Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 18:24 3 046 4

Арестуваха кметски син, бил в основата на лихварска мафия

  • адил ахмедов-
  • село лятно-
  • лихвар

В жилището му полицаите намерили и близо 30 000 лева

При провела се по-рано днес мащабна полицейска акция в Шумен е бил арестуван кметски син. Той е закопчан за лихварство. При претърсване в имота на 33-годишния Адил Ахмедов в село Лятно, където баща му е кмет, са открити над 30 банкови карти с пин кодовете, 11 чужди лични карти, както и нотариални актове на имоти.

В три тефтера са били вписани имена на лица и различни суми. Намерени са и мобилни телефони, различни златни накити, оръжия и превозни средства. В жилището полицаите намерили и близо 30 000 лева. 33-годишния мъж е задържан за 24 часа в полицейското управление в Шумен.

„Скоро такава мащабна лихварска дейност на територията на област Шумен не е имало. Лицето, за която е била информацията, че извършва банковите сделки, е съдействало на досъдебното производство. Като е признал и ги е насочил към определени факти и обстоятелства”, заяви окръжният прокурор Маргарита Георгиева, цитирана от Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    5 1 Отговор
    Утре ще го пуснат, няма страшно. Не че бизнеса не е на тати, ама нали е кмет. Пак добре че не са го писали този бизнес на бабата.
  • 3 No komment

    1 0 Отговор
    Ееех това ЛПС = ГПС
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.