21 Февруари, 2019 23:01 7 337 9

Турист покани стриптийзьорка за секс и съжали много

  • стриптийзьорка

27-годишната жена е с чисто съдебно минало

Турист покани стриптийзьорка за секс и съжали много - 1
Снимка: shutterstock

Районен съд – Варна осъди 27-годишна жена за кражба на мобилен телефон от чуждестранен турист.

Районен съд – Варна наложи наказание от 4 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Подсъдимата бе призната за виновна по повдигнатото ѝ обвинение, че на 5 август 2017 г. от хотелска стая в курорт "Златни пясъци“ отнела мобилен телефон от германски турист, на стойност около 700 лева.

Подсъдимата работела като танцьорка в стрийптиз бар. През нощта на посочената дата, след обиколка на различни питейни заведения в комплекса, немски турист на прибиране към хотела забелязал подсъдимата и се уговорил с нея за предоставяне на сексуална услуга срещу заплащане. Той заплатил престоя ѝ като гост в хотела, но я поканил в стаята, която ползвал съвместно със свой приятел, също турист. Именно неговия телефон подсъдимата успяла да отнеме от нощното шкафче. Липсата на мобилния телефон била усетена едва на сутринта, след което била сезирана и полицията.

27-годишната жена е с чисто съдебно минало. Присъдата на Районния съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    23 2 Отговор
    Нормално е
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Честит рожден ден

    5 1 Отговор
    вчера26 днес 27утре26
  • 5 Синан

    7 3 Отговор
    Ако беше поканил мен, Хасан или Osman, нямаше да съжали никак.
  • 6 shanka

    17 1 Отговор
    А обвинение затова, че предлага секс услуги срещу заплащане няма ли да и повдигнат... все пак е незаконно в нашата държавица, и укриване на данъци на не малко пари, които е заработила така също е престъпление, ама ако е някоя леля с малко квартално магазинче и не дава касови щото едвам крета жената ще я разнищят … ЕБАСИ ДЪРЖАВАТА :D

    Коментиран от #7

  • 7 Вла

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "shanka":

    В България проституцията не е незаконна само сводничеството.Някой ако реши да слага минуси,предлагам първо да се осведоми.

    Коментиран от #8

  • 8 Вла

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Вла":

    Видях,че съм изпуснал една запетая,извинявам се.
  • 9 Китко Миткин

    0 1 Отговор
    Е, бива ли, тъй да се излагаме пред чужденците.