ЛудЛу

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ggffff":

    Може и да ги викнат.Така трябва да бъде.Важното ,че и ти го разбра.ИНТЕГРИРАХМЕ ТЕ.2-та билярда дето ги изядохте и изпихте не са отишли на празно.

    Коментиран от #9

  • 8 Бачо Киро

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ggffff":

    Зависи дали апартамента е бил незаконен като твоя. Ако е, ще го гътнем. Както казва и горния, почваш да се интегрираш полеко щом се сещаш.
  • 9 Льольо

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "ЛудЛу":

    Твоиподобнитв ги лапнаха, защо мислиш, че те настройват срещу нас, ама не трябва само за равновесие да я ползваш, трябва да има и нещо вътре, не става въпрос за бръмбари

    Коментиран от #10

  • 10 Луд

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Льольо":

    Никой не ме настройва.Просто виждам какви сте хубавици.Между другото кога последно плаща ток,вода или данък.Само на това ми отговори.

    Коментиран от #12

  • 11 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Нали знаете . Няма вицове за полицаи , всичките са истина
  • 12 Льольо

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "Луд":

    Ще ти отговоря, но когато научиш да пишеш правилно български, в момента си много стъпала надолу
  • 13 незнайко

    0 0 Отговор
    И как в 22:20 часа, ще влязат без заповед в апартамента, тези
    полицаи ??? Явно са го подлъгали да излезе отвън !!!
  • 14 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    23 Г. БЯХ МИЛИЦИОНЕР И ПОЛИЦАЙ /ОФИЦИР И ИНСПЕКТОР/ НО НА "УЛИЦАТА" . 20 ГОДИНИ СИ ПОДЛАГАХ ГЛАВАТА ДА МИ Я УДАРЯТ ,ЗАЩОТО ЗНАЕХ КАК ДА ИНСЦЕНИРАМ КОМОЦИУМ /СРЕДНА ТЕЛЕСНА / И ДА ВЗЕМА 6 ЗАПЛАТИ !!!!ЕЕЕ-НИКОЙ НЕ ГО НАПРАВИ , А СЕ "БИХ" НА "УЛИЦАТА" !!!! ТОВА МИ БЕШЕ КОРУПЦИЯТА .
  • 15 hmhmhm

    1 0 Отговор
    Какви принцеси назначават за полицай. Е нали сте го хванали белезници и ви ударил. Егати му и полицията
  • 16 hmhmhm

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "БайСашо":

    Те ся го хванали с белезници и ги ударил абе как става това?
  • 17 УСА

    3 0 Отговор
    Американските полицаи са вежливи и любезни, но ако допуснеш грешката да ги обиждаш и особено да опиташ физическа саморазправа, изведнъж ти се случват много лоши и доста болезнени неща