15 Март, 2019 16:10 4 065 13

Тийнейджър разцепи с брадва главата на мъж

  • брадва-
  • черна гора

Пострадалият е настанен за лечение с черепно-мозъчна травма и опасност за живота

Мъж на 49 години е в тежко състояние, след като 16-годишно момче го удари с брадва.

Случаят се е разиграл вчера около 16:20 ч. - в РУ - Чирпан е получено съобщение, че на същата дата, около 16:10 ч., в частен дом в с. Черна гора, общ. Братя Даскалови, обл Стара Загора, е възникнал скандал между 49-годишен мъж и 16-годишен младеж, при който непълнолетният е нанесъл на мъжа удара с брадва.

Пострадалият е откаран е в УМБАЛ – Стара Загора, където е настанен за лечение с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

В РУ - Чирпан е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.129 от НК. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега ще събаряме ли

    18 1 Отговор
    Българското гето в Чирпан?

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АзСъм

    19 0 Отговор
    малка орка?

    Коментиран от #5

  • 4 Sky-blue

    11 0 Отговор
    Орките на з орос
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 1122

    15 0 Отговор
    Защо не се промени този закон,задържане за 24 часа?Само си играете на стражари и апаши.Знаете,че се е опитал да убие човек,нека стои в ареста докато се разследва и като се разбере причината да го пуснат ако е невинен,а ако е виновен да стои в ареста,и като мине делото направо в затвора.Защо е необходимо да го пускате после да го търсите пак да го арестувате,после след 72 часа пак пускане после търсене и край няма,и накрая се укрил или избягал.Хванали сте го дръжте го при вас и работете по случая,той да стои в ареста.
  • 7 Обичайната История

    28 0 Отговор
    Циганин на 16 години въоръжен с брадва е тършувал в чужд дом . Когато е бил забелязан от домакина го е халосал с брадвата по главата .
  • 8 Баси мангалите

    12 0 Отговор
    Пак Бразилец, тоя боклуци от разните там правозащитни организаций що не си ги приберат всичкото ром у тех:-)
  • 9 Нед

    18 2 Отговор
    Черна гора е на 15км от Чирпан . Беше голямо ,хубаво село с 1200 къщи ,дори имаше гимназия. Само 200 къщи бяха на цигани , сега в селото почти няма българи , всички избягаха . Пиша това напълно убеден , баба и дядо лека му пръст са ме отгледали там . В момента е някакъв ужас.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 166

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Нед":

    ТОВА Е ТОЧНО ТАКА, ОБАЧЕ ДЪРЖАВАТА ОЩЕ НЯМА ПОЛИТИКА ОТНОСНО ЦИГАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ/ НЕЩО КАТО СПИРАНЕ НА ДЕТСКИ ПОМОЩИ СЛЕД 2-ро ДЕТЕ И т.н./ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ РОЯ НА ЦИГАНИТЕ, КАКТО КАЗВАШ В ЧИРПАНСКИТЕ СЕЛА СА САМО ЦИГАНИ. АЗ ТВЪРДЯ ЧЕ У НАС ИМА ОКОЛО 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И 2,5 ЦИГАНИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ СЛЕД 5-6 ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕМЕ 50/50
  • 12 Любопитко

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сега ще събаряме ли":

    Българското или ”българското” (за нестоплящите - кавичките сочат една специфична пигментация)???
  • 13 орките на саМун

    0 0 Отговор
    Нищо му няма на орката - тях ги лови единствено директно ядрено попадение !!! След 2 дена ще е изписан и белег няма да има дори !!! Тея са като оня трминатора от течен метал дето са събираше обратно кат го пръснаха на 100 с базука !!!!