Last news in Fakti

19 Март, 2019 11:27 1 042 9

Внасят в съда обвинителния акт срещу убиеца на Виктория Маринова

  • виктория маринова-
  • северин красимиров

Вече е ясно, че Северин Красимиров е вменяем и може да носи наказателна отговорност за деянието си

Внасят в съда обвинителния акт срещу убиеца на Виктория Маринова - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Русе ще внесе в окръжния съд в града обвинителен акт срещу Северин Красимиров за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Подробности по случая ще даде говорителят на главния прокурор - Румяна Арнаудова и наблюдаващите прокурори.

Окръжната прокуратура в Русе вече назначи петорна комплексна съдебно медицинска психологична и психиатрична експертиза на обвиняемия, заключението на която сочи категорично, че Северин Красимиров е вменяем и може да носи наказателна отговорност за извършеното.

Красимиров е с лека умствена изостаналост и е емоционално нестабилна личност – импулсивен тип, но може да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си. Той е без фундаментални разстройства в базисни сфери от психичната дейност, които да нарушават основните му психични годности, поради което може да участва в наказателния процес и да разбира смисъла и значението на извършваните следствени действия и да разбира смисъла на наложеното наказание.

Припомняме, че Красимиров беше задържан в изпълнение на издадена от прокуратурата Европейска заповед за задържане в Германия и беше преведен в страната ни. С определение на Окръжен съд – Русе на Северин Красимиров е определена мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Северин (Селяйдин) Красимиров е обвинен в изнасилването и убийството по особено мъчителен и жесток начин на телевизионната водеща от Русе. Особено тежкото престъпление беше извършено на 6 октомври 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    5 3 Отговор
    ако беше срещу убиеца и щяхме да се радваме но герб така работят като кажат 100 пъти той е значи е той !!!

    Коментиран от #4

  • 2 Bahti

    5 1 Отговор
    Нека позная Условна.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Прокурор

    4 0 Отговор
    Една лъжа като я кажеш 10 пъти почваш сам да си вярваш
  • 7 Alex

    0 0 Отговор
    За пореден път напомням за петицията за разследването на убийството на Виктория:

    https://www.change.org/p/eu-high-commission-for-independent-eu-investigation-into-the-murder-of-bulgarian-journalist-victoria-marinova
  • 8 Справедливост!!!

    0 0 Отговор
    Изрязване на гениталиите без упойка и бой до смърт.
    Желаещи все ще се намерят.
    Иначе ще го пуснат след две години за добро поведение
  • 9 сузи

    1 0 Отговор
    И така истинските убийци, закопават простички хора.Толкова пределно ясно е всичко, а си затваряме очите за един отнет човешки живот, с гнусни лъжи от правителството. Именно хората убили Викторя.. цяла Европа знае, само Българя не...затова че с два коршума я погубиха. Това диктуват истинските убийци , това ви предават лъжливите медий, в това и вярвате!