Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 13:33 2 230 5

Димитър Желязков остава в ареста

  • димитър желязков-
  • митьо очите

Митьо Очите се оплака от влошено здравословно състояние пред магистратите

Димитър Желязков остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Апелативният специализиран наказателен съд остави в ареста Димитър Желязков – Митьо Очите, предаде БГНЕС.

Желязков е с мярка "постоянен арест", постановена му на 16 февруари, след като беше екстрадиран от Турция.

Той беше задържан в Истанбул на 4 август 2018 г., но екстрадиран у нас едва преди няколко дни. На 2 август 2018 г., при зрелищна акция на МВР беше разбита оглавяваната от него група за рекет, палежи и побоища.

Освен Очите, в групата участвали и общински съветници от Несебър и Бургас – Бенчо Бенчев и Пейко Янков. Бенчев беше задържан, а след това пуснат под парична гаранция от 50 000 лева. Общинарят стана клиент на прокуратурата за това, че е укрил в Турция и Гърция несебърския бос. Янков пък участвал в изнудване, за което се събират данни вече 2 години, както за палеж и участие в организирана престъпна група.

Пред магистратите Димитър Желязков се оплака от влошено здравословно състояние и каза, че е бил в Турция за преглед, защото бил опериран там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бенчо Бенчев Ролса

    9 3 Отговор
    Кви са тея глупости, ве?! Защо още не сте го пуснали? Какво искате от човека? Безобразие! Какво ви е направил на вас, защо го обвинявате въобще? На какво прилича това? Срамота! Партийната каса, кой ще я храни? България е европейска държава, има си закони, не може да държите човека в ареста щом не иска!!!
  • 2 Ганю Ганев

    4 2 Отговор
    Квото е сял, такова ще жъне!
  • 3 И този

    2 0 Отговор
    Ще остане дълго в съда. Без пускане. Така бяха Иванчева. Тя незнам може да се е измъкнала. Баневи са по същия начин. И сега Митака. Вечно разиграване. Едва ли ще го пуснат.
  • 4 Бандит

    5 0 Отговор
    Дръж се бе женчо! Жалба и показания срещу Кравата,вместо да отмъстиш като бандит. Лежа в Турция и написа 100 жалби до консула че си зле и спиш на земята,и да те приберат в България. Сега пак ревеш,а уж си страшилище. А като убивахте жената и детето в Обзор,като взривихте колата. Тогава беше мафиот нали?
  • 5 Зъл

    1 1 Отговор
    Това ла..но още живо ли е?Като е инвалид що не пукне и да ни отърве от присъствието си,така ще направи услуга на човечеството.