Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 10:26 21 853 79

Джигити се състезаваха сред други коли по "Цариградско шосе" в София (ВИДЕО)

  • гонка-
  • цариградско шосе

Цяло чудо е, че няма сериозен инцидент и пострадали след гонката

Луда гонка в София се е разиграла в късните часове на нощта. За това алармира читател на Блиц, който изпратил и видео от екшъна.

Бясното състезание се е случило на "Цариградско шосе". Двете коли, една от които Субару с номер СА0594СТ, а другата Ауди, започват безумието около района на The Mall в посока Горубляне.

Кадрите са от едното возило и от тях се вижда как двамата състезатели увеличават рязко скоростта и минават покрай другите превозни средства като сцена от холивудски филм.

Цяло чудо е, че няма сериозен инцидент и пострадали след гонката.

Вижте скандалното видео ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    151 16 Отговор
    Ми тя територията е на мафията, могат да правят каквото си искат, а вие можете само да си приказвате празните приказки.

    Коментиран от #40

  • 2 Rukaisho

    77 39 Отговор
    Няма друга такава държава с такива джигити

    Коментиран от #6, #67

  • 3 Ужас

    61 14 Отговор
    Направо съм потресен 🐒
  • 4 004130

    65 119 Отговор
    Лелее, какво чудо само, 5 коли на кръст и някакси не е станала катастрофа... Абе я си цъкайте на нфс и оставете хората да си набавят адреналин. Яд ви е, знам.
  • 5 ЧАТЪР ПАТЪР

    29 10 Отговор
    абсолютно нищо не видях кво става с този сайт
  • 6 гост

    141 13 Отговор

    До коментар #2 от "Rukaisho":

    Не, напротив, навсякъде ги има такива, даже с доста по-мащабни гонки. Разликата е, че в САЩ например като хванат такива и им конфискуват колите безусловно, а ако причинят смърт поради гонка влизат доживот зад решетките, за самото участие получават 2г. ефективно и после още домашен арест, обественно полезен труд. В Германия имаше случай: двама се гонят посреднощ, няма коли, но уви излиза един пенсионер с колата си, едната от колите се врязва в него. След 8м. дело и експертизи съдията издава две доживотни присъди, нищо че другия не е докоснал колата на пенсионера, но е участвал и е подбудител. У нас това се разминава с условна присъда и си запазват книжки и коли, е как няма да го правят като им е свободия.

    Коментиран от #19, #61

  • 7 Fuck Ti

    35 14 Отговор
    За пореден път лъжете буклуци, къде видяхте номер!!!
  • 8 Коментар📝

    41 11 Отговор
    Евала.Едно Време на Военна Рампа с Една Лада 7ца с 2 WEBER кардан от Алфа Вектрите до 115к.с и BMW 316 и 318 както и някой VW Оставях в Точка.ПОСЛЕ НА ОКОЛОМРЪСТНОТО НА OMW ПОСЛЕ НА БОЖУРИЩЕ Винаги е имало Гонки и винаги ще има важното е да е на Писта като Божурище.
  • 9 smeh

    38 39 Отговор
    За Аудито видяхме, че е С4 или РС4, ама кажете поне Субаруто какво е, и най-вече с какви "жокери". И стига сте се възмущавали, такива гонки се правят навсякъде...вие какво си мислите, че на Запад си ползват РС-те и СТИ-ките да ходят само до работа с тях ли?...Хаха
  • 10 Насо

    23 8 Отговор
    Някой е взел колата на истинския собственик и си прави ръчка. Собственикът изобщо не знае човека ,какво става. Така ще излезе накрая ,като бека от Ямбол. Страната на ТИКВАТА.
  • 11 Гошо

    28 16 Отговор
    О небеса,каква гонка,каква сцена/каскада от холивудски филм...коооолклооо опасноооо,смрът присъда да бъде...
    ...Къде мога да репортна или НЕ харесам публикацията?

    Коментиран от #78

  • 12 Войната

    14 4 Отговор
    По пътищата никога няма да спре !
  • 13 Morgoth

    37 13 Отговор
    Луда работа, на път с други коли, че и по тъмно. Поне на магистралата да бяха излезли, на Хемус новия участък има 3км права точно на изхода на София. Да не говорим, че е най-добре на писта да се правят тези изпълнения. Заради такива катаджиите мишкуват по храстите и се заяждат за 20-30 отгоре над малоумните ограничения.

    Коментиран от #16

  • 14 Driving pleasure

    31 24 Отговор
    дайте да оправим фактологията... възмутен читател алармира пък кадрите от една от колите... И в крайна сметка тия уди глави катастрофират значително по-рядко от някой препариран чичко дето не знае тва кръглото пред него за кво е... И като прдлагате писти кажете къде ги тия писти?! А стрийт рейсъри има по цял свят. Цъкате в тубата и гледате значително по-селски изпълнения от това!

    Коментиран от #20, #59

  • 15 Някой

    19 14 Отговор
    И пак всеки си кара в средната лента и не му дреме,че има 3 ленти.
  • 16 Иво

    8 4 Отговор

    До коментар #13 от "Morgoth":

    Единственият свестен коментар който прочетох днес. То коментарите са ми по интересни от новините на днешно време.
  • 17 smeh

    24 12 Отговор
    Не се молете за СЪД, защото ако имаше такъв, всички вкупом на тая териотрия щяхме да сме съкилийници. Чак се чудя дали ще останат хора за надзиратели. Не забравяйте за приказката, който е безгрешен да хвърли камък...вие такива ли сте? Това не значи, че шофьорите от клипа не са виновни, ама в крайна сметка не са направили кой знае какво. А, който живее в София и си мисли, че нощно време широките булеварди са само за придвижване го съветвам хубаво да си гледа огледалата.
  • 18 той

    9 9 Отговор
    На тия снимащите- телефончетата изодзадзе.
  • 19 гост

    24 12 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Я сега МВР да пристъпи и да им конфискува коли, да им вземе книжките за 10г. и да им сложи 300часа труд в полза на обществото (да чистят показно градинките) да ги видим след това колко ще са отворени. Въпросът е не дали ги има или няма, а какво се прави. У нас нищо не се прави, всичко е фиктивно и крайно забавено и късно.
  • 20 Язе

    22 12 Отговор

    До коментар #14 от "Driving pleasure":

    Има писта в Серес.Ако им е далече да си построят една със собствени средства и готово.Ако не-конфискация на колата,глоба,затвор и те така.

    Коментиран от #27

  • 21 Лумпен

    10 10 Отговор
    45 години стигат, стигат! Вреееемето е наше, наше!
  • 22 Антон

    39 22 Отговор
    Направо нямам думи, две коли дават газ по цариградско шосе, аууу голям скандал, невиждано чудо. Всеки ден по големите столични булеварди, някоя баничарка, бус, или служебна кола на некой мърчандайзер карат на зиг заг между колите с мръсна газ. Тогава не е скандално защото го прави беден бачкатор със баничарка. Обаче ако колите са напилено субаро и някакво ер ес е мега скандал. Ах ах, андрешковци сте и такива ще си останете, пуста завист.

    Коментиран от #44, #58

  • 23 асддса

    17 4 Отговор
    Тоя читател е бил в колата май, а ? Вижда се как аудито вазмазва субаруту на прав път, като четеш ще речеш че терористична атака е имало.
  • 24 123456

    11 5 Отговор
    Е как така разбрахте номера на Субито (от което се снима), а номера на Ауди-то не е ясен! Пак нагласени работи!
  • 25 AUDI

    13 7 Отговор
    ама пък АУДИ-то го изядееее

    Коментиран от #26, #28

  • 26 Душегуб

    11 5 Отговор

    До коментар #25 от "AUDI":

    Дръпна го стабилноооо 😁
  • 27 Morgoth

    11 3 Отговор

    До коментар #20 от "Язе":

    В покрайнините на София има черна писта, използват я за курсове за ектремно шофиране. Автомобилна асфалтирана писта има в пловдивско. Имаше и едно бивше летище за драг, да си изпробваш ускорението, май беше в посока Благоевград, но не съм сигурен.

    Коментиран от #35, #63

  • 28 1234

    10 10 Отговор

    До коментар #25 от "AUDI":

    Кво го е изял че не те разбирам? Ауди S4 B7 с V8 двигател и 344 коня е дръпнало Субару Импреза STI с 4 цилиндров боксер и има няма около 280 макс 300 коня. Не е оправдание от моя страна, защото харесвам и двете марки.

    Коментиран от #32, #36, #49

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Експерт

    14 11 Отговор
    Затвор! Доживотна присъда! Не, две доживотни! Целата му рода да влезе с него за дето са го отгледали такъв!
    Хехех, ад стига стига. Много драми, много сурово съдите, а га вчера обърнахте на забраненото или паркирахте при забранителен знак...за това каква присъда искате да ви се издаде на вас?

    Откакто са измислени автомобилите има и ще има хора, които да натискат повече газта и да карат с превишена скорост. Въпросът е да напишат някой акт, да им земат книжката и толкоз.
  • 31 митко

    10 8 Отговор
    Браво на AUDI -то Субарото трябва още да се пипне :))
  • 32 майстора

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "1234":

    Ми какво се пери тогава на четирите нули ??? С тая детска количка какво се бута при мъжете ???
  • 33 фактите

    15 11 Отговор
    много комплесирани селяци дойдоха на софията и така е селски манталитет и след още 200 години същите тъпири ще си бъдете.
  • 34 джигит с мотор

    9 4 Отговор
    Не е правилно да се кара така но ми кажете дали имаме писти за да си набавим адреналин?
  • 35 гост

    8 6 Отговор

    До коментар #27 от "Morgoth":

    Трябва да има постоянно отворена писта и т.н. пистови дни (трак дейс), както е на Запад, защото инак всеки ще ревне, че понеже нямало къде затова се гонели по улиците. Ами направете няколко писти, една класна и две по-малки: за столицата най-голямата и с най-голям потенциал, за плевенско, за търновско и една до Бургас, обновете Дракон, понеже е много зле. Тогава и чак тогава седнете и пренапишете закона: конфискация и съд по бързата процедура да видим дали няма да намалеят смъртните случаи и подобни гонки. Сега какво има: площадки за аец и никому непотребни реактори за много милиарди, стотици милиони субсидии на неефективни централи, източване, източване и пак източване на здравни системи, инфраструктура, горски фонд. Ама никой не го прави защото няма как да се краде когато вскичко е в полза на обществото и е легално. В Серес има, в Истанбул има, а у нас само некролози и невероятен растеж според Б.Б.

    Коментиран от #48

  • 36 някой си

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "1234":

    Това ауди е б8 бе шматка и е 333 коня с4-ката
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 бббббб

    4 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Субару с номер СА0594СТ .Къде го видяхте?!?!?
  • 39 269

    4 2 Отговор
    Направо видях живота си на лента от тази невероятна каскада
  • 40 К.М

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Здравейте,МНОГО МОЛЯ човека ,който е посочил и докладвал този номер на Субаруто ,като номер на колата от клипа ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН!
  • 41 Големи карачи

    8 7 Отговор
    Пари имате да сипете 100 октана на бегачката за 20 бона ама да за гориво да отидете до Серес нямате, мишки. Ако законите са ни като в САЩ много вече ще са плакали и ще са пешеходци. Колите там ги конфискуват и ги пускат на търг. Ама щото ни е смешна държавата затова.
  • 42 Н.Л

    2 4 Отговор
    Здравейте,МНОГО МОЛЯ човека ,който е посочил и докладвал този номер на Субаруто ,като номер на колата от клипа ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН!
  • 43 ALFA Q4

    17 3 Отговор
    Е и какво се видя ?! Че Аудито като разбра че се съзтезават остави оризарника в точка :) Това не е новина ...
  • 44 Countryman

    3 10 Отговор

    До коментар #22 от "Антон":

    Не те знам кой си и какъв си нито пък искам да знам обаче забелязах че твоите коментари абсолютно винаги предизвикват у мен едно и също желание-да ти прегриза гърлото на секундата. Цяло щастие за мен е че в тези моменти не си наблизо. Заслужава си да помислиш върху това.

    Коментиран от #54

  • 45 JJ1989

    7 6 Отговор
    Субаруто е 2004 до 2006 WRX STi или само WRX с тия странични огледала.

    Комплексарщина и лоши отзиви за нормалните хора, които имаме спортно Субару...
  • 46 Н.Л

    4 7 Отговор
    Здравейте,МНОГО МОЛЯ човека ,който е посочил и докладвал този номер на Субаруто ,като номер на колата от клипа ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН!
  • 47 VH-1

    3 9 Отговор
    Боклуци!
    Такива не трябва да се затварят, а да се отстрелват!
  • 48 Morgoth

    9 4 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Конфискацията за която реват някои правно неграмотни хора е невъзможна. Може единствено в случай, че прегрешилият не е в състояние да си плати глобата, автомобила да се продаде от съдия изпълнител. А за гонките - те са голяма глупост когато се правят по улиците, но реално жертвите на гонки са единици на фона на 700 годишно по пътищата ни.
  • 49 Че то

    7 3 Отговор

    До коментар #28 от "1234":

    Субарото ревеше на умряло
  • 50 Путкин

    10 8 Отговор
    Всички цЪрвули, карат Ипонски кочини и си мислят, че мноо вървят и се състезават с всички, но като попаднат на някой като този с аудито, тогава разбират, че карат подобие на кола. Той този с аудито даже незнаеше, че се състезават с него, но като разбра, че участва в гонка, даде газ и показа на шмиргела, какво е истинска кола!

    Коментиран от #64

  • 51 Kcanи

    3 3 Отговор
    На тези двамата трябва да им връчат по един ЗАЗ (Завод Автомабилнай Зверей) и да ходат да се гонкат на воля.
  • 52 slavi

    5 2 Отговор
    Честно казано това е пълна простотия- с тая скорост дето мина отдясно на колите.. ужас, добре, че никой не мръдна и метър надясно..
    Не че се правя на някакъв примерен- и Аз понякога карам бързо и може би на моменти неразумно, но това, което те правят на клипа е пълна лудост.
  • 53 чиче

    8 2 Отговор
    Страна циганизирана окрадена и без действащи закони е нормално идиотите да правят всичко
  • 54 Антон

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Countryman":

    Много е просто - не ми чети коментарите и няма да изпитваш такива чувства.
  • 55 hmhmhm

    3 1 Отговор
    Странно защо не видях субаро само алди на клипа а за номер нищо не се разчиташе. Както и да е само се реве като бабички тук. Ама те карали бързо ама не разумно.
  • 56 БМВ ФОРЕВЪР

    5 4 Отговор
    Как видяхте номера на субаруто бе, и как разбрахте че е субару.....на клипа се вижда как някъв кенеф изпреварва колата от която се снима
  • 57 Шафьорски Хемороид

    6 8 Отговор
    Ха ха...поредния селски цървул, с "премиум" 15 годишно Ауди, при това комби, щото е по-еффффтино и по-изтърбушено. Сигурно е и с "премиум" гуми втора употреба. Дано ви увиснат мозъците по мантинелите, тъпаци !
  • 58 Вев

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Антон":

    Значи като си карам стоката с баницата съм беден е има и такива дето карат и стекове бира с амг и после оп на кафето, ама в цинголандия на всичко може да се нагледаш.
  • 59 Иво

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Driving pleasure":

    Писта Дракон Пловдив

    Коментиран от #62

  • 60 Да.Н

    6 1 Отговор
    Така,много ми е интересно от този жълт сайт “факти бг” как разбраха ,че това е номера на колата? Въпроса го задавам директно към автора на статията!Бъдете така добри да отговорите.Ще изчакам.
  • 61 Kirumo

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    В грешка си. У нас законът предвижда до 6 години затвор, в случай на организирана гонка може да скочи до 10. При наличие на наркотици или алкохол до 20.
  • 62 Kirumo

    3 4 Отговор

    До коментар #59 от "Иво":

    Дракон е твърде къса с твърде лошо качество и недопустимо необезопасена. Да кажеш, че Дракон е писта е все едно да кажеш, че Трабант 601 е автомобил. Няма да грешиш напълно, но е доста далеч от истинското нещо.
  • 63 Язе

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "Morgoth":

    Значи има къде и тук в БГ.Е да ама Ганьо иска на пътя,да го видят и чуят.

    Коментиран от #69

  • 64 путкин

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Путкин":

    абе пич защо не ходиш да ръсиш глупости в някой форум за теракот и фаянс например, защото от коментара ти е видно, че от автомобили изобщо не разбираш.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Паната

    4 1 Отговор
    Нека власта да направи една свясна писта в София 1 и всичко ще е наред хората ще си карат там не само да крадът
  • 67 Има Руская федерация

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Rukaisho":

    Виш Рашън Героя какви ги върши пък после си направи извода дали няма.
  • 68 Дани

    6 1 Отговор
    Аз ако бях на мястото на шофъора на субаруто такова дело бих им завел на тези умници от сайта за клевета при положение, че не се вижда номера. Щяха да си платят солено....
  • 69 Kirumo

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Язе":

    Не е така, просто това което той описва като "писти" нямат нищо общо с такива.
  • 70 vasik atanasova

    2 4 Отговор
    ХА ХА ХА
    СМЯХ В ЗАЛАТА
    ЯПОНСКИ КУРНИЦИ
    ХА ХА ХА
    СУБАРОТО НАТИСНА АМА ТОВА АУДИ Е S6 435 КОНЯ
    ПЪЛЕН САМОЛЕТ КАРАЛ СЪМ ТАКАВА КОЛА
  • 71 Хо.О

    3 1 Отговор
    “Факти бг” и така не казахте каква е причината да напишете номера на колата след като не се вижда
  • 72 Джо бързия

    5 4 Отговор
    Повече смъртни случеи по пътя има причинени от неопитни шофиори а не от улични състезатели ;)
  • 73 ИВАН

    6 3 Отговор
    Хаха, горките дрисливи лайнарчета - нямало къде адреналин да си набавят, ми да им дадат по един калашник и на границата - да шамарят и пуцат по кафяви и черни хлебарки, дето налазиха земята ни, а не да горят бензин и нафта и да замърсяват въздуха, търсейки адреналин
  • 74 123

    2 2 Отговор
    Поредните комлексирани селяни,които се имат за недосегаеми,преди да се взимат проби от асфалта.Ако застраховките станат поименни и на цена като в нормалните държави,такива ненормалници няма да могат да си ги позволят за толкова конски сили!
  • 75 Brian O'coner

    0 1 Отговор
    То пък едни коли бързи, ама така е, за плиткия ограничен ум със синдрома на 5те кв.км. 2.0 TDI е светия граал на автомобилостроенето.
  • 76 Дид

    1 0 Отговор
    Ххахаха..Отново гръмко заглавое от псевдожурналя.
    Тишо, защо не написа и номера на аудито? За да не те напрегнат, нали?
  • 77 Луд

    3 0 Отговор
    Как видяхте номера.И как разбрахте ,че това е субару.По звука ли,по какво.Признавам си нищо не разбрах ама звука много плътен беше.
  • 78 Ггггггг

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гошо":

    Ама ако един от двамата те спре в багажника ти докато докато се движи с 200+ друга ще я пееш келеш мамин
  • 79 SUBARU XVFEN

    1 0 Отговор
    Жалко, не можем да видим как Субаруто помита Аудито...
    И не забравяйте : През 60те години на миналият век изпратили инджинерите на
    Ауди в Япония - да се научат как се ПРАВИ 4х4 .
    И трябва да признаем, че много добре се справиха !!!