11 Март, 2019 16:59 3 744 8

Дрогиран си спретна гонка с полицаи в Луковит

  • дрогиран-
  • гонка-
  • луковит

От превозното средство излезли и побегнали петима мъже

Четирима криминално проявени мъже са задържани в РУ - Луковит след опит за възпрепятстване на полицейска проверка. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В малките часове тази сутрин в района на кръстовището между улиците "Димитър Талев" и "Любен Каравелов" автопатрул на РУ - Луковит подал сигнал за спиране на "Алфа Ромео", но вместо да изпълни полицейското разпореждане водачът увеличил скоростта. Последвало кратко преследване на автомобила, който спрял преди с. Карлуково на неосветен участък и в близост до гориста местност.

От превозното средство излезли и побегнали петима мъже. Полицаите задържали четирима от тях, всички от град Луковит и криминално проявени, на възраст 25, 21, 24 и 26 години, петият се издирва. В хода на проверката е установено, че водачът е неправоспособен, а до колата полицаите открили изхвърлени две пакетчета с около 2 г суха тревиста маса и 0,5 г бяло кристалообразно вещество.

При полеви наркотест те са реагирали на канабис и метамфетамин. При извършен личен обиск на задържаните, в един от мъжете е открито и пакетче с около грам субстанция, която при полеви тест е реагирала на тетрахидроканабинол.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна, но при тестването му за употреба на наркотични вещества техническото устройство е отчело положителен резултат за наличие на амфетамин, метамфетамин и тетрахидроканабинол.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 2 Отговор
    Населението отива на "кино", време е за подмяната му.
  • 2 Споко

    14 3 Отговор
    ще се оправим,ама трябва пак 40 години социализъм, да се отмият боклуците родени от либералната демокрация в Булгаристан.
  • 3 Пешо

    22 0 Отговор
    Много вредни цигани, много патладжани има в Луковит.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Един от всички

    5 1 Отговор
    Само за протокола, ще ме извиняваш ,,Пешо'', но само едно от момчетата е циганин и проблема не е в расата му.Я се замислете малко що ли повечето млади правят и се занимават с подобни неща? Защото държавата не дава избор.Нито образование, нито работа нито перспектива.Поправм се, тези неща ги има, но за отбрани, а другите оцеляват както могат и после викаме, че са цигани щото така ни е по-лесно. Време е да спрем с обвиненията и да започнем да търсим корена на проблема за да има решение! Погледнете по-далеч от носа си .
  • 7 Мария

    1 1 Отговор
    По голяма част от хората в този град са откачалки,като се има в предвид ,че психоболницата е наблизо ,няма нищо чудно.

    Коментиран от #8

  • 8 Любо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мария":

    Марийке ако обичаш не мешай лудницата с хората ,които живеят в близост. В лудницата има само сбирщина от други градове, а няма от Карлуково и Луковит за лечение.