22 Февруари, 2019 12:49 50 003 41

Подчинен на Митьо Очите пропя срещу него

  • митьо очите

Пет нови обвинения срещу несебърския бос

Подчинен на Митьо Очите пропя срещу него - 1
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата разполага с пет нови обвинения срещу несебърския престъпен авторитет Димитър Желязков - Митьо Очите, свързани с рекет и наркоразпространение, пише "Телеграф", като се позовава на източници, близки до разследването.

За новите обвинения обаче се чака разрешение от Турция, тъй като Очите ни беше предаден на 15 февруари от Истанбул, за да бъде съден по първите пет обвинения, свързани с побой, рекет и плаежи.

Тъй като е задържан и предаден от турската страна, по процедурата тамошните власти трябва да дадат съгласие дали Очите да бъде съден и по тези обвинения, или първо трябва да приключи делото срещу него и тогава да се заведе ново дело, обясниха разследващите.

Новите обвинения са по показания на свидетеля Георги Асенов, който навремето е работил за Очите.

От показанията му става ясно, че несебърлията е прибрал отчисленията от кафемашини и наркотици в Слънчев бряг и рекета на такситата в бетонния комплекс. Спецапелативният съд в четвъртък потвърди окончателно задържането му под стража по първите пет обвинения - за ръководене на банда, която е рекетирала бизнесмена Атанас Симеонов, за палеж на казино "Стар бет" в Слънчев бряг, опожаряване на катафалка "Мрецедес" на погребална агенция "Вяра" и палеж на кафе в курорта.

Митьо Очите и адвокатът му Илиян Василев настояха пред съда за лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаххахаха

    77 6 Отговор
    Да умреш вътре

    Коментиран от #19, #22, #27

  • 2 Зайко Байко многознайко

    82 6 Отговор
    Много болен тоз Митьо. Сега май ще му правят и операция на свинктерите след престоя при комшиите. Да съберем подпииска да го пуснат под домашен арест с диагноза, предна и задна инконтиненция.

    Коментиран от #38

  • 3 ИВАН

    94 7 Отговор
    Хм, ама че закони са се изпонаизмислили - да питаме Турция, за престъпленията му в България ... съвременния свят е пълен с несправедливости, тотално объркване на добро и зло, сатаната се радва, но доброто ще победи
  • 4 Има си хас

    30 17 Отговор
    Да не пропее някой, все пак сме БГ това ни е в гена
  • 5 Ганю Ганев

    62 6 Отговор
    "бетонния комплекс"- добре казано
  • 6 Яшко

    53 4 Отговор
    Не вярвам че в бегето има правосъдие,всичко ей тъй ше си утихне
  • 7 Турбо

    19 35 Отговор
    Може да е всякакъв но да обърнем внимание на лъжливата прокуратура, първо тоз измислен свидетел наркоман никога не е работил за димитър второ той се казва Георги иванов илиев а не георги асенов.
  • 8 Турбо

    12 32 Отговор
    Може да е всякакъв но да обърнем внимание на лъжливата прокуратура, първо тоз измислен свидетел наркоман никога не е работил за димитър второ той се казва Георги иванов илиев а не георги асенов.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Стронг

    8 25 Отговор
    И да ви кажа че който копае гроб другимо дано той да легне в него
  • 12 Азог Осквернителя

    42 3 Отговор
    Белене там ще се поправиш.

    Коментиран от #23

  • 13 gost

    79 4 Отговор
    на колкото хора е почернил живота......, не знам дори ис лучайно да го осъдят дали оставащите ну години от живота ще платят и една хилядна от злото което е сторил..... Надявам се той, и такива като него да бъдат справедливо съдени и след земния им път!

    Коментиран от #28

  • 14 Ахмак

    26 2 Отговор
    Щял да лежи ,ама заедно с оня адвокат дето е някъде в чужбина и вкарваше парите от Венецуела .Той пък щял да каже за какво точно "Бело" става въпрос и дали сметките са още от 1997 г и на кого са. На изгряваща тогава и готвеща се за много високо политическа фигура от редиците на трибуквени организации би са ? Само да не го намерят и самоубият до тогава.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ан така

    34 2 Отговор
    Браво на човека. Ще бъде награден. Нали знаете под прикритие ко казва Росен на Мартин. Марти в този бизнес е такава пумия днеска се гушкаш утре те поръчват и те убиват. А бе то да нямаш доверие на никой. И то на мафиот. Мафиот на мафиот доверие си нямат. Бенчев да свидетелства срещу него. Да го вкарат в килията до живот тоз зъркел.
  • 17 незнайко

    46 3 Отговор
    Ако го бяха гръмнали, сега нямаше да се харчат излишни пари за дела, които ще излязат от нашия джоб !!!
  • 18 Batushka

    24 3 Отговор
    Естествено ще пропей...ми то на нищо не мяза вече тоя зъркел...хърба някаква пикай в пликче...хахахах при животните е така ...вече и ПРЕМИЕРА на нищо не мяза и тия около него почнаха да се оглеждат ...скоро ще го ритаме на мегдана....хаххахх....
  • 19 Stefan

    5 26 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаххахаха":

    Kvo vi napravi tolkoz mitio 4e taka go proklinate
  • 20 Ще лежи,колкото галеви

    15 2 Отговор
    Малеви и тем подобни индивиди
  • 21 Оставете го

    28 4 Отговор
    Човека е болен те искат в затвора да влиза... Той има 100% слепота, ишиас, лумбаго, простатит, простотит, перде, глаукона, уртикарии, токове, кръвно, диабет и се изпуска...
  • 22 И аз

    30 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаххахаха":

    Искам го мъртъв. Жената и детето ще се оправят.
  • 23 Дядото

    23 0 Отговор

    До коментар #12 от "Азог Осквернителя":

    Тоя колко гроба е изкопал? Да не би и ти да си помагал а ?
  • 24 Дългия

    37 1 Отговор
    Абе за какво ви трябваше да го пребирате? Оставете го да се разправят комшийте снего. Сега ще го лекува те ще му плащате ТЕЛК, а той за благодарност ще продава дрога на децата ви, вие ще му плащате рекета и ще му ядете шамарите. Браво.
  • 25 Avatar

    28 1 Отговор
    Трябват ни отряди на смарта като във някои републики съдът ги пуска а отряда си знае работата само така хората се оправиха с престъпноста....?
  • 26 Боко

    20 2 Отговор
    Докога ще ги оправдават наркодилърите в БГ за такъв коршум ама много лапат около него големи и ще му праеат даже с......
  • 27 И аз

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаххахаха":

    Искам го мъртъв. Жената в затвора , детето на свобода.
  • 28 vasik atanasova

    3 18 Отговор

    До коментар #13 от "gost":

    много си завистлив
    как може да съдиш някой по слухове от хора
    хората са жадни за зрелища
    познавам го лично желязков
    готин и кадърен мъж

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Наказателя

    8 1 Отговор
    Свидетелските показания на Георги Асенов ( Жоро Илиев ) са нищо в сравнение с показанията на Страхил Капелов който в момента е в Испания .
    С тия показания прокуратурата ще го закове на 100 % така че успех Може.

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Holk

    12 1 Отговор
    Няма закони отдавна трябваше да е хванат и осъден!!!!

    Коментиран от #34

  • 34 Коко

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "Holk":

    Закони има но не за всеки той си е тяхен човек и правителството си го пази а пък той им контролира пазара после им се отчита ама с тези управляши такава държава не е виновен Митьо виновен е Боко тиквата и неговия секундата Цецо дето има шест апартамента ама не знае откъде са му парите за тах другия с розовите бузки Горанов кръстника му дал апартамент да ползва щото е много готин какво да очакваме от такива същества
  • 35 Зайко Байко многознайко

    9 1 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи.
  • 36 Зайко Байко многознайко

    6 1 Отговор
    Като почнете от преформатирането на външният ни дълг от юпитата на Мадридското цукало и стигнете до решенията на Тиквоций Едно за Южен поток. Сега се получи, както в поговорките: "Сетила се Мара да се побара" и " Късно е либе за китка". Докато в управлението седят родоотстъпници, така ще е. Нямам нищо против Премиера да има острови и къщи по света, ако народът ни живее добре, ненаситните грабещи довели ни до просешка тояга, не могат да разберат, че няма ли народ и те са обречени. Дядо ми Мъдрият заек казваше скедното:" Народът е, като стадо овце, стрижи, го, дои го , но му давай да яде, започнеш ли да го щавиш , ще останеш без стадо и си обречен на глад".
  • 37 Папаз комита

    3 0 Отговор
    Автомат калашников
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 У газо

    3 0 Отговор
    Евала на Папаз комита.И аз съм на същото мнение.Само Калашников ще оправи нещата.
  • 40 Завеждащ 2 хирургия д-р Т.О.Ш.И.Б.И.Я.Н

    2 0 Отговор
    Очите е ГНУСНА ЕВРЕЙСКА СГАН. ЖЕЛЯЗКОВ.ЕВРЕЙСКО.
  • 41 Очиии детеубиец и доносник

    3 0 Отговор
    Цял живот предаваш хора на ченгетата и накрая те нае.аха и теб. Защо отиде да се жалваш от Кравата и даде показания в съда против него? Така бос не се става. Истинския бос не търси помощ от полиция и пеокурарура. Той отмъщава с куршум и кръв и се държи мъжки. Ти си позорен доносник-жертва без дебело черво и с катетър. Мри доносник и жалбоподател, и взимай пеимер от Златко баретата-истински мъж и бос!