25 Февруари, 2019 21:29 9 321 7

34-годишен вилня в Плевен, удари и полицай при обиск

  • удар-
  • полицай-
  • обиск

Конфликтът е възникнал в мол

На 24 февруари 2019 година около 15.00 часа в МОЛ в град Плевен на площад "Иван Миндиликов" е възникнал конфликт между двама мъже.

При инцидента 34-годишен от град Никопол е нападнал и ударил опонента си – 27-годишен, също от град Никопол. Сигнал за нарушението на обществения ред е постъпил във Второ РУ – Плевен около 15:40 часа. Незабавно са изпратени полицейски служители, които установили двамата нарушители.

При извършване на личен обиск по ЗМВР 34-годишният е оказал яростна съпротива и е ударил с лакът в областта на лицето служител на реда.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 1, във връзка с чл. 130, ал. 1 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Плевен. Продължава работа за изясняване на случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нека позная

    6 6 Отговор
    Мол Панорама? Познах или е другия на центъра.
  • 2 Нормално е

    8 5 Отговор
    Такова студено време.
  • 3 Добрия

    7 5 Отговор
    Мола до гарата.
  • 4 Мишо рейсинг

    31 4 Отговор
    Абе тия ченгета дет идат се бой ядят .
  • 5 А,де ...

    33 0 Отговор
    Не бийш ли, ще те бият. Но на властимащите, им е по комфортно да награждават бити полицаи, отколкото да се разправят с НПО.
  • 6 Някой си

    12 4 Отговор
    Това че някой е ударил полицай не означава че е БИЛ полицай. ...разграничавайте нещата!
  • 7 Колю

    21 2 Отговор
    Не бийте полицаите , само онези дето работят за застрахователи,НАП и за себе си . Всичките са връзкари,роднини или направо си плащат да са на този доходен пост. Обикновените патрулиращи полицаи нямат нищо общо с тези еничари . Някъде да сте виждали обява ,че търсят служители за КАТ ? Няма и да видите. За постови ,за районни ,за "пушечно месо" -да. Ама не те сринаха от години реномето на Полицията. Ако сравните имотите и материалния жизнен стандарт на едните и другите ще разберете всичко.